December 27th, 2016

Sebenarnya, Abang Nara bersyukur dilahirkan ke dunia ini sebagai seorang lelaki. Selepas berkahwin, Abang Nara mula menyedari bahawa bukan mudah untuk menjadi seorang wanita. Macam-macam perkara yang perlu dijaga, dititikberat dan diberi perhatian.Wajah kena mulus, badan kena kurus, rambut kena rapi, jerawat tak boleh ada, nak keluar rumah kena mekap dulu, baju kena sentiasa up to date dengan fesyen terkini dan macam-macam lagilah.

1

jadi laki jugak senang, asal rambut pendek dah nampak hensem. Heheh

Itu baru bab-bab penjagaan luaran untuk seorang wanita. Belum lagi kira bab penjagaan dalaman. Orang kata, kecantikan yang sempurna ini bermula dari dalam. Kalau bahagian dalaman seorang wanita itu berada dalam kondisi terbaik, pastinya ia akan turut terpancar pada bahagian luaran. Tapi macam mana nak jaga bahagian dalaman yang turut dikenali sebagai “Cik V” sebagai seorang wanita? Ini jawapannya:-

2

Lactacyd adalah jenama nombor 1 di Malaysia untuk produk penjagaan dalaman wanita. Sudah lebih 25 tahun Lactacyd menjadi peneman setia kaum Hawa di Malaysia. Kalau anda seorang wanita, pastinya anda pernah dengar tentang Lactacyd. Dan sudah tentu, sebagai seorang wanita, anda hanya mahukan produk yang terbaik untuk Cik V anda. Sebab itulah Lactacyd, jenama nombor 1 di Malaysia di dalam penjagaan Cik V yang diperbuat daripada “milk essences” yang mengandungi asid laktik dan laktoserum adalah pilihan terbaik. Confirm Cik V anda segar dan bersih sepanjang hari. Buat yang dah kahwin, Abang Nara berani jamin si suami pun akan extra sayang pada anda selepas menggunakan Lactacyd.

3

Cik V untuk setiap wanita adalah bahagian yang paling sensitif dan perlu dijaga dengan rapi. Setiap

Lactacyd dirumus khas untuk memastikan keseimbangan pH di bahagian tersebut. Oleh kerana setiap wanita itu berbeza, Lactacyd mempunyai 6 jenis produk untuk memastikan kesemua wanita di dunia ini boleh menjaga Cik V mereka dengan sempurna.

1. White Intimate

4

Korang yang suka bergaya dan nakkan Cik V nampak lebih putih selepas 4 minggu memang wajib guna Lactacyd White Intimate nie. Confirm husband makin sayang. Muah sikit!!!

2. Revitalizing

5

Kakak-kakak dan adik-adik yang ceria sentiasa itu memang sesuai sangat menggunakan Lactacyd Revitalizing. Kalau guna 2 kali sehari selama 12 minggu, Cik V kakak-kakak dan adik-adik akan lebih lembut dan firm. Takkan tak nak kot?

3. All Day Fresh

6

Hari-hari aktif pergi kerja, jalan kaki pergi kelas kat universiti, suka berjogging bersukan dan sebagainya? Nah Lactacyd All Day Fresh memang sesuai untuk anda. Ada essense herba untuk memastikan Cik V anda segar sepanjang hari. Penting tue!!!

4. Soft & Silky

7

Korang ala-ala Gadis Melayu terakhir? Lemah lembut sopan pijak semut pun tak mati? Lactacyd Soft & Silky yang dikayakan dengan lebihan 10% milik essence amat sesuai untuk anda agar Cik V akan sentiasa terasa nourished dan smooth sepanjang masa. Sesuai sangat dengan keayuan dan kelembutan anda.

5. Feminine Hygiene

8

Tak nak rasa gatal dan bau yang kurang senang keluar dari Cik V anda? Tak payah nak basuh sental pakai sabun setiap kali lepas mandi. Hanya gunakan Lactacyd Feminie Hygiene sahaja. Confirm Cik V anda akan terjaga secara natural 24 jam sehari. Tenang tanpa sebarang masalah.

6. Cool & Fresh

9

Cuaca Malaysia memang panas sampai kadangkala Cik V kita pun berpeluh dibuatnya. Takkan nak letak ais untuk segarkan dan coolkan Cik V kan? Gunakan je Lactacyd Cool & Fresh yang mempunyai non-drying menthol essences, anda akan rasa sejuk dan segar sepanjang masa.

10

Apa yang paling bestnya, untuk setiap botol 250ml Lactacyd, anda boleh gunakannya sebanyak 100 kali. Fuh. Memang berbaloi sangat-sangat. Selain botol 250ml, Lactacyd turut menyediakan botol 60ml dan 150ml. Jadi boleh pilih mana-mana mengikut kesesuaian. Kalau nak pergi travel bolehlah bawa yang 60ml tue. Senang nak packing letak dalam beg.

11

Khas untuk pembaca BeautifulNara yang super awesome, anda boleh dapat 20% diskaun apabila membeli Lactacyd 250ml di Giant seluruh Semenanjung Malaysia. Sekiranya anda membeli 4 botol 150ml Lactacyd di Watsons, anda akan dapat charms percuma! Anda juga bolehlah melawat www.watsons.com.my untuk mendapatkan info lanjut. Untuk lebih banyak tips menjaga kesihatan dan kecantikan Cik V anda, layari
www.lactacyd.com.my
dan Facebook Lactacyd. Kalau nak request free sample, boleh ke sini . Selamat mencuba!!!




Comments are closed.

Loading...