Selalu Dikritik Fesyennya, Kini Neelofa Terima Pujian Netizen Semasa Di New York Fashion Week!

Hiburan

Selalu Dikritik Fesyennya, Kini Neelofa Terima Pujian Netizen Semasa Di New York Fashion Week!

Nama Neelofa memang sentiasa menjadi sebutan orang penting dalam dunia fesyen. Bahkan, setiap kali ada pertunjukan fesyen mewah di luar negara, Neelofa pasti tidak akan melepaskan peluang untuk menghadirkan diri.

Pun begitu, rakyat Malaysia sentiasa tertanya-tanya dengan konsep pemakaian yang cuba disampaikan oleh wanita itu. Kadang-kadang ia terlampau pelik sampai tak tercapai akal rakyat Malaysia.

Advertisement

Akhirnya, Neelofa berjaya meraih pujian daripada pengkritik hebat iaitu netizen Malaysia baru-baru ini. Busana yang dikenakan oleh wanita itu sepanjang di New York Fashion Week mendapat komen positif daripada netizen. Mereka menyukainya kerana saiz pakaian yang dikenakan itu bersesuaian dengan dirinya yang mempunyai ketinggian orang Asia.

neelofa

neelofa

Bukan itu sahaja, Neelofa turut memenangi anugerah Paling Hollywood selepas dia menyarungkan pakaian yang direka sendiri oleh pereka tersohor iaitu Michael Kors. Jaket yang bermotifkan harimau bintang itu nampak menawan apabila digandingkan dengan tema warna hitam.

neelofa

neelofa

Bukan itu sahaja, wanita itu telah distailkan sendiri oleh pereka Tommy Hilfiger mengikut daya kreatifnya.

neelofa

Benarlah fesyen yang cantik itu harus diukur mengikut pakaian model itu sendiri. Kena ada tangan mahir yang tolong hiaskan baru dapat hasil yang memuaskan!

Sumber: Blog

Ikuti Facebook, Twitter, Instagram, Telegram dan TikTok BeautifulNara untuk dapatkan pelbagai kandungan menarik.

Komen

PERHATIAN: Pihak BeautifulNara tidak akan bertanggungjawab langsung ke atas komen-komen yang diberikan oleh pembaca kami. Sila pastikan anda berfikir panjang terlebih dahulu sebelum menulis komen anda disini. Pihak BeautifulNara juga tidak mampu untuk memantau kesemua komen yang ditulis disini. Segala komen adalah hak dan tanggungjawab anda sendiri.

34 Comments

  1. Anonymous

    September 13, 2019 at 9:06 pm

    Semoga New York memberi Lofa lebih taufik dan hidayah ;)

  2. Anonymous

    September 13, 2019 at 9:01 pm

    Pindah lah ke NY atau Pakistan sana boleh terima kau..
    Sini kau sibok dgn laki kakak mu…

  3. Orgkita..

    September 13, 2019 at 8:34 pm

    Adui la komen2 kmurang ni..ketaranya tda motivasi langsung..sebut nama neelofa pn tdk btul kmu ni..npk sgt jeles kmu ni..semua pn jdi hakim…kc jatuh org lain ja..kmurang sna da ckup ok ke..
    Sekurang2nya neelofa berusaha smpai ke situ..tdk la mcm kmurang tu tgk seja …gelaran Hajah tu urusan perbadi da..
    Bkn da burukkn nama Malaysia pn..sekurang2nya michael kors knal neelofa tu org Malaysia…yg kmurang ?pa yg kmurang kc knal…lu pikir la sndri..

    • Anonymous

      September 13, 2019 at 9:20 pm

      Sbb nmpk agak hipokrit. Kalu perangai elok org pun suka contoh Mak Iti. Tu je kak.. lagipun nmpk mcm penunggang trying hard sgt.

    • Anonymous

      September 13, 2019 at 9:31 pm

      sape yg murung.. mmg betul pun komen2 tu. asyik kipas je sampai bila nk berubah? padahal ni sume permainan dunia je.

  4. Anonymous

    September 13, 2019 at 7:01 pm

    Cehhh..borink

  5. Iezanid

    September 13, 2019 at 5:59 pm

    ke aku sorg yg nmpk dia ni nmapk pelik..tak lawo..nmpk lg kemetot ng bju2 yg dia paki..tak sesuai dgn ketinggian dia..nmpk try hard sgt..

Loading...