March 27th, 2018

Spekulasi cinta Datuk Hans Isaac dan Neelofa beberapa hari lepas hangat dibicarakan di media sosial gara-gara foto pertemuan mereka di Genting Highlands. Tidak mahu netizen terus salah faham, Hans mengatakan perkara itu cuma kebetulan sahaja.

Bagaimanapun, Hans akui beliau dan Neelofa sering keluar bersama sebagai seorang kawan dan hanya atas dasar kerja.

Video yang tular itu berlaku sebelum konsert berlangsung. Kami bertemu di restoran yang sama dan kebetulan meja penuh. Disebabkan mahu cepat, kami pun berkongsi meja. Gambar yang tersebar itu diambil oleh seorang teman, bukannya daripada telefon kami.

Apa yang berlaku hanyalah salah faham. Jujurnya, kami memang selalu keluar bersama.Kadang-kadang kami berbincang pasal kerja. Cuma orang tak tahu yang kami berjumpa atas dasar kerja dan menganggap saya dan Lofa keluar ‘dating’.

Walau apapun yang berlaku antara saya dan Lofa sebelum ini, kami tetap berkawan baik. Bukan dengan Lofa saja, tetapi mana-mana wanita yang pernah dikaitkan dengan saya sebelum ini, kecuali seorang. Saya tahu macam mana dirinya dan saya kenal hati budi Lofa.

Bukan mudah untuk bekas kekasih menjadi kawan baik bukan? Mungkin Hans dan Neelofa boleh jadi contoh kepada orang lain diluar sana untuk tidak terus bersengketa dan “move on” dengan percintaan lalu.

Sumber Berita : BH ONLINE


59 responses to “Sejujurnya Saya Dan Neelofa Memang Sering Keluar Bersama – Hans Isaac”

  1. Anonymous says:

    Pehal korang dok ckp lopak dah tua? Masa si pajura tu kawin umur laaaaagi tua..

    • Anonymous says:

      ko sebut fazura.. aku sebut jgk lah jgn ko kalut ckp mane2 duk sebut.. yg ni sbb ko mula dulu k…
      fazura tu tua pon 4thn jer dr lopa… tp faz muka sedap mata memandang.. tgk dia nk ikut senyum sekali… cantik & manis jer tgk
      lopak tu nmpk muka tua… tgk xde seri biasa jer… aku tgk nothing special.. dah 30 pon xkawin2 jgk ape cer… hans pon xhingin

  2. Anonymous says:

    Patutla putus tunang…

  3. Hati Jangan Hitam says:

    Ramai org cerdik pandai n business woman, majority suka kat lofa, itu hakikat, dia adalah artis yg bijak mencari peluang utk berjaya dlm hidup..jodoh itu ketentuan ilahi, dgn siapa pun lofa nk dating hak dia lah, janji bkn milik org..sukeeee laaaa..

    • Anonymous says:

      bijak ker bodoh… asek cedok idea org tuh brand dia…. no respect attitude abt other ppl ideas n branding has been spread out among business women abt her.. hakikat nya xde yg suka… plus kalo tak takkan dh 30 masih tak laku.. non business women want her in their family or circle of friends k..

    • ? says:

      English kau ni aku tak faham la.

    • Anonymous says:

      aku baca elok jer paham… ko tak amik spm kan.. degree ade ke failed if ade sure not 1st class euwww

    • Anonymous says:

      Ewww..please. Bdak2 wechat mcm ko je yg minat dan respect dia…dpt byk awards pun sbb politik…bkn sbb berjaya sgt pun..rmai lg biz women yg lbh berjaya dari dia..tlglah..buat reseach skit ok.

    • Tsk tsk tsk says:

      Eh. Forbes tu sebab politik?
      Dari segi lakonan aku rasa Lofa tak payah berlakon. Mengacara elok. Tapi dari segi business aku sgt respect dia walaupun aku dulu kurang senang dgn cara dia bawak diri. Mmg bukan my cup of tea lah masa tu. Tapi dia takde salah silap dgn aku so lantak lah kan. Jujur la kan, aku hairan sgt org yg dengki sangat dgn dia sampai menidakkan achievements dia. Jgn la taksub sgt dgn hasad dengki tu. Sikit sikit politik. Cerita coverage international la. Takyah bincang anugerah TN50 ke ikon negara ke apa. Insafla sikit.

    • LOPAK BUSUK says:

      achievement??cedok idea org pastu letak brand dia? marketing?…semua pasal dia kontroversi dari lopatah smpi zouk…beza dgn SITI NURHALIZA..,.dia masih relevan sbb BAKAT..tp LOPAK sbb KONTROVERSI…igt zouk igt lopak…huhuhu….LOPAK harus dinyahkan dari industri hiburan….dia xde BAKAT…mengacara KE LAUT…tp kan sbb tu dia masih kekal kat NELETOP..sbb tu je medium dia utk promote tudung…LOPAK HAUKKKKKK…hahahaha

    • LOPAK BUSUK says:

      DIA BIJAK MENGEKPLOTASI ORANG LAIN DEMI KEUNTUNGAN DIA…DIA GILER ATTENTION DAN FAME…..

  4. Minah says:

    Susah jugak ek jadi retis ni. Semua benda orang nak ambik tau. Keluar dgn sape, buat ape…Nasib badan la…

  5. Anonymous says:

    euwwww…with lofa? please…. do something more beneficial lah dato. it is not working.

Loading...