Beautifulnara – Gosip Artis Malaysia Terkini

Hiburan

Sehati Sejiwa, Abby Abadi Dan Memey Suhaiza Cat Kereta Dengan Warna Yang Sama, Cantik Betul!

Pelakon Memey Suhaiza baru-baru ini ada berkongsikan berita gembira apabila dia dengan Abby Abadi telah mengubah warna kereta kepada warna yang sedondon iaitu ‘rose gold matte’.

Memey Dan Abby AbadiSumber : Instagram Memey Suhaiza  

Memey dilihat telah memuat naik beberapa keping foto di samping kereta milik keluarganya dan juga Abby Abadi yang berjenama Toyota Vellfire untuk tatapan peminat.

Advertisement

Ukhwah yang terjalin erat antara dua figura popular ini ternyata telah menarik perhatian peminat yang rata-rata kagum akan kemesraan mereka meskipun mereka berdua pernah mempunyai kisah silam yang pastinya tidak dapat dilupakan peminat.

View this post on Instagram

A post shared by wifeyNH (@memeysuhaiza)

“Yang ditunggu akhirnya sampai. Siapa yang teka warna ni, cepat mengaku. Cantik tak warna ni? Mama mummy kan kembar @abby_abadi112. Semua sama kecuali no plate je beza haha. Alhamdullilah berbaloi tunggu.”

Meninjau ruangan komen, ramai pengikut media sosial isteri kepada Norman Hakim ini memuji warna kereta terbaru pasangan ‘kembar ini yang cantik dan lain daripada yang lain.

View this post on Instagram

A post shared by wifeyNH (@memeysuhaiza)

SUMBER : Instagram Memey Suhaiza
PERHATIAN: Pihak BeautifulNara tidak akan bertanggungjawap langsung ke atas komen-komen yang diberikan oleh pembaca kami. Sila pastikan anda berfikir panjang terlebih dahulu sebelum menulis komen anda disini. Pihak BeautifulNara juga tidak mampu untuk memantau kesemua komen yang ditulis disini. Segala komen adalah hak dan tanggungjawap anda sendiri.

3 Comments

  1. tecit

    February 9, 2021 at 9:24 am

    memey ni mcm sampai ke sudah kene amik hati abby. nak jadi georgeous2 buat tiktok pon trus jadi macikk-macikkkk ehehhehe

    • Lynn

      February 10, 2021 at 9:07 am

      Suka tengok 2 kelurga ne.. Mama n mummy happy slu iya.. Semoga seluruh kelurga mama dn mummy d berkati Allah dn d lindungi, selalu d jahui dr segala syitan2 y coba merosakkn kehormonian kelurga mama sn mummy… Amin

  2. anonymous

    February 5, 2021 at 11:23 am

    What a joke LOL

Tinggalkan Komen Anda Di Sini

Loading...

2020 © Nara Media Sdn Bhd. All Rights Reserved.

Sebahagian daripada kumpulan iMedia Asia.

To Top
x
Puasa Barakah Bersama