‘Sempitnya Rumah…’- Rupanya Ramai Tak Tahu Cara Betul Untuk Hias Dalaman Rumah

Branded

‘Sempitnya Rumah…’- Rupanya Ramai Tak Tahu Cara Betul Untuk Hias Dalaman Rumah

Siapa je yang tak mengimpikan rumah yang selesa untuk didiami serta mempunyai hiasan dalaman yang lawa betul tak?

Kalau anda nak tahu, ada banyak tips untuk menjadikan rumah kita cantik dan selesa antaranya membeli perabot serbaguna seperti katil sofa, meja makan berlipat dan banyak lagi. Bukan setakat dapat jimat ruang, duit pun jimat!

Selain itu, ada juga yang menginginkan dapur rumah lengkap dengan barangan elektronik canggih, dalam masa yang sama dapat jimat ruang. Tips terbaik adalah dengan membeli alat memasak serba guna seperti oven yang boleh digunakan sekali untuk memanggang, steam dan macam-macam lagi. 

Tapi, mana nak cari semua ni kan? Haa, kini anda tak perlu risau lagi sebab ada satu platform ni menawarkan perabot dan hiasan rumah pada harga berpatutan tau! Jom kami kongsikan. 

PAYLATER Malaysia Tawar Promosi Hebat Sempena Bulan Merdeka 

PAYLATER Merdeka Promo

Kalau anda nak tahu, anda boleh dapat diskaun tunai dan bayar secara ansuran dengan hanya menggunakan aplikasi PAYLATER Malaysia! Sekarang, anda juga boleh menikmati pelbagai promosi menarik sempena promosi Merdeka tau! 

Dengan aplikasi PAYLATER Malaysia, anda boleh enjoy beli-belah di kedai barangan rumah seperti Ai Home, JLL Electrical, Cavenzi, Chin Loong Electrical, Mattress Premium Outlet, Gintell, Senheng, senQ, Sokano Shop dan banyak lagi. Bestnya!

Hiasi Rumah Anda Dengan PAYLATER!

Haa, lepas ni bolehlah anda hias rumah dengan lebih praktikal dan minimalis. Barulah rasa selesa nak ajak kawan beramai-ramai datang menziarah betul tak?

PAYLATER Merdeka Promo

Promosi Merdeka seperti  Baucar Tunai RM60 e-Tunai khas untuk 1,000 pelanggan terawal! Apa yang anda perlu buat hanyalah berbelanja minima RM750 dalam satu resit yang sama. 

Selain itu, anda juga boleh nikmati PERCUMA Baucar 8 ansuran TANPA CAJ untuk 1,000 pelanggan pertama. Hanya berbelanja RM1,500 dan ke atas saja dalam satu resit yang sama. 

Menariknya, dengan promosi jualan PAYLATER Malaysia, pengguna boleh membayar serendah RM8 sehari untuk perabot rumah seperti sofa, peti sejuk, mesin basuh dan pelbagai lagi. Macam ini yang kita mahukan. 

Kalau anda berbelanja dengan PAYLATER Malaysia sekarang, anda juga boleh nikmati baucar istimewa rebat tambahan pada setiap hari Isnin pada bulan Ogos! 

Anda juga berpeluang untuk nikmati baucar tunai istimewa bernilai RM80 untuk semua barangan rumah dengan berbelanja minima RM1,000 dalam satu resit yang sama, untuk minggu ni saja! Wow! Bestnya! 

*Semua baucar terpakai untuk semua kedai rakan kongsi PAYLATER termasuk dalam kedai, omni-payment, e-dagang (laman web) dan PAYLATER Mall.

Jadi, tunggu apa lagi, cepat muat turun aplikasi PAYLATER Malaysia sekarang di Google Play, HUAWEI Gallery dan Apps Store

Maklumat lanjut, layari laman web rasmi PAYLATER Malaysia atau ikuti media sosial di Facebook dan Instagram

PAYLATER Merdeka Promo

Ikuti Facebook, Twitter, Instagram, Telegram dan TikTok BeautifulNara untuk dapatkan pelbagai kandungan menarik.

Komen

PERHATIAN: Pihak BeautifulNara tidak akan bertanggungjawab langsung ke atas komen-komen yang diberikan oleh pembaca kami. Sila pastikan anda berfikir panjang terlebih dahulu sebelum menulis komen anda disini. Pihak BeautifulNara juga tidak mampu untuk memantau kesemua komen yang ditulis disini. Segala komen adalah hak dan tanggungjawab anda sendiri.

Loading...

Tinggalkan Komen Anda Di Sini