Semoga Bahagia Sampai Syurga – Sufian Suhaimi Respon Berita Pertunangan Elfira Loy

Hiburan

Semoga Bahagia Sampai Syurga – Sufian Suhaimi Respon Berita Pertunangan Elfira Loy

Berita Elfira Loy bertunang secara senyap dengan seorang lelaki yang baru sahaja dikenalinya beberapa bulan lalu nyata mengejutkan ramai.

Advertisement

Malah, bekas tunangya Sufian Suhaimi juga tidak mengetahui perkhabaran tentang pertunangan Elfira bersama Faris K Anuar. Enggan memberikan sebarang komen, Sufian hanya mengucapkan tahniah dan mendoakan kebahagiaan pasangan berkenaan.

Saya tidak tahu, terima kasih tentang info itu. Saya ucapkan tahniah. Semoga bahagia sampai syurga.

Semalam, Elfira dikatakan sudah sah menjadi tunangan Faris yang juga seorang anak usahawan bergelar Datuk dalam sebuah majlis tertutup di kediamannya di Alam Damai, dihadiri keluarga dan rakan terdekat.

Sumber Berita : mStar Online

Ikuti Facebook, Twitter, Instagram, Telegram dan TikTok BeautifulNara untuk dapatkan pelbagai kandungan menarik.

Komen

PERHATIAN: Pihak BeautifulNara tidak akan bertanggungjawab langsung ke atas komen-komen yang diberikan oleh pembaca kami. Sila pastikan anda berfikir panjang terlebih dahulu sebelum menulis komen anda disini. Pihak BeautifulNara juga tidak mampu untuk memantau kesemua komen yang ditulis disini. Segala komen adalah hak dan tanggungjawab anda sendiri.

24 Comments

  1. cikgebugebas

    September 3, 2018 at 11:48 am

    Kena hafal surah juga ke tunang elfira ni? ke mak nya lepas sebab banyak duit??

  2. Anonymous

    September 3, 2018 at 11:16 am

    mata duitan.. mata duitan.. kena hafal surah jugak tak? ke tak kisah dah janji poket kembung.

  3. Anonymous

    September 3, 2018 at 10:37 am

    karma kot…dulu pian tinggalkan gf dia sb el…yg kali jgn mempermainkan perasaan org..sbb nnti karma dtg kt kite balik

  4. ciK piNgu

    September 3, 2018 at 8:42 am

    x nak sokong sape2.

    dlu pian nafikan dia tgalkan awek dia sb nak dapatkan el.

    el tinggalkan pian sb maybe baru sedar pian x cukup segala2nya utk tanggung life dia yg serba mewah (spekulasi ramai).

    so, pengajarannya ape adik2?

    • Anonymous

      September 3, 2018 at 11:41 am

      Karma babe?

    • Anonymous

      September 3, 2018 at 1:07 pm

      Kita bakor jee

  5. Zara

    September 3, 2018 at 8:36 am

    Eh, Pian ni pun dulu bukan ke dia tinggalkan awek lama dia untuk Elfira?

Loading...