Beautifulnara – Gosip Artis Malaysia Terkini

Hiburan

Sedih Pun Tak Guna, Buat Terbaik Teruskan Hidup – Sharnaaz Ahmad

sharnaaz ahmad bercerai

Sedang berhadapan saat gusar dimana rumah tangganya berantakan, pelakon Sharnaaz Ahmad bagaimanapun enggan terus membiarkan dirinya dihimpit kesedihan.

sharnaaz ahmad

Advertisement

Menjawab soalan netizen yang bertanyakan bagaimana dia masih mampu terus kuat dan tersenyum walaupun dilanda dugaan yang berat, Sharnaaz dilihat memberikan reaksi positif dengan mengatakan tidak berguna untuk sentiasa bersedih dan dia hanya mahu lakukan yang terbaik dalam hidupnya.

sharnaaz ahmad sharnaaz ahmad

Sedih pun tak guna. Baik buat terbaik untuk terus hidup dan bahagia dengan masa hadapan.

sharnaaz ahmad noor nabilaTerdahulu, kemelut rumah tangga pelakon Sharnaaz dan Noor Nabila  memasuki episod baharu apabila pelakon itu memfailkan permohonan nusyuz terhadap isterinya. Menurut Sharnaaz, tindakannya memfailkan nusyuz itu kerana ingin memperbetulkan segala spekulasi hangat yang melanda rumah tangganya.

Sumber Berita : Harian Metro

PERHATIAN: Pihak BeautifulNara tidak akan bertanggungjawap langsung ke atas komen-komen yang diberikan oleh pembaca kami. Sila pastikan anda berfikir panjang terlebih dahulu sebelum menulis komen anda disini. Pihak BeautifulNara juga tidak mampu untuk memantau kesemua komen yang ditulis disini. Segala komen adalah hak dan tanggungjawap anda sendiri.

14 Comments

  1. Fidot

    October 29, 2019 at 4:00 pm

    Aku mmg dari dulu x pernah minat dgn si Sharnaz ni… Dah cmne nk berbaik kalo ko dlm drama pun gitu. Geli dh la cite x best lgsg. mengarut mmg terus aku x follow. X yah nk ego sgtla, lepaskan jela wife ko tu.

  2. Anonymous

    October 29, 2019 at 12:30 pm

    ayat acah2 orang teraniaya yang positive thinking konon. ko dengan neldyia tu apahal weh? ko jangan nak gedik tak tentu pasal lah. yang si neldyia plak melayan je. mana hormat ko kat laki ko? dulu pun ko pernah gak try neldyia ni masa dia ngan Qi kan? that’s why lah diaorg putus dulu. sebab ko masuk jarum

  3. aku tetap aku

    October 29, 2019 at 8:49 am

    dia gesel2 dlm kete.. time org dh tak shoot.. tgh lepak2 santai2 menyempat buat vid gesel2 ringan. nelydia tu dah bini org. hormat gak laki dia.. nyampah betul ku nengok.. tapi seriously aku tak nampak effort sharnaz dlm fix rumahtangga dia. mmg wife dia ada salah juga, tapi kalau dh dua2 ego, let go je lah.

  4. Anonymous

    October 28, 2019 at 8:21 pm

    dia gesel2 nelydia kat luar lokasi ke ?? tkan ??? itu hanye lakonan ramai crew2 kt set director pon ada..nape kuno sangat kepala hotak tu ?

  5. Anonymous

    October 28, 2019 at 3:30 pm

    itu la, perasan juga asyik post video gesel2 ngan nelydia je kat ig. motif nak bagi nabila jeles ke? kalau betul sayangkan rumah tangga, byk2 la berdoa supaya dilembutkan hati bini kau tu.. do something la utk berbaik, rendahkan ego.. orang perempuan ni kadang2 mudah tersentuh dengan effort orang lelaki… tapi kalau tak ada effort, mmg susah la sikit nk terbuka pintu hati

Loading...

2020 © Nara Media Sdn Bhd. All Rights Reserved.

Sebahagian daripada kumpulan iMedia Asia.

To Top