Written by AbangNara | August 29th, 2014

Bagus. Memang seorang isteri yang mithali sungguh Alyah ini. Enggan memberikan ulasan yang boleh melukakan hati mana-mana pihak, Alyah menyerahkan segala penerangan kepada suaminya, Ramli MS. Segala perkara diserahkan kepada suaminya yang tercinta. Memang inilah salah satu ciri-ciri yang dikehendaki oleh seorang suami terhadap isterinya.

alyah

Kata Alyah menerusi portal GUA:-

Maaf, Alyah tak boleh nak komen apa-apa mengenai isu ini. Apa-apa tanyalah Ramli MS kerana Alyah serahkan segalanya kepada dia

ramli ms

Diharap Ramli MS tidak lagi akan bersembunyi atau bermain dengan kata-kata sekiranya diminta memberi penerangan selepas ini. Semua orang pun dah tahu. Kalau sudi, nak juga dengar cerita perkahwinan mereka berdua. Pasti menarik. Namun kalau ia terlalu peribadi untuk diceritakan, mungkin boleh luahkan dalam bentuk lagu. Lagi power kalau lagu tersebut dinyanyikan oleh Alyah. Pasti meletup kebabom punya. Tak gitu?

PERHATIAN: Pihak BeautifulNara tidak akan bertanggungjawap langsung ke atas komen-komen yang diberikan oleh pembaca kami. Sila pastikan anda berfikir panjang terlebih dahulu sebelum menulis komen anda disini. Pihak BeautifulNara juga tidak mampu untuk memantau kesemua komen yang ditulis disini. Segala komen adalah hak dan tanggungjawap anda sendiri.

12 responses to Segalanya Saya Serahkan Kepada Ramli MS – Alyah

  1. disgusted says:

    jangan poyo lah nara……nak cakap isteri baik ke tak baik is no fort you to say…ok?next.

    0

    0
  2. Aida233 says:

    That’s my girl!!

    Ramli MS yang nak sangat sembunyikan hal nikah diorang, haahhh, biar dia sendiri yang jawab soalan2 media. Alyah dah banyak suffer untuk jaga hati si Ramli MS ni.

    0

    0
  3. dieter pfaff says:

    Excellent post. I absolutely love this site. Continue the good work!

    0

    0
  4. jeni says:

    Cuba pikir satu sebab ramli mencari ramli ni berahsia pasal kahwin.??? Cer cer pikior…
    1.adakah dia nak jaga hati ex wife dia?
    2.x wife dia gila meroyan akan bunuh sapa2 yzng mendekati ramli mencari ramli, jadi sorokkan alyah?
    3. Ramli ada kontrak yang ada term tak boleh kahwin?
    4. Ramli kaki pukul…kahwin di batam, nanti alyah tak boleh bawa pergi mahkamah syariah?
    5. Ramli menerima wasiat keluarga yang tak benarkan dia berkahwin kalau tak tak boleh dapatmharta?
    6. Ramli mencari ramli dan alyah nak fefelin berlakon dalam dia suamiku sebenarnya..atau cikai pun ombak rindu?
    Kepala hotak aku nak pecah pikiorkan sebab musabab yang tak munasabah langsung untuk sorokan hal kawin korang…

    Yea..yea aku tahu aku tak payah pikior pun,
    kenapa sibok aku nak pikior…

    0

    0
  5. Cik Jue says:

    Ape pon semoga berbahagia

    0

    0
  6. zaraa says:

    takk hingin aku eehhh nk dgr citer ramli ms ngan alyah nehhss… next nara!!!

    0

    0