Written by AbangNara | August 25th, 2011

Satu benda yang Abang Nara kagumi tentang Lisa Surihani ialah interaksinya dengan peminat di Facebook Lisa Surihani. Banyak video-video, gambar-gambar dan cerita yang sering dikongsikan dengan Lisa. Tak hairanlah Facebook Lisa Surihani sudah di”like” lebih daripada 1.6 juta orang. Satu angka yang sangat mengkagumkan.

lisa

Dan bersempena Hari Raya, Lisa telah mengupload satu kad ucapan yang disertakan sedikit ucapan peribadi untuk semua peminatnya. Seharusnya lebih ramai artis meniru langkah dan sikap Lisa yang pandai membuat peminat terasa dihargai. Kepada Lisa, Abang Nara juga ingin mengucapkan selamat hari raya dan maaf zahir batin. Kalau ada duit raya lebih, hulur-hulurlah ke sini.

PERHATIAN: Pihak BeautifulNara tidak akan bertanggungjawap langsung ke atas komen-komen yang diberikan oleh pembaca kami. Sila pastikan anda berfikir panjang terlebih dahulu sebelum menulis komen anda disini. Pihak BeautifulNara juga tidak mampu untuk memantau kesemua komen yang ditulis disini. Segala komen adalah hak dan tanggungjawap anda sendiri.

26 responses to Selamat Hari Raya Daripada Lisa Surihani

  1. cucu mak nyaii says:

    firstt!!!

    0

    0
  2. myramyra says:

    suka sangat sangat kak lisa ;)

    0

    0
  3. Solaris says:

    Cantikkn Lisa..natural beauty..dia cantik tanpa perlu make up..?

    0

    0
    • minah jambu 24jam mengadap computer says:

      eh mate kau potek ke ?? kn si lisa tu make up kn ? tkda pompan or artis yg keluar tpa make up lah !!!!terima khaseh selamat berbukaaaaaaa

      0

      0
  4. chekgu ayu says:

    like lisa surihani damn muchhh!!!!!

    0

    0
  5. MR_RIGHT says:

    kad raya lisa tahun ni ta secatek tahun lepas lerr.. uhuu

    0

    0
  6. sukapanda15 says:

    Kepoyoan gila ucapan Abang Nara.

    0

    0
  7. Blueberry Purple says:

    cantik…..merah gitu….tapi dah kurang rase bestnye sebab lisa dah nak kawin ngan yusri………aura dia dh x berapa menyerlah……..x semasa dia masih singgle cam ari tu….apepun…love it

    0

    0
  8. shacklesmith says:

    kirim salam kat abg yusry.. jgn dilupekan abg luqiee jgk tau.. hahaha!! :D

    0

    0
  9. what the? says:

    fugliest!

    ps: apalah yang bagus tentang dia ni?

    0

    0
  10. yaya says:

    tp mcm de iras2 memey lak…eeeee

    0

    0
  11. aku says:

    mcm wanita umno je… lagi2 logo raya tu mcm logo umno

    0

    0
  12. langkah mayatnya dulu !!! says:

    aku….minat x, x minat pn x ngn bdk lisa ni. aku tgk dia ni besa2 je…..lakonan pn x la sberapa jika dbandingkn dgn azean irdawati, wan maimunah, ida nerina, ellie suriati, umi aida, erra fazira, fasha sandha (wlupn aku x minat minah ni tp aku akui lakonannya mantap) & sorg lg aku x ingt nama tp dia pgang watak cikgu zakiah dlm juvana. slmt ari raya lisa ;)

    0

    0
  13. hehehehe says:

    comel per lisa nie…tgk muka dia kalo masam dengan pipi dia yg gebu tu sedap cubit n gigit pipi tu…nasib baik bkn anak aku kalo tak tiap2 ari la kene cubit n gigit jer pipi tu…ape2 pun dia ada degree in law…kira educated la dia nie…tu yg kt nak artis yg educated bkn setakat spm jer…nanti wartawan tanya soalan lain di jwbnye soalan lain…azean irdawati ko tak tau seblm skt dl kumain sombong nak mampus…aku pnh keje gan syrkt perfileman sekejap…mcm s*** jer dia nie..demand mcm mak datin…skrg pdn mk allah dah bg blsn atas kesombongan dia…(jhtnye aku di bln pose nie)..sorry la yer…mengtkan yg benar…

    0

    0
  14. hohoi says:

    kepada ehehheheheh

    tak perlu la nak buka aib orang lebih2 lagi bulan ramadhan nih kan??

    sekian….peace!

    0

    0
  15. kepalanya besar… upss!

    0

    0
  16. aku says:

    Abang Nara,bukan Lisa je yang rajin update status dalam fb..Artis lain ramai lagi..Kalau abg Nara suka Lisa,saya suka Fasha Sandha..Fasha Sandha dapat lagi kad raya daripada peminatnya..Tak perlu heboh2 pasal Lisa..

    0

    0
    • langkah mayatnya dulu !!! says:

      hahahaha….btul btul btul…..c nara ni menyebok je ngn lisa, bini hang 2 jaga, jgn sibuk psl lisa je :D

      0

      0
  17. Jamaria Mergunzil says:

    Betul kah Lisa dan Yusri KRU bakal bernikah

    0

    0
  18. Anisarah says:

    Lisa ni cantik cangat2 la…

    0

    0
  19. anti lisa says:

    entah la, np aku x suka lisa ni..tp xla smpai benci tp mmg xsuka…

    0

    0