May 7th, 2018

Intan Liana Saleh, 33, bekas isteri pemuzik Ude Wahid, 30, yang menceraikannya Mac lepas setelah mengahwini pelakon Izreen Azminda Aznam, 33, kini semakin dikenali ramai.

Dihujani dengan pelbagai tawaran peragaan dan ulasan produk, Intan yang menjaga dua anak dengan bekas suami dilihat semakin cantik dan bergaya.

Terbaru, wanita itu memuat naik satu gambar di Instagramnya dan ramai memuji Intan kerana dilihat semakin cantik dan berseri sejak bergelar model.

Keseluruhan artikel dengan membaca entri ini sepenuhnya.

? Call for Participants for the 8th World Summit on Arts and Culture Proposals can be made in English, Spanish or French Applications close 20 May 2018 ? https://www.artsummit.org/call-for-participants We are pleased to invite proposals to participate in the programme for the 8th World Summit on Arts and Culture, which will explore the theme Mobile Minds: Culture, Knowledge and Change. The Summit programme will use a range of session formats to encourage interaction between delegates and we seek participants for a range of roles: from panellists and provocateurs, to presenters and facilitators. We welcome submissions from policy makers, academics, government representatives, cultural and community leaders, practitioners, and professionals working in the fields of arts, culture, creative and cultural industries, as well as other sectors. #artsummitKL #MobileMinds #Malaysia #Arts #Culture Twitter: @ifacca International Federation of Arts Councils and Culture Agencies (IFACCA)

A post shared by JKKN ?? (@mysenibudaya) on

Gambar yang dimuat naik Intan mendapat lebih 43,000 likes. Namun begitu, ada juga segelintir Netizen seolah-olah tidak berpuas hati dengan penampilan terbaru Intan, mempersoalkan mengapa dia tidak bergaya sejak sebelum bercerai lagi.

Namun begitu, ada yang mempertahankan Intan dengan mengatakan, disebabkan dia kini mempunyai pendapatan sendiri, dia maka dia kini mempunyai bajet untuk menggunakan produk penjagaan kulit dan kosmetik yang berkualiti.

Setelah bercerai, Intan mendapat tawaran menjadi duta produk tudung Aliff Syukri, koleksi Raya Ash Annas dan kosmetik Matteness by Shara. Dia juga giat mempromosikan produk di Instagram yang kini mempunyai lebih 317,000 pengikut. – beautifulnara.com


51 responses to “Semakin Cantik, Wajah Terkini Intan Liana Saleh Dapat Pujian Netizen”

  1. Anonymous says:

    Kalau dulu korang tengok muka izreen,hitam berdaki 3 kilo,lani awat bleh putih…tambahla si intan nie mmg ok dah muka dia,bila make over bertambah berseri2 gitu

  2. Milah says:

    Cantik muka intan ni…manis aje…sekali imbas mcm muka syarifah haslinda pun ad..kakak syarifah sakinah tu…mcm muka intan azura ke ea nama pelakon dulu tu…yg belakon cita juwitaku jamilah tu….teruskan berusaha intan…besarkan anak2…jgn dilayan betina sundal yg mcm ad ulat beluncas kat puki tu…mengedik dr zaman anak dara (entah ye ke x dara) merangkak ke janda…pastu skrg dpt title penyodol….

  3. milah says:

    cantikkk….mmg jauh lebih cantik dr betina sundal tu….tak perlu jd gedik macam betina tu….mengeletis mcm ada ulat masuk dalam puki…minah bohsia mmg sesuai ngan jantan keparat tu…lupakan jelah intan si ude taik lalat tu…dah nmpk selera dia sejak meningkat usia terarah ke janda gersang mcm betina tu…intan cantik sgt.. mcm
    muka syarifah haslinda kakak syarifah sakinah tu pun ye gak…mcm muka intan azura ke pelakon dulu2 tu pun ye gakkk…teroskan mbesar anak2 dgn tenaga sendiri…jgn fikirkan atau terlalu mencari lelaki ni…intan dah ada anak2…tak perlu digusarkan…jgn takut atau malu dgn status janda tu..dan jgn cepat tergoda dgn kata2 lelaki terutama suami org… jaga tingkah laku dan sentiasa merendah diri…

  4. acik kentang says:

    kpd makcik kiah ,kak semah smue.bio la die nk melawo ke ape..skrg die da cri duit sndri,da move on,jdi jgn la busuk ati sgt.mgkn dlu x kje xde budget xpun laki sewel die suke yg natural beauty (dulu lah).skrg die tgh cari kekuatan nk bine kehidupan baru,cri rezki tuk anak2.klo x mampu bantu jgn la kite lemah2 kn die.hari ni hari die,esok blm tentu kite blh msih blh selesa cm hri ni,family kite.jadi hormati org lain,doakn yg baik2

Loading...