Selalu Dikritik Fesyennya, Kini Neelofa Terima Pujian Netizen Semasa Di New York Fashion Week!

Hiburan

Selalu Dikritik Fesyennya, Kini Neelofa Terima Pujian Netizen Semasa Di New York Fashion Week!

Nama Neelofa memang sentiasa menjadi sebutan orang penting dalam dunia fesyen. Bahkan, setiap kali ada pertunjukan fesyen mewah di luar negara, Neelofa pasti tidak akan melepaskan peluang untuk menghadirkan diri.

Pun begitu, rakyat Malaysia sentiasa tertanya-tanya dengan konsep pemakaian yang cuba disampaikan oleh wanita itu. Kadang-kadang ia terlampau pelik sampai tak tercapai akal rakyat Malaysia.

Advertisement

Akhirnya, Neelofa berjaya meraih pujian daripada pengkritik hebat iaitu netizen Malaysia baru-baru ini. Busana yang dikenakan oleh wanita itu sepanjang di New York Fashion Week mendapat komen positif daripada netizen. Mereka menyukainya kerana saiz pakaian yang dikenakan itu bersesuaian dengan dirinya yang mempunyai ketinggian orang Asia.

neelofa

neelofa

Bukan itu sahaja, Neelofa turut memenangi anugerah Paling Hollywood selepas dia menyarungkan pakaian yang direka sendiri oleh pereka tersohor iaitu Michael Kors. Jaket yang bermotifkan harimau bintang itu nampak menawan apabila digandingkan dengan tema warna hitam.

neelofa

neelofa

Bukan itu sahaja, wanita itu telah distailkan sendiri oleh pereka Tommy Hilfiger mengikut daya kreatifnya.

neelofa

Benarlah fesyen yang cantik itu harus diukur mengikut pakaian model itu sendiri. Kena ada tangan mahir yang tolong hiaskan baru dapat hasil yang memuaskan!

Sumber: Blog

Ikuti Facebook, Twitter, Instagram, Telegram dan TikTok BeautifulNara untuk dapatkan pelbagai kandungan menarik.

Komen

PERHATIAN: Pihak BeautifulNara tidak akan bertanggungjawab langsung ke atas komen-komen yang diberikan oleh pembaca kami. Sila pastikan anda berfikir panjang terlebih dahulu sebelum menulis komen anda disini. Pihak BeautifulNara juga tidak mampu untuk memantau kesemua komen yang ditulis disini. Segala komen adalah hak dan tanggungjawab anda sendiri.

Loading...

34 Comments

  1. jamilah

    September 13, 2019 at 5:13 pm

    tp aku tgk org lelaki yg menata rias neelofa tu selamba badak pegang pinggang neelofa dlm video..hmmm

  2. Hajjah Kardashian

    September 13, 2019 at 5:03 pm

    Sepatut nya Mak Sharnaz jangan terima janda sebagai menantu nya ….

  3. faraj

    September 13, 2019 at 3:57 pm

    Setakat dpt puji je lah…minggu depan orang2 NY dah lupa Hajah Gypsy.
    Wakakaka..

  4. Anonymous

    September 13, 2019 at 3:54 pm

    jgn risau bulan dpn ada la muka dia dlm rancangan komedi hambar ..meletop hahaha

  5. Anonymous

    September 13, 2019 at 3:44 pm

    Talent-less.