Beautifulnara – Gosip Artis Malaysia Terkini

Hiburan

Selepas 17 Tahun Bersama, Rashidi Ishak Dan Vanidah Imran Mengaku Bercerai

Segala teka-teki mengenai status perkahwinan pasangan selebriti, Rashidi Ishak dan Vanidah Imran terjawab apabila aktor itu mengakui mereka sudah sah bercerai pada 9 Ogos 2018 selepas 17 tahun bergelar suami isteri.

Advertisement

Pendedahan itu dibuat oleh Rashidi sendiri menerusi akaun Instagramnya malam tadi. Katanya, beliau terpaksa merahsiakan berita itu kerana ingin menjaga privasi dan menghormati keluarga kedua-dua belah pihak.

Rashidi turut mengakui kelemahannya sebagai ketua keluarga dalam memimpin rumah tangga yang dibina antara punca mereka bercerai.

Advertisement

Pasangan Rashidi dan Vanidah berkahwin pada 1 Oktober 2000 dan dikurniakan dua orang cahaya mata iaitu Mikhail Imram dan Maryam Rashika.

Sejujurnya, Shidi dan Vee antara pasangan selebriti yang sering dijadikan contoh buat orang ramai diluar sana. Sering sahaja tampil bahagia dan serasi bersama. Apa-apa pun, takdir menentukan segalanya, jodoh mereka tidak lama. Semoga kekal tabah dan dapat kekalkan hubungan yang baik selamanya.

PERHATIAN: Pihak BeautifulNara tidak akan bertanggungjawap langsung ke atas komen-komen yang diberikan oleh pembaca kami. Sila pastikan anda berfikir panjang terlebih dahulu sebelum menulis komen anda disini. Pihak BeautifulNara juga tidak mampu untuk memantau kesemua komen yang ditulis disini. Segala komen adalah hak dan tanggungjawap anda sendiri.

32 Comments

  1. Mak Idah

    March 24, 2019 at 12:57 pm

    Sedih sgt..pasangan yg ideal sangat..x sangka berakhir dgn perceraian..

  2. Intan

    March 23, 2019 at 12:53 am

    Vanidah & I

  3. mak c kina

    March 21, 2019 at 12:33 pm

    frust la bila dorg ni betul2 dah cerai..suka couple ni..sgt sweet, x show off..
    semoga mereka berbahagia dgn jln yg mereka pilih

    • Anonymous

      March 21, 2019 at 12:54 pm

      pedulikan retis kan zaman sekarang zaman cari laki kaya biar pun laki orang muda lagi…. yang lelaki cari bini kaya juga atau seumur atau lebih muda dari anak……. itulah gaya retis

  4. damai

    March 21, 2019 at 10:21 am

    artist lain bercerai aku x rasa sebak, tapi rashidi dan vanida nie x tahu rasa sebak sgt, maybe they from start mmg very low profile, kurang kontrovesi, never show off their happiness, and the way rashidi susun ayat mmg sebak sgt2. Mmg Allah murka akan perceraiaan tapi kalau dgn perceraiaan itu untuk hindarkan dosa dlm perkahwinan kerana banyak yg buat khilaf so sebaiknya adalah penceraian.

  5. wekkkkkkk

    March 21, 2019 at 10:21 am

    huhu..umur anak belom melepasi 18 tahun,anak masih perlukan money2.. byk lgi nak ditanggungjawabkan..jika menikah akan dtg, jgn lupa pada nafkah..ye dok..utk si laki, ..utk si bini pula, ada org kaya ambik je mcm tiara, syarifah haslinda, cerai x sia2..rmh banglo2 mewah berbiji2.

Loading...
To Top