September 21st, 2018

Antara selebriti yang mempertahankan bahawa Fathia Latiff tidak patut menuduh Aiman Hakim Ridza berhutang dengannya ialah pengarah Michael Ang.

Aiman pernah berlakon dalam drama arahan Michael iaitu Girlfriend Aku Dari Neraka, di mana dia bergandingan dengan pelakon Sharifah Sakinah. Michael telah memuat naik status menegur Fathia setelah Fathia memuat naik status mendakwa Aiman Hakim lelaki dayus kerana tidak membayar hutang.

Keseluruhan artikel dengan membaca entri ini sepenuhnya.


Bagaimanapun, Fathia tidak berpuas hati dengan status Michael mengenai Aiman Hakim dan mengatakan Michael ingin mengambil kemasyhurannya.

Michael juga bertanya sekiranya ini satu cara untuk Fathia untuk meminta pertolongan:

Fathia bagaimanapun tidak memberikan reaksi dan kini telah menutup komen di Instagramnya. – beautifulnara.com


14 responses to ““Segemok-gemok Aku, Aku Tak Gila,” Michael Ang Kritik Fathia Latiff”

  1. Anonymous says:

    parents fathia ni dah muka tebal tempayan dgn perangai asek meroyan kt ig… bila kene komen dan2 jom jumpa…

    micheal ang takyah jupe pompuan gini.. dia nk chance cari job jer dgn ko !!

  2. Anonymous says:

    Fatiya ckp kt michael x yah gn ig bagai..meh jumpa depan2 tp sapa yg start dl manggil2 org kt ig?socmed?dh lau aiman x bls wasap/call blh gn org tgh..kwn2 aiman ke utk sampaikan pesan kt aiman…dia yg attention seeker…ak tgk lam ig fatia semua gmbr baik2 jerrr…tp sekali dia meroyan…adoi!mula2 dia ckp aiman berhutang dgn dia..pastu ckp dia melabur sejumlah wang tru aiman…kalau ikutkan itu bkn hutang dik non!ak pernah melabur sejumlah wang tru kakak ak msk bitcoin…tp lps tu senyap..xde ak nk meroyan aihhhh…dh awal2 ckp pelaburan..kakak plak tu!tp nk buat mcmana…kita sendiri yg x cek btl2…sygla ko..rupa ada…educate plak tp plh jln mcm ni

  3. Anonymous says:

    Saman je mike minta toling fazura kimk dia body shaming mike

  4. Anonymous says:

    Patia ni main syabu ke?? Meroyan 24/7. Dia suruh org face to face dgn dia tapi dia minta hutang kat Aiman Redza tu kena melalui IG? Tak pulak dia face to face jumpa Aiman

Loading...