Written by Bella | October 26th, 2019

Sedang berhadapan saat gusar dimana rumah tangganya berantakan, pelakon Sharnaaz Ahmad bagaimanapun enggan terus membiarkan dirinya dihimpit kesedihan.

sharnaaz ahmad

Menjawab soalan netizen yang bertanyakan bagaimana dia masih mampu terus kuat dan tersenyum walaupun dilanda dugaan yang berat, Sharnaaz dilihat memberikan reaksi positif dengan mengatakan tidak berguna untuk sentiasa bersedih dan dia hanya mahu lakukan yang terbaik dalam hidupnya.

sharnaaz ahmad sharnaaz ahmad

Sedih pun tak guna. Baik buat terbaik untuk terus hidup dan bahagia dengan masa hadapan.

sharnaaz ahmad noor nabilaTerdahulu, kemelut rumah tangga pelakon Sharnaaz dan Noor Nabila  memasuki episod baharu apabila pelakon itu memfailkan permohonan nusyuz terhadap isterinya. Menurut Sharnaaz, tindakannya memfailkan nusyuz itu kerana ingin memperbetulkan segala spekulasi hangat yang melanda rumah tangganya.

Sumber Berita : Harian Metro

14 responses to Sedih Pun Tak Guna, Buat Terbaik Teruskan Hidup – Sharnaaz Ahmad

  1. minah jambu say NO to drugs says:

    tak payah sedih shahnaz kalau minah klantan tu tknk ngan kau ceraikn aje buat ape tungu kalau orang dh tak suka..masa popular dia suka la bila dh tak popular duit pon tak masok start la dia buat hal..entah la ..be strong ok ..

  2. Anonymous says:

    ngapa muka anak mcm muka and then and then like a like a godzilla anak kuwin landan trsohor pamtut?? rengsa tgk!!

  3. wud wud wudd says:

    YOU SHOULD BE THERE FOR YOUR SON, bukannya tinggalkan rumah and let your wife to deal with everything. pastu complain anak x kenal ko.

  4. Maria says:

    Memanglah sedih kan shanz tak apa kita perlu kuat…..pandang anak ingat Allah…..yg penting yg x suka biar dia pergi….sy doakan syanaz kuat sentiasa dipermudahkan Allah setiap urusan….

  5. aku tetap aku says:

    betul tu..asyik blame wife je. tapi sendiri tergesel2 ngan nelydia di set. asyik up di ig vid ngan nelydia. tau la the promo cite. tapi kalau dh kerap tu nyampah jugek ok.. kesian jebat.. dah ko tak spend masa ngan dia, mmg la dia nangis tak kenal..

  6. Anonymous says:

    itu la, perasan juga asyik post video gesel2 ngan nelydia je kat ig. motif nak bagi nabila jeles ke? kalau betul sayangkan rumah tangga, byk2 la berdoa supaya dilembutkan hati bini kau tu.. do something la utk berbaik, rendahkan ego.. orang perempuan ni kadang2 mudah tersentuh dengan effort orang lelaki… tapi kalau tak ada effort, mmg susah la sikit nk terbuka pintu hati

  7. Anonymous says:

    dia gesel2 nelydia kat luar lokasi ke ?? tkan ??? itu hanye lakonan ramai crew2 kt set director pon ada..nape kuno sangat kepala hotak tu ?

  8. aku tetap aku says:

    dia gesel2 dlm kete.. time org dh tak shoot.. tgh lepak2 santai2 menyempat buat vid gesel2 ringan. nelydia tu dah bini org. hormat gak laki dia.. nyampah betul ku nengok.. tapi seriously aku tak nampak effort sharnaz dlm fix rumahtangga dia. mmg wife dia ada salah juga, tapi kalau dh dua2 ego, let go je lah.

  9. Anonymous says:

    ayat acah2 orang teraniaya yang positive thinking konon. ko dengan neldyia tu apahal weh? ko jangan nak gedik tak tentu pasal lah. yang si neldyia plak melayan je. mana hormat ko kat laki ko? dulu pun ko pernah gak try neldyia ni masa dia ngan Qi kan? that’s why lah diaorg putus dulu. sebab ko masuk jarum

  10. Fidot says:

    Aku mmg dari dulu x pernah minat dgn si Sharnaz ni… Dah cmne nk berbaik kalo ko dlm drama pun gitu. Geli dh la cite x best lgsg. mengarut mmg terus aku x follow. X yah nk ego sgtla, lepaskan jela wife ko tu.

  11. Anonymous says:

    nelydia pun suka shahnaz gesel dia… rapat2 kasi lekat… nelydia walau dh jd bini tp suka pose2 camtu xkan suami nk marah…

  12. sookie82 stackhouse says:

    btull..aku tgok lelebih la dorang nie..c nelydia pula xsedor diri dah bersuami..ee tak sweet..btmbah mengada ku tgok bila netizen puji2 sweeet..buekkk!

  13. huhuhaha says:

    btul dah la cite xbest..bosan gile.pelik aku netizen suke ceta nie..nak tunjuk2 sweet..eww nak muntah

  14. anti mek klate says:

    macam mana nk be there kalau kelantan bitches bising2.

Tinggalkan Komen Anda Di Sini