Selepas 20 Tahun, Sharmaine Farouk Kembali Ke Layar Televisyen

Hiburan

Selepas 20 Tahun, Sharmaine Farouk Kembali Ke Layar Televisyen

Mereka yang mengikuti perkambangan dunia filem sejak tahun 1990-an pasti mengenali pelakon Datin Sharmaine Farouk. Sharmaine pernah muncul dalam filem XX Ray pada tahun 1992 dan Panggilan Pulau pada tahun 1994.

Sharmaine baru-baru ini membuat kemunculan semula melalui satu akaun Instagram dan sedang menjalani penggambaran sebuah telemovie yang bakal ditayangkan Ramadan ini.

Advertisement

Ini juga kemunculan pertama Sharmaine di layar televisyen setelah 20 tahun berhenti berlakon.

Telefilem  berjudul Realiti Ramadan Mike itu akan ditayangkan di NTV7.

Sharmaine berkahwin dengan  Ketua Pegawai Eksekutif Sepang International Circuit Sdn Bhd (SIC), Datuk Razlan Razali. Hasil perkahwinan mereka dikurniakan empat orang anak.

Lagi gambar Sharmaine Farouk dengan membaca entri ini sepenuhnya.


Sumber: Instagram Sharmaine Farouk

Ikuti Facebook, Twitter, Instagram, Telegram dan TikTok BeautifulNara untuk dapatkan pelbagai kandungan menarik.

Komen

PERHATIAN: Pihak BeautifulNara tidak akan bertanggungjawab langsung ke atas komen-komen yang diberikan oleh pembaca kami. Sila pastikan anda berfikir panjang terlebih dahulu sebelum menulis komen anda disini. Pihak BeautifulNara juga tidak mampu untuk memantau kesemua komen yang ditulis disini. Segala komen adalah hak dan tanggungjawab anda sendiri.

28 Comments

  1. Makcik bawang putih byk kat nara

    November 8, 2018 at 5:30 pm

    Sape yg kutuk2 muka dia dia, cuba korang bandingkn dgn emak korang masa baya2 ni. Sura mak korang muka cam gampang.

    • Anonymous

      November 9, 2018 at 12:34 pm

      bandingkan dengan muka mak ko la..tengok macam gampang ke tak..

  2. mak el

    November 7, 2018 at 4:12 pm

    dia ni kahwin ngan anak saudara siti hasmah………………pak menakan dah jadi PM>……………….katanya…berlakun balik ler jadi nenek ker jadi makkkkk budak kah..dulu nikah ngan Tan Sri Hamdan..dapat anak sorang cerai…………………….nikah pulak nombor 2………………hmmmmmmmmmmm

  3. Sharmine Harmila

    November 7, 2018 at 3:50 pm

    Muka panjang tu yg nmpk tua sgt..tulang pipi menonjol dh ada iras shafie ilyas..jujur ckp ni..tapi nmpk jgk classy sb org berduit..ada aura tersendiri..dia ni sezaman dgn didie alias kot..

  4. saja jawap

    November 7, 2018 at 3:27 pm

    Lepas berlakon Gila-Gila Remaja dia study law kat UK.Dia tak berminat berlakon sangat.Dulu berlakon sebab bapa dia kawan ngan bapa Faizal arwah Hussein Abu Hassan.

  5. Anonymous

    November 7, 2018 at 1:39 pm

    Dia ni cantik muda2 dulu. Tinggi lampai. Jadi kawan sekolej Nor Aliah Lee dlm XX Ray. Apa salahnya dia berlakon utk watak mak2 hero n heroin why not.

Loading...