Beautifulnara – Gosip Artis Malaysia Terkini

Hiburan

Selepas Positif COVID-19, Nazrief Nazri Maklum Kini Anak Ada Jangkitan Kuman Dalam Darah

Nazrief Nazri dan anaknya

Dugaan demi dugaan menimpa anak sulung pelakon Nazrief Nazri iaitu Noah yang baru berusia dua bulan apabila terpaksa menerima rawatan di sebuah pusat perubatan di Shah Alam, Selangor akibat jangkitan kuman dalam darah.

Advertisement

Nazrief berkata, Noah yang sebelum ini positif COVID-19 dimasukkan ke pusat perubatan itu sejak kelmarin selepas masih belum pulih dari demam panas.

Selepas membawanya ke hospital, doktor memaklumkan Noah mengalami jangkitan kuman dalam darah. Malah demam panasnya juga turun naik sehingga pernah mencecah 39.5 darjah selsius.

 

View this post on Instagram

 

A post shared by NAZRIEF NAZRI (@nazrief_nazri)

Dalam pada itu, pelakon tersebut tidak menyangka anak sulungnya itu akan mengalami jangkitan kuman dalam darah dan perlu melalui semua ini dan berasa sedih kerana tidak membawa Noah ke hospital terlebih dahulu.

Advertisement

Nazrief Nazir dan keluarga

Terdahulu, Noah yang dilahirkan pada 19 Julai lalu di sebuah perubatan swasta di Putrajaya disahkan positif COVID pada 21 September lalu, bagaimanapun tidak mengetahui bagaimana anak sulungnya itu dijangkiti virus berbahaya itu.

Jangan lupa ‘Like’ dan ‘Follow’ Facebook, Twitter, Instagram, Telegram dan TikTok BeautifulNara untuk dapatkan pelbagai kandungan menarik.

PERHATIAN: Pihak BeautifulNara tidak akan bertanggungjawap langsung ke atas komen-komen yang diberikan oleh pembaca kami. Sila pastikan anda berfikir panjang terlebih dahulu sebelum menulis komen anda disini. Pihak BeautifulNara juga tidak mampu untuk memantau kesemua komen yang ditulis disini. Segala komen adalah hak dan tanggungjawap anda sendiri.

7 Comments

  1. Anonymous

    October 5, 2021 at 3:26 pm

    Apasal plak x boleh komen hal ni. Setiap sakit mesti kena ambil tau mcmna boleh kena. Kecuali ko jnis tak mau ambil tahu, jadi tolong diam juga.

  2. Anonymous

    October 5, 2021 at 2:56 pm

    KKM pun 2×5 jgk. Sel sel otak tak berhubung. Apasal dorang tak buat kajian dalam Malysia pasal hal ni. Ini semua harap data drpd syarikat pengeluar je. Boleh percaya ke?

  3. nowayhose

    October 5, 2021 at 12:50 pm

    netizens..malaysians..bukalah mata…something yg everybody cucuk kt belah kiri kanan tu..pencegah cv19 tu..tolonglah kaji..banyak dah kes bayi2 yg new born kena mcm2..pls…pls..ambil tahu..inilah sebabnye golongan ntivax cuba sampaikan..waaa :(

    • Fidot

      October 5, 2021 at 12:56 pm

      Komen bongok mcm ni pun ada… Most of my friends beranak Alhamdulillah xde apa selamat anak & ibu wpun amik vaksin ms pregnant. Byk faktor lain yg buat anak dia positif. If xmo vaksin ko dok diam2, bukan nk burukkan org yg amik vaksin….

    • Antivak bodoh menyusahkan

      October 5, 2021 at 1:15 pm

      Lawak. Main cakap je padahal data kajian semua takde. Golongan antivaks ni mmg lah sel sel otak tak berhubung. Deme je betui orang lain kambing.

    • Anonymous

      October 5, 2021 at 3:15 pm

      halah2,org komen die pn nk komen jgk tp komen bnde yg bodo je..bek ko ddk dediam je lg bgs,klau da antivaks tu mmg ape yg klua dr mlut korg ni mcm xdek filter dr otak je tau x..ko xnk amik vaksin dah ah,tp xyah nk petik semua jenis ksakitan org alami tu disbbkn vaksin je sengalll mangkokkk!!!

    • Anonymous

      October 5, 2021 at 9:54 pm

      Yg aku tahu ramai yg mati tak ambik vaksin …

Tinggalkan Komen Anda Di Sini

Loading...
To Top