February 14th, 2018

Sejak kebelakangan ini sering kali kita mendengar khabar angin mengatakan hubungan Sufian Suhaimi bersama tunangnya sedang bermasalah. Perkara itu turut diakui oleh Sufian yang mengakui ianya agak “complicated”.

Pasangan ini dijangka bakal berkahwin pada Mac ini, namun tiada sebarang perkembangan lanjut mengenai perkahwinan mereka.

Terbaru, Sufian menerusi Insta Stories ada meluahkan isi hati tentang betapa sedih dan susah bagi dirinya andai harus melepaskan orang tersayang.

Pastinya luahan hati Sufian itu mencetuskan pelbagai persoalan dan pada siapa agaknya luahan itu ditujukan.  Dugaan ketika tempoh bertunang itu memang ada dan kami harap Sufian dan Elfira tabah dan sabar mengharungi segala ujian.  Doakan yang terbaik buat mereka berdua.


51 responses to “Sedih Andai Kena Lepaskan Seseorang – Luahan Hati Sufian Suhaimi Ditujukan Pada Siapa?”

  1. Anonymous says:

    haha, geli hati baca komen2 kat sini. ramai x suka u la pian.

  2. Anonymous says:

    Aku bkn peminat both of them.tp harap mrk berdua ok2 jer. Ye lah..bertunang bkn main lagi sampai 2 psng baju. Pengajarannya,jgn pompang lebih2. Tkt x menjadi.nak pulak ramai yg menyampah sbb kes dia tnglkan ex gf dia.mana tau ramai2 yg sumpah seranah kutuk2 dah jd 1 doa dah. Just keep it low

  3. aaaa says:

    tu bkn lirik lagu dia translate jadi english je ker

  4. mmtblur says:

    mamat ni nak try style aeril zafrel
    tp xjd, nmpak mcm mamat blur adalah
    haha kesiann

  5. mak leha says:

    senduuu

Loading...