Written by Bella | April 18th, 2019

Sedang berbadan dua, penampilan seksi Che Puan Juliana Evans berbikini seksi ketika bercuti di Pulau Redang telah mencuri perhatian netizen.

Tidak dinafikan, Juliana nampak cantik berseri-seri tetapi satu foto memperlihatkan tubuh badannya terdedah dengan ‘baby bump’ yang semakin membesar mengundang rasa kurang senang netizen.

Mereka meminta agar Juliana menjaga aurat ketika hamil dan biarlah kelihatan lebih sopan.

Mungkin sudah kebal dengan kecaman, Juliana bagaimanapun enggan ambil pusing dengan kritikan tersebut dan hanya ingin menikmati saat bahagia bercuti bersama suami tercinta.

38 responses to Seksi Berbikini, Juliana Evans Diminta Jaga Aurat Ketika Hamil

  1. Anonymous says:

    kalau kt obersc..oklah…ini dkt sini…pleaselah lgi ko islam

    23

    0
    • ... says:

      tudiaaa kerabat di raja.. hampa dok sorak sanjung raja daulat tonku konon raja lah jaga melayu jaga agama ?? in fact raja anak beranak lifestyle mcm ni..

      73

      0
    • minah jambu say NO to drugsn says:

      takpe laaa dia kan ada laki biar laki dia yg jaga dia kite2 tak payah jaga n cakap ape2 tau la dia jaga kehamilan dia tu ..tak kaaaan la dia tk jaga..

      5

      10
    • Anonymous says:

      ala, nak tunjuk kat zizan ler tu aset dia.

      4

      2
    • Anonymous says:

      dirang ni kalau bertutup pon bila nikah & majlis aqiqah je.
      selain tu tu open to all..

      11

      0
      • AK2.O says:

        Ok lah tu..kire ikot tema..orang skrg kan lebih pentingkan tema dari tuntutan…sama macam pelakon..ade bab seksi perlukan peluk ciom bagai..Dia akan cakap tuntutan pengarah dan skrip..Jalan kan amanah kate nye…

        0

        0
  2. esah jendul says:

    la…dia kan kebal neraka & dlm kubur…lantak la…laki pun bangga apa heran…sama2 suka share…skunk kan zaman sporting…acah2 cm omputih…klo tegur kena maki balik…so dorg payung kita layan

    28

    1
    • Anonymous says:

      setuju ngan si esah. jgn la korg risau konon kalau xtegur kang kite plak bakal di tanye kt alam barzakh nanti. Allah lebih mengetahui kan.kalau kite tegur kang, cnfm kite kne maki hamun. lagi bertambah pulak ngan dosa die,ngan xtutup aurat, ngan dosa die memaki org lagi. kalau korg rase syg kt die, korg doakan je la supaya die dpt hidayah.lagi bagus, direct terus ngan tuhan.xyah nasihat smp nk babitkan anak dlm perut. Allah tu adil, xde nye Allah tu turunkan bala kt baby yg xbersalah atas dosa mak pak die.maaf ckp la ye,byk je mak bapak yg soleh dpt anak yg berpenyakit n cacat.tp tulah name nye ujian.die ni pon seksi2 cani, Allah tgh uji die sebenarnye. Kite pon tengah kene uji gak bile tgk die mcm ni, ngan bagi kata2 yg sakit kan ati die. ko ingt xdosa ko nasihat ngan cara mcm tu.

      0

      0
  3. suzi says:

    hubby pun x tegur ..pehal korang ni sibuk pulak

    9

    14
  4. . says:

    Kadang aku rasa org kita ni terlalu ambik berat pasal hal org. kau suka, kau tengok la. tak suka, tak payah la tengok. ringan sangat tangan tu nak taip komen bukan bukan. mcm la tak suka tgk sixpack model lelaki.

    28

    8
    • Anonymous says:

      komen yg positif apa salahnya…bukan apa..klu kena bala..bukan dia sorang yg kena…dengan kita2 pn sekali kenaaa…kena ingat tu..

      31

      1
      • Juliani ibanez says:

        Asyik2 alasan kalau kena bala bkn seorang tp semua.. tak pun mati nanti bergolek masuk sendiri dlm kubur. Ni alasan popular utk mengkondemkan org lain yg hidup bahagia.. tak perlu la nak justify komen2 menghentam tu dgn alasan2 bodoh mcm ni. Mekah pun pernah dilanda banjir besar padahal dkt situ tanah suci inikan pula Malaysia yg ramai penunggang agama. Kalau malaysia dilanda bala bukan sbb org2 mcm juliana evans tp sbb lebai bodoh yg hipokrit muka manis jubor msm. Itu sbbnya. Udah2 la bg alasan bodoh camni ek.

        4

        20
        • syaitoonnnn says:

          ko ni dulu yg patot ditelan dek bumi..setaannnn

          2

          4
        • Anonymous says:

          kesian nya kat kau nie. nampak sangat berbicara tanpa akal haha booooo

          2

          2
        • Anonymous says:

          2 ekor syaiton dkt atas ni panas bontot pulak. Mesti ni antara lebai jubor masam sbb tu terasa hehe..

          2

          1
        • Anonymous says:

          kenapa nak salahkan lebai pula? kalau malaysia kena bala, dah tentunya sebab kerajaan bodoh yang mendapat kuasa, tapi taknak ikut syariat islam, sampaikan geng lgbt makin berleluasa, minum arak pun dikatakan hak individu, kalau nk mandi bogel di tempat awam pun hak individu (katanya)..

          0

          5
    • WickEd says:

      Aku agree ngan kau @ Anon 4.14pm…betul tu…biarla dia memang dia bukan dididik cara org melayu islam nak camna…kita nak tegur lebih pun bukan hak kita…yg kita bleh tegur anak cucu kita, adik kita, kakak kita, omak kita…

      8

      5
  5. citra says:

    takutlah mati.kerana mati itu pasti.

    5

    0
  6. SENAH BADIGOL says:

    JULIANA EVANS NI BAPAK SOMBONG. PERNAH DATANG UNI AKU DULU PHOTOSHOOT. JELING JE WEH DKT KITORG. JIBAKERRR

    3

    2
  7. Anonymous says:

    juliana evans ni biasa laaa kebal kecaman… dpt kawin org have2 kan….
    nnti sok anak dpt badi baru terhegeh2 netizen jgk yg di cari mintak doa…

    6

    0
  8. nina says:

    sikit pun tak seksi…neng yatimah lagi seksi…

    0

    5
  9. Anonymous says:

    Kami pun keturunan campur penjajah juga tapi syukur sebelah mak kuat biar pun keturunan penjajah tingalan perang…. alhamdulilah ramai bukan Islam tapi mereka hormat dan tegur kami kalau mereka nampak perbuatan bukan cara Islam

    10

    1
  10. MIKA says:

    Baby bump tu no.2 masalahnye buah betik 2.. nk tunjuk ke sape sbnrnye. Dimanakah sifat malu seorang perempuan kalo dh mcm 2..

    6

    1
  11. ... says:

    ni sorang kerabat di raja … Institusi raja2 melayu agak mengecewakan .

    14

    0
  12. aih says:

    wah… that body.. .cantik nyaaa… tambah2 lagi mengandung.. and that breast.. so lovely nya!. gitu rupanya badan si evans ni… entah berapa ramai lelaki dah pancut kat tandas dan bilik tgk gambar ni..

    2

    4
    • Anonymous says:

      Terimakasih pujiannya ini baru lemah lembut yg do sukai orgramai…. memuji dgn berahi sekali
      Dah dia tayang nak tunjuk orgputih nya… agama huang laut yg penting kedudukan dan kecantikan… nanti mati di bawa dalam kubur kain putih je

      1

      0
  13. black maria says:

    pempuan2 yg seksi2 ni sume x pikir ke gambar diorg tgh pregnant ni kene amik dgn jantan2 maisophilia (jenis penyakit gila seks tgk perempun mengandung). Pakai lh otak sikit wahai ibu2 pregnant sekalian, x payah lh nk post gambar2 camni korg suke ke jantan2 gile seks tu melancap bermodalkan gambar korg? Bukan artis jer org biase pon ramai pakai baju ketat2 time pregnant pastu post kt social media.

    3

    1
  14. Ros says:

    Melayu kan feudal sanjung kerabat. padanlah muke kome. paling bodoh sentiasa dalam dunia.

    1

    1
  15. Anonymous says:

    nk tayang boobs sangat la tu.. dulu kecik.. skang beso.. hahahaha

    0

    0
  16. ana says:

    artis pan asia… mmg seksi giler… mcm artis hollywood… yasmin hani…sassy falak…hormati negara malaysia.

    0

    0
  17. Anonymous says:

    hanis zalika bini si hairul pun sama, pkai tudung tp pkai dress ketat nk mampus..terjojol giler perut..x malu ke??

    0

    0
  18. Joyah Pok Pek says:

    Kalau boleh maki napa nak ckp baik baik kan??? Laki dia pn sama jahil jadi x heran la bini dia slumber je pakai bikini..diorg mana heran darah maksum dr dosa dan neraka

    0

    0
  19. Nur says:

    Murahan…

    0

    0

Leave a Comment

Optional