October 26th, 2019

Sedang berhadapan saat gusar dimana rumah tangganya berantakan, pelakon Sharnaaz Ahmad bagaimanapun enggan terus membiarkan dirinya dihimpit kesedihan.

sharnaaz ahmad

Menjawab soalan netizen yang bertanyakan bagaimana dia masih mampu terus kuat dan tersenyum walaupun dilanda dugaan yang berat, Sharnaaz dilihat memberikan reaksi positif dengan mengatakan tidak berguna untuk sentiasa bersedih dan dia hanya mahu lakukan yang terbaik dalam hidupnya.

sharnaaz ahmad sharnaaz ahmad

Sedih pun tak guna. Baik buat terbaik untuk terus hidup dan bahagia dengan masa hadapan.

sharnaaz ahmad noor nabilaTerdahulu, kemelut rumah tangga pelakon Sharnaaz dan Noor Nabila  memasuki episod baharu apabila pelakon itu memfailkan permohonan nusyuz terhadap isterinya. Menurut Sharnaaz, tindakannya memfailkan nusyuz itu kerana ingin memperbetulkan segala spekulasi hangat yang melanda rumah tangganya.

Sumber Berita : Harian Metro


14 responses to “Sedih Pun Tak Guna, Buat Terbaik Teruskan Hidup – Sharnaaz Ahmad”

 1. anti mek klate says:

  macam mana nk be there kalau kelantan bitches bising2.

 2. huhuhaha says:

  btul dah la cite xbest..bosan gile.pelik aku netizen suke ceta nie..nak tunjuk2 sweet..eww nak muntah

 3. sookie82 stackhouse says:

  btull..aku tgok lelebih la dorang nie..c nelydia pula xsedor diri dah bersuami..ee tak sweet..btmbah mengada ku tgok bila netizen puji2 sweeet..buekkk!

 4. Anonymous says:

  nelydia pun suka shahnaz gesel dia… rapat2 kasi lekat… nelydia walau dh jd bini tp suka pose2 camtu xkan suami nk marah…

Loading...