Selalu Bahagiakan Isteri Dan Bertanggungjawab, Netizen Puji Alif Satar Suami Mithali

Hiburan

Selalu Bahagiakan Isteri Dan Bertanggungjawab, Netizen Puji Alif Satar Suami Mithali

Sejak semalam nama penyanyi Alif Star trending di Twitter, bukan kerana kontroversi tetapi kerana sikapnya sebagai seorang suami yang bertanggungjawab, memahami dan selalu membahagiakan isteri.

Advertisement

Baru-baru ini, isteri Alif iaitu Shadila Halid memuat naik luahan betapa beliau bersyukur dikurniakan seorang suami seperti Alif. Menjaga dirinya yang sedang hamil dengan baik dan tidak pernah merungut membantu isterinya dalam kerja rumah mahupun meninggikan suara.

Rata-rata netizen memuji Alif contoh lelaki yang baik, seorang ayah yang bertanggungjawab dan penyayang, memang bertuah jika dapat seorang lelaki macam Alif.

Pasangan ini berkahwin pada 15 September 2014 dan dikurniakan dua orang cahaya mata perempuan Alisah Anugerah, 4, dan Ariana Mecca, 2. Mereka sedang menantikan kelahiran cahaya mata ketiga yang bakal lahir tidak lama lagi.

Ikuti Facebook, Twitter, Instagram, Telegram dan TikTok BeautifulNara untuk dapatkan pelbagai kandungan menarik.

Komen

PERHATIAN: Pihak BeautifulNara tidak akan bertanggungjawab langsung ke atas komen-komen yang diberikan oleh pembaca kami. Sila pastikan anda berfikir panjang terlebih dahulu sebelum menulis komen anda disini. Pihak BeautifulNara juga tidak mampu untuk memantau kesemua komen yang ditulis disini. Segala komen adalah hak dan tanggungjawab anda sendiri.

26 Comments

  1. Gg

    July 31, 2019 at 11:30 am

    Aku rasa shadila ni rasa insecure..sebab tu dia selalu buat caption panjang2 and back up suami dia gila2..i can sense she’s so insecure..mcm ada satu perasaan yg dia takot sgt suami dia kena caras..yela aliff kn career tgh naik..mestila poket tgh penuh..plus aliff kan muda dari dia

  2. makcikkelipkelip

    July 31, 2019 at 10:38 am

    isteri mengata suami, salah. cerita kebaikan pun, salah. mungkin dia rasa ni cara yg baik utk tunjuk penghargaan dekat suami dia. kita mmg tak setuju dgn cara dia, tapi jangan la doakan yg bukan-bukan. doakan yg baik2, semoga dia lebih berhati2 dlm perkongsian etc etc

  3. anon

    July 31, 2019 at 10:10 am

    panjang lebar lah share kebaikan suami ko tu
    esok kena caras ….jangan nak sentap pulak
    dulu tak share bagai
    sebab suami tak populer
    cuba lah buat macam biasa ..tak perlu semua benda nak share

  4. Anonymous

    July 31, 2019 at 10:03 am

    Wife die manager aliff ye. Bukan ape byk menor mase taip panjang madah berhelah tentang suami penyayang,tersayang sedangkan mabuk teruk. Sekali dua dh lah sis galak sangat mengundang. Jage2.

  5. korok

    July 31, 2019 at 9:47 am

    bahagia xyah dicanang…baru kawin berapa tahun tu…aku klo respek pun tun M…tu baru loving couple

Loading...