Beautifulnara – Gosip Artis Malaysia Terkini

Hiburan

Selagi Saya Hidup, Jangan Berani Keluarkan Jenama Baju Sendiri – Rizalman Beri Amaran Kepada Artis

Kalau anda lihat, sekarang ini seakan sudah menjadi trend untuk mereka yang bergelar selebriti mengeluarkan jenama baju mereka sendiri.  Namun, kualitinya ada yang tidak kena dengan harga yang boleh mencecah ratusan ringgit untuk sehelai baju.

Advertisement

Perkara itu mendapat perhatian pereka fesyen terkenal, Datuk Rizalman Ibrahim yang menyelar selebriti tidak mempunyai ilmu pengetahun dalam bidang fesyen tetapi tetap ingin mengeluarkan jenama sendiri semata-mata untuk mengaut keuntungan sahaja.

Fesyen adalah satu industri yang serius dan dipandang tinggi, jadi bagi segelintir artis yang kurang tawaran berlakon atau jualan album tidak memberangsangkan, kemudian cuba untuk menjual baju. Tolonglah jangan! Selagi saya masih hidup dan ada dalam industri ini, jangan pernah berani. Jangan perkosa industri fesyen.

Betul juga apa yang dikatakan oleh Rizalman, banyak juga artis yang tidak mementingkan kualiti dan hanya main tangkap muat untuk berniaga tanpa sebarang ilmu pengetahuan. Apa pula pendapat anda?

PERHATIAN: Pihak BeautifulNara tidak akan bertanggungjawap langsung ke atas komen-komen yang diberikan oleh pembaca kami. Sila pastikan anda berfikir panjang terlebih dahulu sebelum menulis komen anda disini. Pihak BeautifulNara juga tidak mampu untuk memantau kesemua komen yang ditulis disini. Segala komen adalah hak dan tanggungjawap anda sendiri.

61 Comments

  1. syoksendiri

    March 3, 2018 at 9:35 pm

    habih tu ko nak paksa kitaorang malaysian ni hadap beli baju2 ko reka je ke wei? sorryla nyah baju ko dahla buruk emma maembong punya baju lagi lawa weh. duit aku punya suka aku nak beli baju dr rekaan sapapun. ko jangan claim ko punya rekaan lg high class dr org lain sebb tak semua nak pakai baju ko yang pelik2 tu huhu..

  2. Ratu

    March 3, 2018 at 7:56 pm

    Menggelabah

  3. Ratu

    March 3, 2018 at 7:55 pm

    Pe bnde la rizalman ni. Baju kau pn bkn letop sgt pn. Rizman Ruzaini punya lagi better dari kau. Nk kacau periuk nasi org buat pe. Biarlah, masing2 ade cita rsa sndiri. Kecoh la kau ni.

  4. Yaya

    March 3, 2018 at 10:10 am

    Laaa.. Takkan nak letak jenama org nama ko pulak.. Haishhh.. Takbaik sekat rezeki org tau.

  5. Baju singlet

    March 3, 2018 at 9:39 am

    Kalo dia jual selonggok rm 5 baju fesyen dia,boleh lh bg warning.

Loading...

2020 © Nara Media Sdn Bhd. All Rights Reserved.

Sebahagian daripada kumpulan iMedia Asia.

To Top
x
Puasa Barakah Bersama