March 23rd, 2020

Tidak pernah berkongsi sebarang muat naik di media sosial sejak pemergian Allahyarham Ashraf Sinclair pada 18 Februari lalu, penyanyi dan pelakon Bunga Citra Lestari akhirnya meluahkan isi hati di Instagram bersempena ulang tahun kelahirannya yang ke 37 pada Sabtu lalu.

hari jadi bunga citra lestari

Walaupun menerima pelbagai ucapan sempena hari istimewanya itu, BCL mengakui amat sukar untuk mengembalikan semangat diri dan menerima hakikat suaminya sudah meninggal dunia.

“Ini bukan perjalanan yang mudah” – BCL

bunga citra lestari masih bersedih kehilangan suami

Meskipun belum kuat meneruskan kehidupan, namun, sempena ulang tahun kelahirannya dia ingin mengucapkan terima kasih tidak terhingga buat semua orang yang terus memberikannya kata semangat, doa serta sokongan selama ini.

Dia juga meluahkan rasa syukur mempunyai keluarga, sahabat dan peminat yang menyayangi dirinya.

bunga citra lestari masih bersedih kehilangan suami

Terdahulu, dunia hiburan tempatan dan Indonesia dikejutkan dengan berita pemergian Ashraf akibat serangan jantung. Allahyarham meninggalkan seorang balu, Bunga Citra Lestari dan anak lelaki, Noah Aidan Sinclair yang berusia 10 tahun.


2 responses to “Sejujurnya Masih Belum Bisa – Terima Ucapan Hari Jadi, BCL Masih Bersedih Kehilangan Suami”

  1. minah jambu say NO to drug says:

    thank you bang nara…untok rakyat mlaysia yg tak dengar kata tu jaaaaaaaaangan keluar rumah ikot perentah perdana menteri malaysia untok mengelak berjangkit nye penyakit berjangkit yg di takoti skarang ni toooooooooooolong dengar kata sikit..tahu bahasa melayu tak ? thank you..

  2. minah jambu say NO to drug says:

    mana komen minah jambu yg smalam? nape tak di kluarkn? tak boleh terima ke komen minah jambu smlam hahahaha…klaka betol ..jangan tunjok gambar seksi bcl itu aje yg minah jambu cakap smlm ..nape nak tunjok gambar seksi dia? dia baru kehilangan laki dia ashraf ..so hormat sikit tunjok gambar yg agak sopan sikit …

Loading...