Written by Bella | March 27th, 2018

Spekulasi cinta Datuk Hans Isaac dan Neelofa beberapa hari lepas hangat dibicarakan di media sosial gara-gara foto pertemuan mereka di Genting Highlands. Tidak mahu netizen terus salah faham, Hans mengatakan perkara itu cuma kebetulan sahaja.

Bagaimanapun, Hans akui beliau dan Neelofa sering keluar bersama sebagai seorang kawan dan hanya atas dasar kerja.

Video yang tular itu berlaku sebelum konsert berlangsung. Kami bertemu di restoran yang sama dan kebetulan meja penuh. Disebabkan mahu cepat, kami pun berkongsi meja. Gambar yang tersebar itu diambil oleh seorang teman, bukannya daripada telefon kami.

Apa yang berlaku hanyalah salah faham. Jujurnya, kami memang selalu keluar bersama.Kadang-kadang kami berbincang pasal kerja. Cuma orang tak tahu yang kami berjumpa atas dasar kerja dan menganggap saya dan Lofa keluar ‘dating’.

Walau apapun yang berlaku antara saya dan Lofa sebelum ini, kami tetap berkawan baik. Bukan dengan Lofa saja, tetapi mana-mana wanita yang pernah dikaitkan dengan saya sebelum ini, kecuali seorang. Saya tahu macam mana dirinya dan saya kenal hati budi Lofa.

Bukan mudah untuk bekas kekasih menjadi kawan baik bukan? Mungkin Hans dan Neelofa boleh jadi contoh kepada orang lain diluar sana untuk tidak terus bersengketa dan “move on” dengan percintaan lalu.

Sumber Berita : BH ONLINE

59 responses to Sejujurnya Saya Dan Neelofa Memang Sering Keluar Bersama – Hans Isaac

  1. Anonymous says:

    attentions seekers would do anything ….k bye.

    33

    0
    • Anonymous says:

      Excuse me. Lofa or Hans x upload pun gmbr dorg keluar ke apa ok. Yg upload tu kwn2 dorg. Tp kalau hati tu dah penuh hasad, mmg nampak benci je

      7

      26
      • Anonymous says:

        she is willing to catch up with dato hans proves she is SO desperate. period.

        24

        1
        • mana melati..cepat komen. says:

          imagine hans belum dapat dato..nak ke lopak?

          15

          3
        • Anonymous says:

          Oh really? Then kenapa org kecam dia jugak bila dia x nak baik dgn Fattah? Korang ni gila. GILA. Dia xbaik dgn fattah korg ckp dia x move on. Dia baik dgn Hans, korg ckp dia desperate. Come on. Be smart & rational ok. Kalau dh dasar hati busuk x suka tgk org bahagia, mmg x boleh kata apa la. Period.

          12

          28
        • Anonymous says:

          semua orang tahu dato hans sedang rapat dgn si gadis berbangsa punjabi and yet she neelofake wants to become a third wheel.. why la? pick some royalties for your satisfaction. why bother jilat balik?

          34

          2
        • Anonymous says:

          Ala kecewa nya bc cerita ni… I suka if Hans ngn lofa Ada something special. Hans very humble sesuai ngn lofa. Sama cantik n sama padan.

          3

          22
        • Tumisan Bawang says:

          Neelofa and fans…just fcuk off. He is dating somebody else lah. Leave them alone. Hans is just not that into you girl. Move on everyone…

          22

          3
        • Anonymous says:

          Ko tu patut fuck off. Bukan keluar berdua pun. Keluar ramai2. Hans sndr ckp dorg xdating & tahu hati budi Lofa, dh korg yg menggeletik bijik nak gelabah tgk Lofa kawan dgn Han tu kenapa????

          3

          12
        • Anonymous says:

          tumisan bawang….ahahaha.

          3

          0
      • Mak Becok says:

        Please Dato…nama Lopak dah busuk. Do other things please… cari org biasa ..akan lebih bahagia. Love you Dato!!

        17

        2
    • nyah pondan indah says:

      kannn..bosannya cerita bujang berkerak dan hajjah zouk ni.
      gosip lain la anat.

      12

      2
    • Anyn says:

      Fans lopak terdiri dr bdk sek baru nk tumbuh bulu.
      Turban lopak pun x mampu beli. Back up jela mampu. Jilat jubo lopa

      12

      1
      • Tsk tsk tsk says:

        Buruknya bahasa kau. Pointless dan buruk. Malu aku baca. Semoga keturunan aku terpelihara dari oramg orang mcm kau. Amin.

        4

        0
      • Hamba Allah says:

        Kita sbg muslim kalau nk menegur gunakan bahasa yg mencerminkan siapa kita, sy juga berharap keturunan sy di jauhkn dari adanya org mcm awk.

        0

        0
    • Anonymous says:

      bosan la adyik berita neelofa je.. memang industri hiburan ni artis neelofa je ke ?

      4

      1
    • Lalala says:

      I like watching her n neelofa. Kinda like erra n awie. Oh the memories

      0

      1
    • fatimah busung says:

      they say when the sex is good. #ifyouknowwhattemohmean

      1

      0
  2. Anonymous says:

    beautifulnara pun perlu move on jugak. kalau hanya sbgai kawan..lantak diorang lah.

    17

    0
  3. dear khan says:

    dato k pun baru dapat baby few days ago, datuk hans bila lagi…tak teringin ke nak baby pipi merah?….takde calon sangat elfira pun boleh..part bulu dah kira sekufu dah. mak dia mesti happy anak jadi datin…kihkihkihhhh

    16

    0
    • anti riak says:

      Siapa lah tak nak kahwin..tak nak ada anak. tak baik tau cakap mcm tu. Jodoh belum ada lagi. awak tu dah ada kawan belum? klu dah , awak sure ke kahwin dengan dia. klu dah kahwin, awak sure ke perkahwinan awak kekal till jannah. takut takut esok lusa dah cerai. statment bongkak gila sama mcm adik neelo. ewww

      9

      0
  4. Anonymous says:

    Euwww.

    9

    0
  5. Anonymous says:

    Walau apapun yang berlaku antara saya dan Lofa sebelum ini, kami tetap berkawan baik. Bukan dengan Lofa saja, tetapi mana-mana wanita yang pernah dikaitkan dengan saya sebelum ini, kecuali seorang

    Siapakah seorang tu???

    6

    0
  6. Anonymous says:

    melati..masuk la cepat. mana ko?

    1

    0
  7. melati says:

    Neelofa , sepatutnya hantor kebun dh (Dh Tua), pastu Hanz Jantan Berkerak kena tinggal gan GF…wakakakaakakak Geliiiiiiiiiii nya kt 2 ekor Jantan & tino tuuuu….eeeeeeeeeeeee (Tahi Lalat Neelofa pun dh bekerak)…….eeeeee

    4

    2
  8. Anonymous says:

    So 5 years ago la gosip theyols ni. Bosan doh.

    9

    0
  9. mak cute says:

    sok lopak x ngaku ko lak dh kuar statement cmtu…buat malu jek…

    3

    1
  10. Mat Disco says:

    Perlu ke dgn Neelofa? Dato tak perlu jumpa dia lagi. Nanti nama Dato yng terpalit bau busok asap Zouk!

    7

    1
  11. acik bawang says:

    x payah nak jujur sgt la hans isex…kisah plak kitorang ko nak keluar ngan saper..

    3

    0
  12. Anonymous says:

    all haters n fans lofa ke..fazura ke…fattah ke..hans ke…..move on pleaseee….

    4

    1
  13. Miss_malaya says:

    Dato Hans : … kecuali seorang. (Maybe Erra Fazira sebab memang tak pernah nampak mereka bersama lepas putus).

    Kalau Fattah dah lama kene kecam.. disebabkan kisah Hans ni kisah lama je, orang pun dah peduli. Fattah tengah hot, Lofa pun tengah hot.. so jadi isu besar.

    2

    0
  14. Menyampah says:

    ada org kisah ke lopa ko nk kuar ngn sapa2…npk sgt desprate..dato hans pun buleh…

    3

    2
  15. Anonymous says:

    eh, apa masalahnya lepak together??.. Elaine pun ada dengan husband dia, ex gf hans jugak Elaine tu..

    4

    3
  16. Anonymous says:

    euwwww…with lofa? please…. do something more beneficial lah dato. it is not working.

    4

    1
  17. Minah says:

    Susah jugak ek jadi retis ni. Semua benda orang nak ambik tau. Keluar dgn sape, buat ape…Nasib badan la…

    3

    0
  18. Hati Jangan Hitam says:

    Ramai org cerdik pandai n business woman, majority suka kat lofa, itu hakikat, dia adalah artis yg bijak mencari peluang utk berjaya dlm hidup..jodoh itu ketentuan ilahi, dgn siapa pun lofa nk dating hak dia lah, janji bkn milik org..sukeeee laaaa..

    4

    2
    • Anonymous says:

      bijak ker bodoh… asek cedok idea org tuh brand dia…. no respect attitude abt other ppl ideas n branding has been spread out among business women abt her.. hakikat nya xde yg suka… plus kalo tak takkan dh 30 masih tak laku.. non business women want her in their family or circle of friends k..

      4

      1
    • Anonymous says:

      Ewww..please. Bdak2 wechat mcm ko je yg minat dan respect dia…dpt byk awards pun sbb politik…bkn sbb berjaya sgt pun..rmai lg biz women yg lbh berjaya dari dia..tlglah..buat reseach skit ok.

      2

      2
      • Tsk tsk tsk says:

        Eh. Forbes tu sebab politik?
        Dari segi lakonan aku rasa Lofa tak payah berlakon. Mengacara elok. Tapi dari segi business aku sgt respect dia walaupun aku dulu kurang senang dgn cara dia bawak diri. Mmg bukan my cup of tea lah masa tu. Tapi dia takde salah silap dgn aku so lantak lah kan. Jujur la kan, aku hairan sgt org yg dengki sangat dgn dia sampai menidakkan achievements dia. Jgn la taksub sgt dgn hasad dengki tu. Sikit sikit politik. Cerita coverage international la. Takyah bincang anugerah TN50 ke ikon negara ke apa. Insafla sikit.

        3

        0
        • LOPAK BUSUK says:

          achievement??cedok idea org pastu letak brand dia? marketing?…semua pasal dia kontroversi dari lopatah smpi zouk…beza dgn SITI NURHALIZA..,.dia masih relevan sbb BAKAT..tp LOPAK sbb KONTROVERSI…igt zouk igt lopak…huhuhu….LOPAK harus dinyahkan dari industri hiburan….dia xde BAKAT…mengacara KE LAUT…tp kan sbb tu dia masih kekal kat NELETOP..sbb tu je medium dia utk promote tudung…LOPAK HAUKKKKKK…hahahaha

          2

          0
    • LOPAK BUSUK says:

      DIA BIJAK MENGEKPLOTASI ORANG LAIN DEMI KEUNTUNGAN DIA…DIA GILER ATTENTION DAN FAME…..

      0

      0
  19. Anonymous says:

    Patutla putus tunang…

    0

    0
  20. Anonymous says:

    Pehal korang dok ckp lopak dah tua? Masa si pajura tu kawin umur laaaaagi tua..

    0

    1
    • Anonymous says:

      ko sebut fazura.. aku sebut jgk lah jgn ko kalut ckp mane2 duk sebut.. yg ni sbb ko mula dulu k…
      fazura tu tua pon 4thn jer dr lopa… tp faz muka sedap mata memandang.. tgk dia nk ikut senyum sekali… cantik & manis jer tgk
      lopak tu nmpk muka tua… tgk xde seri biasa jer… aku tgk nothing special.. dah 30 pon xkawin2 jgk ape cer… hans pon xhingin

      1

      0
  21. dalita says:

    lopa muka tua

    1

    0
  22. johnny bravo says:

    Dari dulu mmg aku berharap dia org ni berjodohan, mmg sesuai sngt.. Tapi masalahnya keluarga lopak nak ke dgn si Hans ni sb keluarga lopak kan teruk, kalau bkn vvip, pandang sebelah mata je. Mcm lah anak dia tu lawa sngt, pd hal plain jane yg pendek je.

    0

    0
  23. Anonymous says:

    hans ni kalut dating pompan melayu je tapi dia kuat katolik…

    0

    0