Beautifulnara – Gosip Artis Malaysia Terkini

Hiburan

Semakin Bahagia, Mia Ahmad Sudah ‘Move On’ Isu Suami Curang

mia ahmad

Sebelum ini, kisah rumah tangga pelakon Mia Ahmad dan penjaga gol JDT, Mohd Izham Tarmizi Roslan, pernah menjadi perhatian ramai apabila dia memadam semua gambar bersama suaminya di Instagram dan memuat naik beberapa kapsyen sedih. Pelbagai spekulasi timbul termasuklah dakwaan suaminya itu berlaku curang.

mia ahmad

Namun, kini Mia mahu membuka lembaran baru dalam perkahwinannya dan enggan lagi memperkatakan mengenai isu curang kerana sudah ‘move on’.

Advertisement

Menurut Mia, dia menganggap perkara buruk yang terjadi itu mempunyai hikmah dan pengajaran tersendiri. Membuatkan dia banyak muhasabah diri.

Saya dan suami alhamdulillah, kami okey dan baik sahaja dan saya bersyukur. Sebenarnya saya dah tak mahu cakap mengenai benda yang dah lepas sebab saya dah move on.

Cuma apa yang saya boleh katakan, jika kita ditimpa satu-satu musibah tu, kita kena banyak muhasabah diri. Mungkin nampak perkara sebegitu tak baik untuk kita, rasa macam kenapa benda macam ini jadi dekat kita… tapi sebenarnya itulah yang terbaik kerana ia perkara yang boleh ajar kita.

mia ahmad

Advertisement

Paling penting, banyakkan muhasabah diri, sabar dan Insyallah serahkan segalanya pada yang berkuasa

Mia dan Izham mendirikan rumah tangga pada 13 Januari 2017 selepas setahun berkenalan. Hasil perkahwinan mereka dikurniakan seorang anak lelaki bernama Saif Issa.

Sumber Berita : mStar Online

PERHATIAN: Pihak BeautifulNara tidak akan bertanggungjawap langsung ke atas komen-komen yang diberikan oleh pembaca kami. Sila pastikan anda berfikir panjang terlebih dahulu sebelum menulis komen anda disini. Pihak BeautifulNara juga tidak mampu untuk memantau kesemua komen yang ditulis disini. Segala komen adalah hak dan tanggungjawap anda sendiri.

8 Comments

  1. Anonymous

    November 7, 2019 at 11:44 am

    tah2 tahun depan si mia ahmad akan start meroyan lagi, sementara bahagia gigih share tips muhasabah diri.

  2. korok

    November 7, 2019 at 8:45 am

    pasni dh ok jgn plak tayang bahagia kat socmed…cm org lain xda laki…simpan sikit bahagia ko tu tuk diri sendiri…sok klo laki buat hal ko meroyan lagi..apapun semoga bahagia ye

  3. Kiki

    November 6, 2019 at 9:15 pm

    Once a cheater always a cheater

  4. Anonymous

    November 6, 2019 at 4:55 pm

    tgh bahagia canang2… nnti besok laki curang canang meroyan lagi.. pusing2 smpi abg jamil mampus yer mia..

  5. ikan

    November 6, 2019 at 2:59 pm

    yer perempuan memang cepat je memaafkan. guna ayat camni buruk2 pun laki jugak. bangang.

Loading...

2020 © Nara Media Sdn Bhd. All Rights Reserved.

Sebahagian daripada kumpulan iMedia Asia.

To Top