Beautifulnara – Gosip Artis Malaysia Terkini

Hiburan

Seminggu Susah Bernafas, Awie Ditahan Di Hospital

Tidak mengetahui apakah penyakit yang dihidapinya, penyanyi rock terkenal, Datuk Awie kini dirawat di hospital Ampang Puteri selepas mengadu sukar untuk bernafas. Difahamkan, beliau sudah mengalami masalah itu sejak seminggu lalu.

Advertisement

Saya pun tak tau saya sakit apa. Tapi susah nak bernafas la. Sebelum ni dah tiga hari saya duduk kat rumah, ni dah empat hari di hospital, kiranya seminggu la sakit ni.

Memerlukan rehat yang secukupnya, Awie memohon maaf kerana terpaksa membatalkan persembahannya bersama Dragon Malaya di Pesta Pulau Pinang, Sungai Nibong.

Semoga segala rawatan dipermudahkan dan harapnya beliau akan cepat sembuh. InshaAllah.

Sumber Berita : Astro Awani

PERHATIAN: Pihak BeautifulNara tidak akan bertanggungjawap langsung ke atas komen-komen yang diberikan oleh pembaca kami. Sila pastikan anda berfikir panjang terlebih dahulu sebelum menulis komen anda disini. Pihak BeautifulNara juga tidak mampu untuk memantau kesemua komen yang ditulis disini. Segala komen adalah hak dan tanggungjawap anda sendiri.

13 Comments

  1. Auww weee

    December 26, 2018 at 4:20 pm

    bernafas dalam lumpur

  2. joy yah

    December 26, 2018 at 2:38 pm

    semoga cepat sembuh…aku suka dia ni dlm watak kak limah…mmg lawak…

  3. Anonymous

    December 26, 2018 at 2:32 pm

    seminggu ssh bernafas, waktu umur mcm ini
    — jgn tidur bantal nipis, gunakan bantal yg tinggi, agar sng pernafasan.
    — kalau ada drh tinggi, kalau doktor suggest makan ubat atau lakukan senaman, lebih baik lakukan senaman, mkn dgn tenang jgn gelojoh.
    — kalau ada masalah, cuba bertenang, sbb ko kn suka sentap.
    — kurangkan menaiki atau meronda2 dgn motosikal di waktu2 sejuk seperti mlm2 atau subuh2, sbb embun jantan akan menyejukan paru2. (nnti ssh bernafas).
    — kurangkan seks, Dr ckp, umur mcm ini kurang2 seminggu sekali atau sebulan 3 kali je.
    — biasalah umur mcm ni, menguji kesihatan kita dan sebagainya.
    –umur mcm ni, anak2 perlukan belanja yg bsr utk study atau perkhawenan.
    — umur mcm ini, kena sabar, jgn byk kan aktiviti lasak.
    0–ok lah mls dh nk fikir taip..

  4. faraj

    December 26, 2018 at 1:29 pm

    semuga cepat Sembuh Awei…..semalam pertama kali tgk Meletop setelah dua mangkok Ayun tu tk Mengacara Meletop. lg…!! “(R.I.P. dua mangkok ayun Meletop)….tu..”

    • Anonymous

      December 26, 2018 at 2:02 pm

      ooo dua eko longkang tu xder kt meletop…. yesssszaaa RIP

    • Anonymous

      December 26, 2018 at 5:31 pm

      Melati ni? Ooo..

    • kakah

      December 26, 2018 at 3:36 pm

      hahaha, aii pun same.

  5. faraj

    December 26, 2018 at 1:25 pm

    R.I.P. Nabil

Loading...
To Top