Selepas Dihina, Anak Fila Amir ‘Tak Dibenarkan’ Dibawa Pulang Kampung Suami Di Afrika – “Takut Keluarga Tu Tak Baik”

Trending

Selepas Dihina, Anak Fila Amir ‘Tak Dibenarkan’ Dibawa Pulang Kampung Suami Di Afrika – “Takut Keluarga Tu Tak Baik”

Personaliti media sosial, Fila Amir memberi respon terhadap komen pengguna media sosial yang menasihatinya untuk tidak membawa anaknya, Assara Adama Camara pulang ke kampung halaman suaminya di Afrika.

Meenerusi Instagram story, Fila atau Nur Afilah Amir Rusdi berkongsi tangkap layar komen seorang individu di Youtube berkaitan anaknya itu.

Advertisement

Individu telah menyuarakan kebimbangan sekiranya Assara dibawa ke Afrika malah turut menuduh keluarga suami Fila tidak baik.

Adik tak payah pergi Afrika bawa baby. Ingat, takut keluarga Adama tak baik, jangan bawak baby. Jaga jaga ok.

Fila yang sudah lali dengan kecaman dan kritikan diterimanya sejak mula mendirikan rumah tangga, hanya menulis ringkas sebagai respon terhadap komen berkenaan.

Mereng.

Fila Amir Instagram

fila adama dikecam
2025-08-08 09:37:10

Wajah Anak Sering Dikecam, Fila Amir Tak Kisah Komen Hinaan - "Nak Ajar Sikit"

Ikuti Facebook, Twitter, Instagram, Telegram dan TikTok BeautifulNara untuk dapatkan pelbagai kandungan menarik.

SUMBER : Instagram

Komen

PERHATIAN: Pihak BeautifulNara tidak akan bertanggungjawab langsung ke atas komen-komen yang diberikan oleh pembaca kami. Sila pastikan anda berfikir panjang terlebih dahulu sebelum menulis komen anda disini. Pihak BeautifulNara juga tidak mampu untuk memantau kesemua komen yang ditulis disini. Segala komen adalah hak dan tanggungjawab anda sendiri.

Loading...