Beautifulnara – Gosip Artis Malaysia Terkini

Hiburan

Selalu Dikritik Fesyennya, Kini Neelofa Terima Pujian Netizen Semasa Di New York Fashion Week!

neelofa

Nama Neelofa memang sentiasa menjadi sebutan orang penting dalam dunia fesyen. Bahkan, setiap kali ada pertunjukan fesyen mewah di luar negara, Neelofa pasti tidak akan melepaskan peluang untuk menghadirkan diri.

Pun begitu, rakyat Malaysia sentiasa tertanya-tanya dengan konsep pemakaian yang cuba disampaikan oleh wanita itu. Kadang-kadang ia terlampau pelik sampai tak tercapai akal rakyat Malaysia.

Advertisement

Akhirnya, Neelofa berjaya meraih pujian daripada pengkritik hebat iaitu netizen Malaysia baru-baru ini. Busana yang dikenakan oleh wanita itu sepanjang di New York Fashion Week mendapat komen positif daripada netizen. Mereka menyukainya kerana saiz pakaian yang dikenakan itu bersesuaian dengan dirinya yang mempunyai ketinggian orang Asia.

neelofa

neelofa

Bukan itu sahaja, Neelofa turut memenangi anugerah Paling Hollywood selepas dia menyarungkan pakaian yang direka sendiri oleh pereka tersohor iaitu Michael Kors. Jaket yang bermotifkan harimau bintang itu nampak menawan apabila digandingkan dengan tema warna hitam.

neelofa

Advertisement

neelofa

Bukan itu sahaja, wanita itu telah distailkan sendiri oleh pereka Tommy Hilfiger mengikut daya kreatifnya.

neelofa

Benarlah fesyen yang cantik itu harus diukur mengikut pakaian model itu sendiri. Kena ada tangan mahir yang tolong hiaskan baru dapat hasil yang memuaskan!

Sumber: Blog

PERHATIAN: Pihak BeautifulNara tidak akan bertanggungjawap langsung ke atas komen-komen yang diberikan oleh pembaca kami. Sila pastikan anda berfikir panjang terlebih dahulu sebelum menulis komen anda disini. Pihak BeautifulNara juga tidak mampu untuk memantau kesemua komen yang ditulis disini. Segala komen adalah hak dan tanggungjawap anda sendiri.

34 Comments

  1. Abdullah yusoff

    September 15, 2019 at 5:59 am

    Yg kau orang kutuk sangat dia tu, apa yg dia dah buat? apa?kau orang sendiri baik sangat ke? sampaikan ibadat haji orang lain boleh dinilai mabrur atau tidak! siapa kita sebenarnya? kalau kita rasa kita ni baik sangat, apakah kita sedar bahawa bersangka buruk kepada sasaorang adalah dosa ! dimana baiknya kita? tak pasal2 dapat dosa kering! nilailah sasaorang secara positif!. Sebelum menilai orang lain nilailah diri sendiri dulu! janganlah perasaan dengki dan tak dapat apa yg dia dapat ,maka segala apa yg dia buat semuanya tak betul, yg betul yg baik hanyalah kita, walaupun tak buat apa2,

    • Anonymous

      September 15, 2019 at 4:29 pm

      Dalam nie bnyk komen pasal ibadah org..diri sndri cukup bagus ke?? Lantak dia la ..

  2. Anonymous

    September 14, 2019 at 11:36 am

    Sudah2 la.. Netizen nowadays mulut macam puaka.. Kritik hati dan diri sendiri dulu la blh tak.. Apa yg korang tulis tu menunjukkan hati korang yg hitam dan busuk …

  3. Viviana

    September 13, 2019 at 9:14 pm

    Aku tengok ramai org2 kite terutama yg berhijab pergi overseas pakai camni. Korang ni sebenarnya malu kan nak pakai hijab? Takut dituduh membawa ideology terrorisme ke huh? Atau takut dikecam dan di dislriminasi? Buat2 la gaya hip hop lah, pakai hoodie lah, mcm gypsy lah..mcm2 fesyen kelakar pelik2! Kat Msia boleh je pakai tudung bawal mcm orang Islam biasa kan? Nampak hipokrit disitu.

    • Anonymous

      September 13, 2019 at 9:46 pm

      selagi x kawin.. huhu

    • Ganaz

      September 17, 2019 at 12:03 pm

      Viviana……aku lama dok study kat oversea…ok jer pakai tudung bawal dgn tudung sarung yg kadang org kita kata mcm makcik2 but if winter seasons you have to pakai tebal sikit if not telinga ko berdesing nanti…..

Loading...

2020 © Nara Media Sdn Bhd. All Rights Reserved.

Sebahagian daripada kumpulan iMedia Asia.

To Top
x
Puasa Barakah Bersama