Written by Bella | January 2nd, 2019

Apabila pelakon Elfira Loy bernikah, ramai yang sudah jangka akan ada pihak ingin mengetahui apakah reaksi bekas tunangnya, Sufian Suhaimi.

Bagaimanapun, Sufian enggan memberikan sebarang komen lanjut mengenai perkahwinan pelakon itu.

Selamat maju jaya untuk Elfira dan pasagannya. Tiada apa yang ingin saya katakan sebab kami sudah lama meneruskan kehidupan masing-masing. Saya pun gembira menikmati kehidupan saya sekarang.

Terdahulu, Sufian berkata beliau sudah lama melupakan kisah cinta yang tidak menjadi itu dan meneruskan kehidupannya seperti biasa. Penyanyi itu meminta peminat dan netizen turut melakukan perkara yang sama. Berhentilah mengaitkan dirinya dengan Elfira ataupun apa sahaja kisah mereka sebelum ini.

Sumber Berita : Harian Metro

22 responses to Selamat Maju Jaya Untuk Elfira Dan Pasangan – Sufian Suhaimi

  1. Receptionish Persatuan Bawang says:

    Biarlah Pian, retis kawin secara purata 5-7 tahun. Baik ko carik orang biasa. Besok buat pening kepala ko carik duit nak support dia punya lifestyle. Ingat pesan akak ni…

    48

    0
    • why bother says:

      agreed… x rugi pon x kawin dgn retis camni bro.
      besok laki dia jadi atm machine je lah.
      ada rahmat disebalik kejadian.
      bunga taik ayam bukan sekuntum.

      31

      0
      • Kami taknak nurse hazab gila says:

        Cari nurse je pian, tp hati2, dlm ramai2 tu boleh dikira mana satu perangai elok, masuk kerja je ada yg x kuat otak boleh terikut culture nurse2 perasan bagus, kira bibik hspital je acah2 bigboss, belum lg yg muka nanhado tp perasan lawa, hrp uniform je baru nmpk kemas pdhal buang uniform baru nmpk mcm minah2 x cukup vitamin. Perasan berkelas hakikatnya golongan pmpun2 taraf rendah je, lagak mcm da vass dh knapa. Mana yg ikhlas dan buat kerja dgn betul tu ko boleh nampak dr cara dn auranya, sejuk je. Mana yg spisis hazab tu, kau boleh nmpk la aura negatif dia tu.

        17

        0
        • sajat says:

          hang ni pasaipa….dok tak dok berletiaq pasai nurse…gila ka?

          1

          6
        • Misi hauk ke ko?? says:

          Betol la tuuu.
          Sajat ko nurse kategori buruk yg dimaksudkan kee.
          Ada 2 kategori. Ko yg mana?
          Kalau bkn yg hauk, knp terasa?
          Sah ko misi hauk yg dimaksudkan. Ewwwww

          7

          0
      • Anonymous says:

        mesin atm atau kad kredit

        1

        0
    • Pak Cik Bawang says:

      cari bini yg pandai masak. ni kalu kupas bawang pun fail rasanya. hahaha

      14

      0
      • lols says:

        cari bini pandai buat duit. kalau takde duit nak beli barang dapur untuk masak pun payah.

        2

        2
      • Nurse Halia says:

        cari bini yang ada duit besok nurse tak tukar cadar..viral pulok.

        4

        1
      • Anonymous says:

        sng je nk elakkan mata x berair masa kupas bwg merah tu.
        ambil bwg merah yg bsr sebesar telur angsa, cucuk kt mata pisau yg pisau nk kupas bwg tu…berat di hujung pisau x ape..asalkan mata x berderai air mata.

        2

        0
  2. Anonymous says:

    sabar ye pian, awal2 lagi tuhan dah beri isyarat. karma pasti menyusul…

    7

    2
  3. faraj says:

    Dia kawin bukan dgn Org Have2 pun Pian…!!! jp lagi Duit habis lari ler tuuuu..!!!

    4

    1
  4. faraj says:

    lagi sepuluh tahun mesti jadi mcm Retis yg antor Mak dia kt Spital Kerajaan, sebab duit takder Pastu Poyo nk salahkan org….kikiki

    7

    0
  5. Anonymous says:

    pompuan tak ikhlas ramai skrg.
    pompuan yang betul2 cinta.. payah.
    carilah yang rare dah berlambak diluar sana mata-mata BR1M.

    4

    0
  6. Anonymous says:

    tengok kes fasha sandha…kecoh.
    last2?

    1

    0
  7. pian kurakura says:

    tukar la spek tu dah mcm kurakura aku tengok..dgn muka mcm xmandi…

    12

    0
  8. sajat says:

    Kenapa aku baca article dari Beautifulnara dulu kala, dia buat BI?
    HAHAHAHA SUMPAH LAWAK

    4

    0
  9. Mira says:

    yang korang tanya pian kenapa lahaiiiiiii. biar la kat pian. haih

    1

    1
  10. Anonymous says:

    Drama bersiri SS ni tak habis2.’Provoke’ peminat supaya mengecam pihak yg lain.Acah2 sedih w/pun dah menyakitkan diri dah ‘ move on’. Takut lagu dah tak ada aura pada JL ke?

    1

    5
  11. Anonymous says:

    eloklah x menikah dgn dia pian, stock cuci bulu rambut, segala mcm bulu pun menelan kos yg mahal , sbb bila lebat cepat habis syampoo tu. Sbb kening dh menunjukan kita tahu..

    1

    0
  12. mawar merah says:

    adalah hikmah di sebalik kejadian…insyaAllah akan ketemu jodoh yang lebih baik buat Sufian..mmg meluat tgok si bulu kening tebal tu..hipokrit dan materiliastik teruk

    3

    0

Leave a Reply to Anonymous - Cancel

Optional