Beautifulnara – Gosip Artis Malaysia Terkini

Selamat Ulang Tahun Kelahiran, Aaron Aziz

Diam tak diam, rupa-rupanya pelakon pujaan ramai, Aaron Aziz menyambut ulang tahun kelahirannya yang ke-36 pada hari ini. BeautifulNara.com ingin mengambil kesempatan ini untuk mengucapkan selamat hari lahir kepada beliau, semoga dipanjangkan umur dan dimurahkan rezeki, maintain kacak dan maintain macho.
Tawaran lakonan untuk abang kacak ini nampaknya maintain lebat tahun ini, dan perkembangan terbaru, Aaron sedang menjalani penggambaran drama yang diadaptasi dari novel tulisan Aisya Sofea, iaitu Adam dan Hawa. Dia akan melakonkan watak Adam Mukhriz, bergandingan dengan pelakon Nadiya Nisa’ yang membawakan watak Ain Hawani.

Apakah Aaron akan dapat mengekalkan popularitinya yang meledak tahun lepas pada tahun ini? Mari bersama menyokong beliau. Kredit gambar Twitter Aaron Aziz.

Advertisement

***

Bazar Seni Industri Budaya akan berlangsung setiap bulan mulai 23 – 25 Mac ini di perkarangan Panggung Bandaraya, Jalan Raja, Kuala Lumpur ( berdekatan dengan Dataran Merdeka ), ada jualan produk-produk budaya masyarakat Malaysia, demonstrasi, pertandingan, pameran, persembahan dan Bazar Seni Industri Budaya juga ialah medan aktiviti remaja kreatif.

Nak tahu lebih lanjut, hubungi Rahmat di 03-2052 3600, like Fanpage Bazar Seni atau e-mel rahmat(at)jkkn.gov.my

PERHATIAN: Pihak BeautifulNara tidak akan bertanggungjawap langsung ke atas komen-komen yang diberikan oleh pembaca kami. Sila pastikan anda berfikir panjang terlebih dahulu sebelum menulis komen anda disini. Pihak BeautifulNara juga tidak mampu untuk memantau kesemua komen yang ditulis disini. Segala komen adalah hak dan tanggungjawap anda sendiri.

78 Comments

  1. cikmischa

    February 23, 2012 at 9:11 pm

    Dari pengalaman i, Aaron ni sgt2 mesra, few years back jmpa dia, rita rudaini shooting glory beach resort P.D memang friendly sgt bergambar n spend masa hampir 10 mins with us sbb masa tu my niece minat sgt dgn aaron & dia lyn je keletah budak kecik tu..:)) seriously rita rudaini mmg sgt sgt cantik dekat luar tv..love u both aa & rr

    • kecoh siak

      February 24, 2012 at 6:24 pm

      aku like sbb ade sebut rita rudaini je. :b

  2. Hikaru

    February 23, 2012 at 7:58 pm

    Benci…aku kecewa ngn ombak rindu,Bicara Hati….ermmm…ubah byk sgt….Adam dan hawa….best novel ni tp drama mst hampeh…blk2 aaron aziz…mmg lah ssh nk cari watak adam yg ada wajah kacukan..ashraf sinclair,zain saidin,josiah hogan,zul ariffin…

  3. Anonymous

    February 23, 2012 at 7:46 pm

    Benci lah..beza sgt yg kt dlm novel…baik tak pyh adaptasi…aku kecewa ngn Ombak Rindu,Bicara Hati…watak Adam ssh nk cari….yg muka ala2 kacukan…ashraf sinclair,zain saidin,zul ariffin,Joshia Hogan..

  4. Dato minah jambu 24jam mengadap computer

    February 23, 2012 at 5:47 pm

    helooooooo Aaronnnnnnnnnnnnnnnnnn hepi beday he he he ….semoga Aaron sehat selalu dn di murah kn rezeki n bahagia bersama keluarga lov uuuuuuuu !!

  5. olalala

    February 23, 2012 at 5:00 pm

    tiba2 aku rasa bosan plk dgn kebanjiran drama2 adaptasi dari novel.. adoii

Loading...

2020 © Nara Media Sdn Bhd. All Rights Reserved.

Sebahagian daripada kumpulan iMedia Asia.

To Top