Written by serenity | May 7th, 2018

Intan Liana Saleh, 33, bekas isteri pemuzik Ude Wahid, 30, yang menceraikannya Mac lepas setelah mengahwini pelakon Izreen Azminda Aznam, 33, kini semakin dikenali ramai.

Dihujani dengan pelbagai tawaran peragaan dan ulasan produk, Intan yang menjaga dua anak dengan bekas suami dilihat semakin cantik dan bergaya.

Terbaru, wanita itu memuat naik satu gambar di Instagramnya dan ramai memuji Intan kerana dilihat semakin cantik dan berseri sejak bergelar model.

Keseluruhan artikel dengan membaca entri ini sepenuhnya.

? Call for Participants for the 8th World Summit on Arts and Culture Proposals can be made in English, Spanish or French Applications close 20 May 2018 ? https://www.artsummit.org/call-for-participants We are pleased to invite proposals to participate in the programme for the 8th World Summit on Arts and Culture, which will explore the theme Mobile Minds: Culture, Knowledge and Change. The Summit programme will use a range of session formats to encourage interaction between delegates and we seek participants for a range of roles: from panellists and provocateurs, to presenters and facilitators. We welcome submissions from policy makers, academics, government representatives, cultural and community leaders, practitioners, and professionals working in the fields of arts, culture, creative and cultural industries, as well as other sectors. #artsummitKL #MobileMinds #Malaysia #Arts #Culture Twitter: @ifacca International Federation of Arts Councils and Culture Agencies (IFACCA)

A post shared by JKKN ?? (@mysenibudaya) on

Gambar yang dimuat naik Intan mendapat lebih 43,000 likes. Namun begitu, ada juga segelintir Netizen seolah-olah tidak berpuas hati dengan penampilan terbaru Intan, mempersoalkan mengapa dia tidak bergaya sejak sebelum bercerai lagi.

Namun begitu, ada yang mempertahankan Intan dengan mengatakan, disebabkan dia kini mempunyai pendapatan sendiri, dia maka dia kini mempunyai bajet untuk menggunakan produk penjagaan kulit dan kosmetik yang berkualiti.

Setelah bercerai, Intan mendapat tawaran menjadi duta produk tudung Aliff Syukri, koleksi Raya Ash Annas dan kosmetik Matteness by Shara. Dia juga giat mempromosikan produk di Instagram yang kini mempunyai lebih 317,000 pengikut. – beautifulnara.com

51 responses to Semakin Cantik, Wajah Terkini Intan Liana Saleh Dapat Pujian Netizen

  1. Anonymous says:

    Cantik smulajdi tanpa mekap..jerawat tiada jeragat tiada..itu lagi cantik..hanya perlu lipstik lmbut dn kening nipis ori lagi cntik.
    Jgn terlalu tebal mekap mempegaruhi mata jntan2. Jntn2 hrus pndai meneliti.

    19

    3
    • Anonymous says:

      sapa kata makeup ni untuk bagi jantan tengok. orang jantan pun tak tau makeup tu apa. yang nak tengok makeup cantik, baju cantik, kasut cantik, sesame perempuan jugak sebenarnya.

      37

      1
      • Anonymous says:

        Yang Izreen tu dah kenapa?Post video acah cute terkinja kinja macam nak perli Intan.Bodoh punya betina.Aku tak tau la macam mana orang boleh bersangka baik lagi pada minah ni.Terang lagi bersuluh hati jering ni macam mana.

        21

        0
    • Haha says:

      Perlu ka bak upkan dia ni? Dia ni sapa? Bukan artis pon. Yg dok puji bagai ni suma suku sakat. Bosan

      1

      47
      • Apa tk bleh says:

        Sukati la nak up.. mesti ko ni si jering kan.. menggelupur sbb sekarang intan lagik cantik dari ko.. kikiki

        13

        0
      • Anonymous says:

        Intan ni dah jadi model sekarang ni. tak heran pun kalau org up dia sekarang. Yg ko jeles nape?? Ko ni mesti si jering tu. Tak pun mesti suku sakat dia.

        7

        1
      • huhu says:

        Bukan cntik pun die ni.. X makeup cam org tue muke

        0

        13
    • Ayoyo says:

      Kesimpulanya, byk artis yg cantik2 ni asalnya x cntik .contoh jihan. So, kita2 bkn selebritu g cantik suam2 kuku ni, mmg lg hebat klu renovate our appearance.

      4

      0
    • Annon says:

      Senang je nk tgk org tu cantik semulajdi ke tak…tgk anak dia. Sebb genetik x bh menipu dah besar, pndai2 la anak bega2 mana patut.

      2

      0
      • Anonymous says:

        Apa pnya sttment ko ni. Anak lahir dari prcmpuran dua manusia, mana boleh gerenti dapat confirm cantik tak cantik. Lainla klau buat sndiri2, ikut baka sndiri la.

        0

        0
  2. hjk says:

    mkne dlu si ude tu x mmpu nak bg duit utk intan cantikkan diri.

    89

    0
  3. minah jambu say NO to drugs says:

    u cute liana ..terus kan perjuangan u untok berjaya beruasa demi anak anak tersayang…n jangan pandang belakang lagi…lov uu…

    21

    0
  4. ciK piNgu says:

    Intan mmg makin cantik dan bergaya!

    9

    0
  5. Tk says:

    Comel semulajadi. pengedar mekap kilo beratur nak offer jadi duta produk awet muda, pemutih, pencerah wajah, dll

    9

    0
  6. alhamdulillah.. setiap perkara yang berlaku pasti ada hikmahnya.

    9

    0
  7. Zizue says:

    Make up mmg cntik la

    3

    15
    • Pembaris says:

      Tu lah..nasib cantek bile dah make up x mcm ko dah berabis make up pun still x cantek2 jugak.

      3

      0
  8. ciK piNgu says:

    sapa bangang abadi sgt suruh intan cantikkan diri sejak dulu dan bukannya start skg?

    hey ko jaga laki sendiri dh la, dasar makcik bawang. ko ingat kalau intan pandai mekap2 n bergaya sedari dulu, ude takkan ceraikan dia ke? jantan ni, kalau dh otak letak kat batang, kalau dh kepala mmg nak cari lain, TETAP CARI LAIN even ko melawa , bergaya, ketat padat mcmne sekalipun.

    so, jaga je laki sendiri. x perlu persoalkan Intan begitu begini.

    44

    0
    • Apa lah says:

      Jgn mulkn komen dgn ayat luch keji dn kasar..marah seklipun dlm bahasa lembut kami fhm…bila guna ayat kasar..nk teruskn baca pun keji..sbb ayat keji mcm hati pengomen ini.

      0

      7
      • ciK piNgu says:

        u ke yg komen suruh Intan cantikkan diri sejak dlu dan bukan skg tu? sb nampak sentap semacam je?

        ayat sy yg mana ayat lucah, keji dan kasar? sy cakap benda btl. Atau awak nk tukar ejaan “batang” tu kepada “zakar”? tu ke part yg awak sentap sebenarnya? sy tulis pkra btl. lelaki kalau dh nak kawin lain, sb ape ek? mmg sebab zakar dia nk yang lain (oleh sb awak nk sy ckp bahasa lembut kan, sy taip bahasa lembut).

        ape lagi ayat sy yg salah?

        awk kata “.sbb ayat keji mcm hati pengomen in” amboi2 sedapnya tuduh sy mcm tu.

        habis tu nak sy tulis ape psl Kude Jering tu? Nk puja2 deols?

        U ni sentap byk sgt ni. cuba bc komen2 lain psl Kude Jering berlambak lagi yg ayat lagi keji, kenapa ayat sy yg mcm ni jugak eh awk sentap?

        sy rse awk la pengomen kat IG Intan yg bz suruh dia jaga diri, melawa mse jd wife Ude dulu. Tak syak lagi.

        Sb sentap like makcik2 bawang sgt. So pity.

        16

        0
        • Apa lah says:

          Eehhh..sentap nyak kau..smpai tumbuk meja ke..hati2..meja tu.bkn mahal..kayu getah je..kang retak.

          0

          7
    • Mak cik Kiah says:

      Erra fajira atau che ta yg lawa pun pernah bercerai. Jd mmg hal2 jodoh ni bkn sbb pompuan tu x melawa ke atau ape2.. jntn kalo nk gatal bini mcm ratu dunia pun dia gatai laa. Hihi.

      0

      0
  9. Anonymous says:

    ada iras2 syatila melvin

    0

    2
    • Anonymous says:

      Tak perlu meniru org lain ..jdilh diri sendiri.

      0

      11
      • intan jugak says:

        tang mana yg si intan ni meniru orang? sila huraikan? kalo dia nak melawa pon, tu di anggap tiru org ke? dan kalau dia bermakeup tebal pon dianggap meniru orang?

        6

        0
  10. Gorges says:

    Gambar kan boleh photoshop? Pegi la belajor dg retis pakar photoshop

    0

    7
  11. Kamera says:

    360° [email protected] camera by meitu, superb mencantikkan orang. Opah dan atuk aku pun cantik dan hensem jadinya.

    4

    0
  12. Akak Kantin says:

    untunglah makin cantik..Dah cantik ada teknik makeup dan teknik camera untuk cantik kan manusia..akak ni pakai lah teknik ape pun tetap tak cantik..App camera360 pun tak boleh nak bantu..Buntu akak…

    0

    0
  13. Anonymous says:

    yang komen negative tu pasti follower si jering ..tak pun spesis perampas mcm ppuan jering mulut itik kuek kuek kuek…wakakaka..

    16

    0
  14. makcik says:

    actually die ni memang kalau tak mekup pon cantik semulajadi. aku admired betul kulit die. smooth je.. dah letak pula mekup, bertambah cantik lah die. besides, kecantikan tu terserlah dari dalaman. kalau dalaman kau tu cantik, maka terpamer lah dari luaran. bukan juga sebab suami tak bagi duit ke ape untuk cantik kan diri, tetapi atas diri sendiri. tambah lagi kalau kau dah senang hati, tak de masalah nak kene fikir. automatik terserlah kecantikan luaran ko tu..

    24

    1
    • ttot says:

      kaann.. siapa yang tak pernah jumpa dia face to face muka takde mekap memang tak tau, kulit dia memang cantik kalau takde mekap pon, orangnya memang cantik, & kecik molek je..

      1

      0
  15. Anonymous says:

    semoga Allah bagi rezeki untuk intan dan anak2…. cari saja rezeki yang halal semua akan jadi cantik dari luar ke dalam…… ingat Allah jangan tinggalkan dan lupakan

    8

    1
  16. Anonymous says:

    Dah di make up, lawo laa….nenek aku kalau dimakeupkan pon lawa…jgn salah anggap, aku bukan followers sape2 pon….kihkihkih

    1

    3
    • Sakura says:

      Setakat ni ssh nk jumpa org cantik tapi x mekup..tapi sy kagum ex lady boss tempt kerja lama..muka x ada secalit pun mekup..dia hanya pakai talkum bayi..mmg cantik semulajadi..tapi dia mmg jujur n bersih hati..bertuah org mcmni..

      2

      0
  17. Anonymous says:

    Terima kasih izreen kerana merampas suami yang kering kontang. Ambikla ude tu..i dah move dan semakin bahagia…..

    6

    1
  18. Anonymous says:

    Dia kalau xmekap pn lawa la..nampak pn blh tau. Cumanya masa masih jadi isteri ude..dia hanya mampu beli pencuci muka je. Penjagaan lain xmampu. Lagipn jika nak banding muka intan dan izreen jauh lebih manis dan sedap mata memandang lagi mata tgok intan ni. Izreen….

    4

    0
  19. Anonymous says:

    intan ni dari dulu pn cantik..cuba pergi google gambar masa tengah2 bercinta dengan ude

    5

    0
  20. Anonymous says:

    uuwekkkk….next….

    0

    6
  21. bawang suci says:

    dah kenapa bulu kening ko petak…

    4

    1
  22. Anonymous says:

    Dah cantik, bergaya, bnyk duit jgnla pulak nti lupa diri, riak,angkuh yer. Jgn2 sok dia pulak yg rampas laki org….huhuhu..

    0

    3
  23. Anonymous says:

    Dia nak cantik or tak itu hak dia…dia nak make up ke tak itu hak dia…yg penting dia happy…cukup derita dia biar dia bahagia jgn kutuk dia sebab dia manusia punya hati dan perasaan…saya juga begitu…kita manusia yg baik kita sokong yg jahat kita booo…hahahaha

    3

    0
  24. yuliyula says:

    Cantik dowh… nampak sangat ude tu xmampu bagi duit nak beli make up bergaya sume hahahahahhahah

    2

    0
  25. Noname says:

    Mmg cantik,..jgn over make up esok2…nnti bila x make up nmpk kusam..
    Bina hidup baru…bkn x bole jana duit sendiri..

    1

    1
  26. acik kentang says:

    kpd makcik kiah ,kak semah smue.bio la die nk melawo ke ape..skrg die da cri duit sndri,da move on,jdi jgn la busuk ati sgt.mgkn dlu x kje xde budget xpun laki sewel die suke yg natural beauty (dulu lah).skrg die tgh cari kekuatan nk bine kehidupan baru,cri rezki tuk anak2.klo x mampu bantu jgn la kite lemah2 kn die.hari ni hari die,esok blm tentu kite blh msih blh selesa cm hri ni,family kite.jadi hormati org lain,doakn yg baik2

    0

    0
  27. milah says:

    cantikkk….mmg jauh lebih cantik dr betina sundal tu….tak perlu jd gedik macam betina tu….mengeletis mcm ada ulat masuk dalam puki…minah bohsia mmg sesuai ngan jantan keparat tu…lupakan jelah intan si ude taik lalat tu…dah nmpk selera dia sejak meningkat usia terarah ke janda gersang mcm betina tu…intan cantik sgt.. mcm
    muka syarifah haslinda kakak syarifah sakinah tu pun ye gak…mcm muka intan azura ke pelakon dulu2 tu pun ye gakkk…teroskan mbesar anak2 dgn tenaga sendiri…jgn fikirkan atau terlalu mencari lelaki ni…intan dah ada anak2…tak perlu digusarkan…jgn takut atau malu dgn status janda tu..dan jgn cepat tergoda dgn kata2 lelaki terutama suami org… jaga tingkah laku dan sentiasa merendah diri…

    3

    0
  28. Milah says:

    Cantik muka intan ni…manis aje…sekali imbas mcm muka syarifah haslinda pun ad..kakak syarifah sakinah tu…mcm muka intan azura ke ea nama pelakon dulu tu…yg belakon cita juwitaku jamilah tu….teruskan berusaha intan…besarkan anak2…jgn dilayan betina sundal yg mcm ad ulat beluncas kat puki tu…mengedik dr zaman anak dara (entah ye ke x dara) merangkak ke janda…pastu skrg dpt title penyodol….

    0

    0
  29. Anonymous says:

    Kalau dulu korang tengok muka izreen,hitam berdaki 3 kilo,lani awat bleh putih…tambahla si intan nie mmg ok dah muka dia,bila make over bertambah berseri2 gitu

    2

    0

Leave a Comment

Optional