October 1st, 2018

Selalu ramai yang kata kalau janda memang ‘hot’ tetapi sekarang ini duda pun boleh tahan meletupnya. Dikatakan semakin seksi dan ‘daring’, pelakon Nazim Othman telah membuatkan ramai terpegun apabila memuat naik foto badannya yang sado siap dengan ‘six pack’.

Tentu sekali foto yang agak menggiurkan itu membuatkan wanita-wanita diluar sana ‘cair’ melihat tubuhnya yang begitu sempurna. Ada juga yang kata foto tersebut diedit tetapi majoriti netizen memuji bentuk badan beliau. Memang menjadi idaman ramai.

Kalau orang dah ‘belanja’ takkanlah tipu diri tidak mahu tengok kan? Semakin bahagia nampaknya Nazim dengan kehidupan beliau sekarang.

19 responses to “Semakin ‘Daring’, Nazim Othman Belanja Gambar ‘Six Pack’”

  1. nyah desa pondan says:

    kalau jantan str8,dia tak heran la sapa nak komen ,tak dak peduli nak balas balik, ni kena komen skit terus balas ….surh tgok cermin lagi….poooonnnnnennnnn sgt prngai kau kan kuattt sentap mcm ‘kak long kawasan’ dia jugak prangai si awalina tuh kuat posting gmbar dan kuat jugak sentapnya nyehh

  2. joe says:

    mekap kalah perempuan….

  3. feldegast says:

    edit tu. boleh nampak warna tak sama. stitches pun tak properly done. cuba korang tengok betul2.

  4. Anonymous says:

    Ada bukti ke dia ni gayah..cuma aku kesian dia dulu sakit kuat..harap kau sihat nazim..

  5. Anonymous says:

    Kih kih …tarak malu punya bini org …pakai qtudung tapi tak hormat laki .