Written by AbangNara | August 23rd, 2018

Kami telah mendapat berita bahawa Khai Bahar dan Syafiq Kyle akan berada di sekitar Sunway Pyramid pada 26 Ogos (Ahad) ini pada 9 malam.

Pasti ada ramai peminat mereka berdua ni. Maklumlah dua-dua kacak, macho, fuh, pasti ramai gadis yang terkejar-kejar nak selfie dengan mereka berdua.

Nak lagi best, kedua-dua artis ini kini berkolaborasi dengan OPPO F9 yang secara jujurnya, lepas baca spesifikasi OPPO F9 ni, kami pun agak kagum.

image

Sebelum kita sambung cerita pasal Khai Bahar dan Syafiq Kyle ni, meh sini kami nak terangkan sikit tentang kehebatan OPPO F9.

OPPO F9 mempunyai ciri-ciri yang unik seperti :-

image

VOOC Flash Charge – Kini anda mampu mengecas OPPO F9 anda 4 kali ganda lebih laju. Berdesup! Bak kata OPPO, 5 minit cas, 2 jam panggilan!

Gradient Colors dan Waterdrop Screen – 3 warna yang unik ditawarkan untuk model OPPO F9 ni, merah, twilight blue, dan juga starry purple. Skrin 6.3 inci yang diinspirasikan dari Waterdrop ini mampu menyerlahkan prestasi skrin OPPO F9. Memang puas hati kalau tengok lama-lama pun.

Dua kamera di belakang dan satu di depan – Kalau ambil gambar memang puas hati, tak cukup satu camera? Dia bagi lagi satu camera di belakang (16 megapixel + 2 megapixel), confirm clear habis.

Storage dan kelajuan RAM yang padu – Kalau anda kaki simpan gambar banyak-banyak tue, memang puas hati la, 64 GB kot storage dia. Dengan cukup yakin kami cakap, OPPO F9 ni takkan slow dengan kelajuan RAM 6GB!

image

Kalau anda semua nak berselfie bersama Khai Bahar dan Syafiq Kyle pada 30 Ogos in pada jam 9 malam, anda hanya perlu pre-order Oppo F9 di Sunway Pyramid dengan segera.

Hari last adalah 29 Ogos ini, jadi masa memang terhad gila-gila. Cepat-cepat lah ye, promosi ni terhad pada 15 kutipan yang pertama sahaja!

Siap dapat aksesori percuma bernilai RM299 dan anda juga layak untuk menyertai lucky draw, dengar cerita mereka telah menyediakan 117 set hadiah yang bernilai RM999 setiap satu!

Nak berita lagi best dari OPPO ? Teruskan membaca

PS: Pergh!!! Terkejut besar Abang Nara melihat senarai nama selebriti-selebriti tanah air yang bakal memeriahkan konsert “HaVOOC” Oppo pada 26 Ogos (Jumaat) ini. Semuanya selebriti gred A. Khai Bahar ada, Neelofa ada, Mark Adam ada, Aiman Tino ada, Zahirah McWilson ada dan ramai lagilah. Confirm konsert ini akan meletop dan havoc gila-gila!!!

image

Konsert yang dianjurkan sempena pelancaran Oppo F9, smartphone terbaru daripada syarikat terkemuka bakal bermula tepat 10 malam pada 26 Ogos ini. Ia akan disiarkan secara langsung menerusi TV3. Tambah menarik, Ada 2 pasukan selebriti akan bersaing iaitu “VOOC Team” dan juga “Color Team” untuk melihat siapakah yang sebenarnya lebih popular.

image

image

Paling best, kita selaku peminat berpeluang memenangi 4 buah telefon Oppo F9 dengan menyatakan pasukan mana yang kita sokong. Caranya amat mudah sekali. Korang hanya perlu upload gambar ke Instagram dengan mengikuti langkah di bawah:-

image

4 pemenang bertuah akan dipilih secara rawak untuk pertandingan yang telah bermula 11 Ogos dan akan berakhir pada 26 Ogos ini. Paling penting korang kena pastikan akaun Instagram anda adalah public. Konsert pun dapat layan, telefon Oppo F9 pun boleh menang. Memang baik hati sungguhlah Oppo nie. Terbaik dari ladang!!!

TAGS:
PERHATIAN: Pihak BeautifulNara tidak akan bertanggungjawap langsung ke atas komen-komen yang diberikan oleh pembaca kami. Sila pastikan anda berfikir panjang terlebih dahulu sebelum menulis komen anda disini. Pihak BeautifulNara juga tidak mampu untuk memantau kesemua komen yang ditulis disini. Segala komen adalah hak dan tanggungjawap anda sendiri.

3 responses to OPPO F9 yang best ni buat Syafiq Kyle dan Khai Bahar berebut? Kalau nak tahu jom ke Sunway Pyramid, pukul 7 malam pada 30 Ogos ni!

  1. damai says:

    26 ogos kan sunday, mana Jumaat pula

    0

    0
  2. faraj says:

    penyokong2 Najis (BN) jr tgk ni…

    0

    0
  3. nok gebuzzz says:

    vooc team mmg langsung x minat…lagi2 pengacara pompuan tu..gedik!!!x abis2 dgn rancangan sampah mcm ni!!

    2

    0

Leave a Comment

Optional