Selepas Lebih Sebulan Rujuk, Zarina Anjoulie Dedah Sudah Cerai Buat Kali Kedua

Hiburan

Selepas Lebih Sebulan Rujuk, Zarina Anjoulie Dedah Sudah Cerai Buat Kali Kedua

Siapa yang berkahwin pastinya mengharapkan masjid yang dibina akan kekal sehingga ke akhirnya. Namun tiada siapa dapat menduga atau menolak sekiranya ia terputus di tengah jalan.

Selepas sebulan mengumumkan bahawa mereka sudah kembali rujuk, selebriti Zarina Anjoulie membuat kejutan apabila dia mengkhabarkan penceraian kali keduanya dengan Eilyas Azhar menerusi sebuah entri di Instagram tadi.

Advertisement

zarina anjoulie

“Ramai tanya betul ke Anju dan Yas dah cerai… Yes betul kami dah cerai terima kasih.”

Berita itu nyata mengejutkan ramai apabila pasangan merpati dua sejoli itu dilihat mesra sahaja selepas membuat keputusan untuk rujuk kembali baru-baru ini.

zarina anjoulie dan eilyas rujuk semula
9 bulan lalu

"Aku Dan Yas Dah Rujuk" - Akui Kembali Bersama, Zarina Anjoulie Minta Wanita Berhenti Ganggu Suaminya

Untuk pengetahuan semua, Zarina dan Eilyas memutuskan untuk berpisah selepas 8 bulan berkahwin namun kemudiannya memilih untuk rujuk pada Mac lalu.

Ikuti Facebook, Twitter, Instagram, Telegram dan TikTok BeautifulNara untuk dapatkan pelbagai kandungan menarik.

Komen

PERHATIAN: Pihak BeautifulNara tidak akan bertanggungjawab langsung ke atas komen-komen yang diberikan oleh pembaca kami. Sila pastikan anda berfikir panjang terlebih dahulu sebelum menulis komen anda disini. Pihak BeautifulNara juga tidak mampu untuk memantau kesemua komen yang ditulis disini. Segala komen adalah hak dan tanggungjawab anda sendiri.

6 Comments

  1. brunes

    May 3, 2021 at 10:50 am

    ewww this old tramp agen.. mihir puki bebau si pg azlan dengan mu beamput bagitau keputihan mu mau lungkang. nya thats y kana cerai.. obviously sabun puki mu jual tu produk timbang kilo org palui saja membali

    • mimi

      May 3, 2021 at 11:31 am

      sadang tah marah tu, puasa kan ni

    • Anonymous

      May 3, 2021 at 1:02 pm

      Lapar palir tu yaaa hahaha

  2. News tak news

    May 3, 2021 at 9:57 am

    Serius aku disgusted betol ngan anju ni. Main la apa la. Sume nak story ke. U for real woman? Takde self pride and self worth langsung. Your disguting and you make women look shit. Serious kau memang takde class. The way u speak and behave its obvious why la kau kena cerai. Takde lelaki or binatang pun akan tahan or nak kat u la.

  3. Anonymous

    May 3, 2021 at 9:54 am

    boleh buat main pula ye cerai2 ni dan tanpa segan silu umumkan haishhhhhh akhir zaman

    • akuponfeninkeranakenotbrain

      May 3, 2021 at 11:26 am

      tula, aku rasa baru je nampak dia upload kat ig bercuti kat hotel, eh macam sehari dua lepas je, dan dan cerai. Eh tak tercapai,dek akalku, memang dorang nak cerai semudah a b c je eh… yelah, kalau orang lain mau tak dok sebumbung dulu, pastu 5-6 bulan cerita gaduh baru lah cerai, ni depa dok helok2 pun tetiba cerai..adoiiii

Loading...