Segelintir Peminat Kecewa Penampilan Siti Nurhaliza Dalam Video Klip Bersama Sami Yusuf

Hiburan

Segelintir Peminat Kecewa Penampilan Siti Nurhaliza Dalam Video Klip Bersama Sami Yusuf

Awesome. Pertama kali mendengar lagu You Came To Me dendangan Sami Yusuf dan Datuk Siti Nurhaliza, Abang Nara terus terpaku. Gabungan suara yang sangat padu, lirik yang amat bermakna dan melodi yang menenangkan jiwa. Memang lagu ini sangat best!!!

sami yusuf siti nurhaliza

Advertisement

Namun daripada komen-komen yang ditulis di YouTube video klip lagu ini, ada segelintir peminat yang agak kecewa dengan penampilan Datuk Siti semasa merakamkan lagu ini. Ada yang berpendapat seiring dengan mesej dakwah, seharus Datuk Siti lebih peka dan menutup aurat sepenuhnya ketika rakaman dibuat. Video klip lagu You Came To Me di bawah untuk tatapan anda.

Pendapat Abang Nara, Datuk Siti sudah pastinya memikirkan perkara ini masak-masak dan itu adalah keputusan yang terbaik dari dirinya. Walaupun memang sangat molek sekiranya Datuk Siti bertudung lengkap ketika menyanyikan lagu ini, namun perkara yang lebih penting ialah mesej yang cuba disampaikan menerusi lagu You Came To Me ini. Penampilan Datuk Siti hanyalah satu perkara kecil berbanding mesej yang boleh kita terima dengan mendengar lagu ini. Apa kata anda?

UPDATE: Terima kasih di atas feedback anda. Abang Nara tak pernah bermaksud untuk menyatakan aurat itu satu perkara yang kecil. Namun untuk kes Datuk Siti, kita semua sedia maklum yang dia masih belum bersedia sepenuhnya untuk menutup aurat sepenuhnya. Jadi rasanya Datuk Siti pun mahu kita mendalami mesej yang cuba disampaikan berbanding bergaduh mengenai penampilannya di dalam video ini. Terima kasih.

Advertisement

ryaniez

Jangan lupa untuk menempah pakej perkahwinan daripada Ryaniez Moments Photography yang merupakan jurugambar rasmi untuk perkahwinan Fasha Sandha. Sekiranya anda menempah perkhidmatan mereka dalam bulan Jun ini, ada hadiah misteri yang menanti anda. Pastikan gambar majlis pertunangan/perkahwinan anda akan menjadi memori terindah bersama Ryaniez Moments Photography. Untuk maklumat lanjut, sila layari Facebook Ryaniez Moments Photography.

Ikuti Facebook, Twitter, Instagram, Telegram dan TikTok BeautifulNara untuk dapatkan pelbagai kandungan menarik.

Komen

PERHATIAN: Pihak BeautifulNara tidak akan bertanggungjawab langsung ke atas komen-komen yang diberikan oleh pembaca kami. Sila pastikan anda berfikir panjang terlebih dahulu sebelum menulis komen anda disini. Pihak BeautifulNara juga tidak mampu untuk memantau kesemua komen yang ditulis disini. Segala komen adalah hak dan tanggungjawab anda sendiri.

277 Comments

  1. Datuk Kame

    August 4, 2012 at 8:34 pm

    “Barang siapa yg redha dengan kemungkaran dia tergolong dgn mungkar, barang siapa redha dgn maksiat maka dia tergolong dlmm maksiat.”

  2. noname

    July 18, 2012 at 6:22 pm

    islam menyuruh kite menutup aurat..bukan balut aurat..peace..(^_^)

  3. whatever you say

    July 15, 2012 at 2:39 pm

    ishhhhhhhhhhhh tah la korang ni……suka ati mrk la….yg korang nak sibuk apsal?die tu bini korang ke? @ saudara korang…. cerminkan dl rupa korang tu!!!

  4. www.videocelop.com

    July 10, 2012 at 5:48 pm

    Hujung minggu ni sy pegi tgk konsert sami yusuf… harap2 ada perubahan pd siti dan terus kekal selama-lamanya….

  5. Mazda6

    July 9, 2012 at 5:07 pm

    peminat fanatik mmg salu membela artis bedol camnih……BODOH YG AMAT! nk tegur pon takut2, nape takot sgt ke Tok K saman??? wartawan pon kena beli…

Loading...