January 27th, 2015

Hanya hari ini~~. Promosi Tahun Baru Cina 2015 Lazada sedang berlangsung. Sekarang nie sedang berlangsung tawaran harga menarik iaitu Flash Sale untuk tempoh 16 jam, sehingga 11.59 tengah malam nanti. Pada promosi Flash Sale ini, memang banyak barangan yang ditawarkan pada harga yang tak masuk akal. Memang murahlah. Nak lagi murah, belilah guna kad Maybank, ada diskaun tambahan sebanyak 10%.

Pada sesiapa yang sedang mencari telefon bimbit atau tablet baru, inilah masanya. Anda boleh mendapatkan Redmi Note 4G pada harga serendah RM589. Untuk pengguna kad CIMB, diskaun extra sebanyak RM40 akan diberikan kepada anda sekiranya anda menjadi salah seorang daripada 200 pembeli terawal Redmi Note 4G ini (harga jadi RM549). Lazada menjamin harga telefon Xiaomi tersebut adalah TERENDAH di Malaysia pada hari ini. Banyak lagi tawaran hebat yang bakal diadakan, jadi kenalah selalu tengok laman web Lazada. Banyak lagi barangan ditawarkan bermula serendah RM8.88, RM88 dan RM888. Hampir semua barangan di Lazada ditawarkan diskaun yang menarik. Jom layari laman Lazada sekarang juga. Jangan lupa tau untuk masukkan kod “NARA20” bagi dapatkan potongan sebanyak RM20 bagi setiap pembelian RM200 ke atas.

lazadaJangan lupa untuk LIKE Facebook Lazada Malaysia dan Instagram Lazada kerana di situ mereka akan buat pengumuman tentang barangan yang akan dijual pada harga rendah.  Di situ juga Lazada akan buat ‘giveaway’ yang pasti menggembirakan anda. Yang pastinya, diskaun hebat ini hanya untuk hari ini sahaja. Jadi tunggu apa lagi? Jangan berlengah. Segeralah membeli belah di www.lazada.com.my.


Comments are closed.

Loading...