Senarai Nilai Mas Kahwin Mengikut Negeri Di Malaysia 2013

Trending

Senarai Nilai Mas Kahwin Mengikut Negeri Di Malaysia 2013

Musim cuti sekolah sememangnya menjadi musim untuk bakal pengantin mengadakan majlis perkahwinan. Kami di amazingnara.com mengucapkan selamat pengantin baru kepada pasangan yang berkahwin pada musim cuti sekolah ini. Di sini kami ingin kongsikan senarai mas kahwin mengikut negeri di malaysia.

senarai mas kahwin mengikut negeri

Advertisement

Bagi yang masih ragu anatar mas kahwin dan hantar, sila muat turun PDF ini untuk lebih maklumat.

Ikuti Facebook, Twitter, Instagram, Telegram dan TikTok BeautifulNara untuk dapatkan pelbagai kandungan menarik.

Komen

PERHATIAN: Pihak BeautifulNara tidak akan bertanggungjawab langsung ke atas komen-komen yang diberikan oleh pembaca kami. Sila pastikan anda berfikir panjang terlebih dahulu sebelum menulis komen anda disini. Pihak BeautifulNara juga tidak mampu untuk memantau kesemua komen yang ditulis disini. Segala komen adalah hak dan tanggungjawab anda sendiri.

28 Comments

  1. SH

    June 18, 2013 at 11:34 am

    Hmm bukan kena bayar tiap tiap tahun pun..sekali sekahwin je..

  2. bella

    June 15, 2013 at 10:23 pm

    kat kedah jugak senang, ikut suka pengantin nak berapa. selalunya mana ada ikut tarikh lahir pun, ibu bapa kat kedah biasanya tetapkan mas kahwin rendah rendah je ;)

    • Anonymous

      October 22, 2013 at 4:54 pm

      murah ke? salu bubuh sampai 1000-2500..mahai la.

  3. mutiara

    June 11, 2013 at 9:08 am

  4. ghetokkayu

    June 10, 2013 at 8:24 am

    kalu d klate emas kawin + hantaran terus..lg byk..5-20k mas kawen…

  5. HazaBedah

    June 7, 2013 at 9:19 am

    setakat banyak ni celah gigi jer. tapi klu kat kedah org suka ikut birthday conth 20/03/80 jadi 2038 ke .

Loading...