March 27th, 2018

Spekulasi cinta Datuk Hans Isaac dan Neelofa beberapa hari lepas hangat dibicarakan di media sosial gara-gara foto pertemuan mereka di Genting Highlands. Tidak mahu netizen terus salah faham, Hans mengatakan perkara itu cuma kebetulan sahaja.

Bagaimanapun, Hans akui beliau dan Neelofa sering keluar bersama sebagai seorang kawan dan hanya atas dasar kerja.

Video yang tular itu berlaku sebelum konsert berlangsung. Kami bertemu di restoran yang sama dan kebetulan meja penuh. Disebabkan mahu cepat, kami pun berkongsi meja. Gambar yang tersebar itu diambil oleh seorang teman, bukannya daripada telefon kami.

Apa yang berlaku hanyalah salah faham. Jujurnya, kami memang selalu keluar bersama.Kadang-kadang kami berbincang pasal kerja. Cuma orang tak tahu yang kami berjumpa atas dasar kerja dan menganggap saya dan Lofa keluar ‘dating’.

Walau apapun yang berlaku antara saya dan Lofa sebelum ini, kami tetap berkawan baik. Bukan dengan Lofa saja, tetapi mana-mana wanita yang pernah dikaitkan dengan saya sebelum ini, kecuali seorang. Saya tahu macam mana dirinya dan saya kenal hati budi Lofa.

Bukan mudah untuk bekas kekasih menjadi kawan baik bukan? Mungkin Hans dan Neelofa boleh jadi contoh kepada orang lain diluar sana untuk tidak terus bersengketa dan “move on” dengan percintaan lalu.

Sumber Berita : BH ONLINE


59 responses to “Sejujurnya Saya Dan Neelofa Memang Sering Keluar Bersama – Hans Isaac”

  1. Anonymous says:

    hans ni kalut dating pompan melayu je tapi dia kuat katolik…

  2. johnny bravo says:

    Dari dulu mmg aku berharap dia org ni berjodohan, mmg sesuai sngt.. Tapi masalahnya keluarga lopak nak ke dgn si Hans ni sb keluarga lopak kan teruk, kalau bkn vvip, pandang sebelah mata je. Mcm lah anak dia tu lawa sngt, pd hal plain jane yg pendek je.

  3. dalita says:

    lopa muka tua

Loading...