Beautifulnara – Gosip Artis Malaysia Terkini

Hiburan

Selain Neelofa, Scha Al Yahya Turut Dilantik Menjadi Duta Avon

Rezeki 2012 nampaknya sangat murah kepada artis wanita kita yang bernama Scha Al Yahya. Semalam pihak Avon Malaysia telah mengumumkan yang Scha turut dilantik sebagai Duta Avon di samping Neelofa. Tahniah Abang Nara ucapkan kepada Scha atas pencapaian hebat ini. Bukan senang untuk dipilih menjadi duta produk Avon.

duta avon

Advertisement

Pada pandangan Abang Nara, Avon telah membuat satu pilihan yang sangat tepat untuk duta produk mereka. Neelofa memang sangat sesuai kerana kecantikan wajahnya yang asli dan kepopularitian yang sedang meningkat. Manakala Scha pula sangat sesuai kerana gayanya yang agak sempoi, simple dan happy go lucky.

duta avon

Apa-apa pun semoga tahun 2012 ini akan mendatangkan lebih banyak peluang kepada artis-artis kita untuk menjadi duta kepada produk-produk kecantikan yang ada di Malaysia ini.

PERHATIAN: Pihak BeautifulNara tidak akan bertanggungjawap langsung ke atas komen-komen yang diberikan oleh pembaca kami. Sila pastikan anda berfikir panjang terlebih dahulu sebelum menulis komen anda disini. Pihak BeautifulNara juga tidak mampu untuk memantau kesemua komen yang ditulis disini. Segala komen adalah hak dan tanggungjawap anda sendiri.

27 Comments

  1. ngomel

    January 3, 2012 at 1:04 pm

    Aku pling menyampah kalo ada org giler yg tahap babun..asik2 taip “FIRST”, “1st”, “1” … apa yg ko dpt?? baik ko x yah msuk blog ni kalo hya nk duk ranking ats..ni la melayu mundur.. kalo ko bg komen atau pendapat aku x marah ..ni semata2..sehidung2..dan setelinga2 ko je.. msti ms skolah x pnh dpt first kan..sbb tuh giler meroyan nk first..

    KEPADA ABG NARA TOLONG LA DELETE OTOMATIK ORG MCM NI..biler dia taip first, 1st atau sama waktu dengannya..

    • shomel

      January 3, 2012 at 3:19 pm

      lah! yg 2 p0n nk kecoh .. ap la sengal sngt ..

  2. yuni di sini

    January 3, 2012 at 12:53 pm

    walaupun ramai tak sukakan neelofa tp aku suke dia. Pada aku dia ni beauty with brain.

  3. ngomel

    January 3, 2012 at 12:51 pm

    hmm… ok la ada gak job

  4. ngomel

    January 3, 2012 at 12:49 pm

    ada gak retis m’sia dpt income.. selain blakon dgn mnyanyi yg ntah ape2..

    • Nyah Cantek

      January 3, 2012 at 3:57 pm

      Neelofa beauty with Brain ? HAHAHAHHA ~ Dia tuh tak abes2 jaja kisah peribadi , kisah2 celah kain , ada brain kew tuh ?? CHOYY !

  5. first time

    January 3, 2012 at 12:48 pm

    FIRST!!!!!!!!!!!

    • ngomel

      January 3, 2012 at 12:56 pm

      aku paling menyampah kalo ada org giler yg asik2 “first”, “1st”, “1”… ntah2 ape2.. otak xde ker? kalo xde komen atau pendapat..x yah la ckp nk first.. kalo ko taip “pertama” aku x mrh gak sbb ko guna gak bhs melayu wlopun aku tau ko ni IQ rendah.. hahahha.. mcm budak2.. mgkin ko x pnh dpt no 1 ms skolah kan??

    • first time

      January 3, 2012 at 2:00 pm

      suits me what i wanna write…what u care???? i’m not bothering u so please don’t be such a busybody…i just wanna have fun that all….it just a joke okay!!!!

    • sempoi

      January 3, 2012 at 2:14 pm

      terimalaa hakikat yang ianya tidak lawak…nak tersenyum sinis pun susah…

    • secha alyahya alyahud

      January 3, 2012 at 10:58 pm

      Dik yg comment first tu..lain kali nak type in english gi microsoft word check grammar n paste sini k

    • Nur Amalina sexy

      January 3, 2012 at 2:25 pm

      scha c hidung kembang yg sungguh comel! i like! muah2 scha!!

    • unknown

      January 3, 2012 at 3:32 pm

      scha cantik. tp agak gedik. soil-..-

    • unknown

      January 3, 2012 at 3:33 pm

      scha ni cantik. tp agak gedik. spoil -..-

    • blacktie

      January 3, 2012 at 4:07 pm

      lawak tak baper cerdik la.. kahkahkah..

      suda outdated..

    • blacktie

      January 3, 2012 at 4:09 pm

      lawak tak baper pandai la.. sorry to say.. hahahaha

    • Fasha senduk menkelentang kelentungkan senduk periok kat dapur

      January 3, 2012 at 9:14 pm

      neelopak dah cantas fazura jadi duta avon

Loading...

2020 © Nara Media Sdn Bhd. All Rights Reserved.

Sebahagian daripada kumpulan iMedia Asia.

To Top