Beautifulnara – Gosip Artis Malaysia Terkini

Hiburan

Selain Neelofa, Scha Al Yahya Turut Dilantik Menjadi Duta Avon

Rezeki 2012 nampaknya sangat murah kepada artis wanita kita yang bernama Scha Al Yahya. Semalam pihak Avon Malaysia telah mengumumkan yang Scha turut dilantik sebagai Duta Avon di samping Neelofa. Tahniah Abang Nara ucapkan kepada Scha atas pencapaian hebat ini. Bukan senang untuk dipilih menjadi duta produk Avon.

duta avon

Advertisement

Pada pandangan Abang Nara, Avon telah membuat satu pilihan yang sangat tepat untuk duta produk mereka. Neelofa memang sangat sesuai kerana kecantikan wajahnya yang asli dan kepopularitian yang sedang meningkat. Manakala Scha pula sangat sesuai kerana gayanya yang agak sempoi, simple dan happy go lucky.

duta avon

Apa-apa pun semoga tahun 2012 ini akan mendatangkan lebih banyak peluang kepada artis-artis kita untuk menjadi duta kepada produk-produk kecantikan yang ada di Malaysia ini.

PERHATIAN: Pihak BeautifulNara tidak akan bertanggungjawap langsung ke atas komen-komen yang diberikan oleh pembaca kami. Sila pastikan anda berfikir panjang terlebih dahulu sebelum menulis komen anda disini. Pihak BeautifulNara juga tidak mampu untuk memantau kesemua komen yang ditulis disini. Segala komen adalah hak dan tanggungjawap anda sendiri.

27 Comments

  1. lopek

    January 4, 2012 at 12:24 am

    neelofa model BRA avon.

  2. TAK TAHU

    January 3, 2012 at 3:42 pm

    macamane kome tahu….result peperiksaan si NEELOFA cun ni???

  3. weeeekkk

    January 3, 2012 at 2:30 pm

    hahahha bajet speaking la tu.grammar pun hancoss

  4. Faezah ngilai-ngilai

    January 3, 2012 at 2:08 pm

    KEPALA HOTAK LA BEAUTY WITH BRAIN..TAIK KUCING….

    • yuni di sini

      January 3, 2012 at 3:21 pm

      UPSR die 5A, PMR die 8A, SPM dia 10A. Tak cukup bijak ke tu? Tak perlulah nak menidakkan perkara yang betul kan dan aku rasa orang yang macam kau ni langsung takde otak. LOL!

    • yuna disana

      January 3, 2012 at 3:54 pm

      nampak muke dah macam orang cerdik pon..tp sayang masuk dunia hiburan…..kalau kecerdikan die tu diarahkan kepada bidang lain yang boleh menjamin masa depan …dunia artis ni bukan selalunya cerah..kadang diatas n kadang dibawah…….tapi neelofa nie memang bagus dalam satu perkara..iaitu mempunyai pemikiran kehadapan….awal2 lagi dah bikin bisnes sendiri…..sediakan payung sebelum hujan…am i right??

  5. Pingback: Selain Neelofa, Scha Al Yahya Turut Dilantik Menjadi Duta Avon | HatiBlogger [dot] Com

Loading...

2020 © Nara Media Sdn Bhd. All Rights Reserved.

Sebahagian daripada kumpulan iMedia Asia.

To Top
x
Puasa Barakah Bersama