Beautifulnara – Gosip Artis Malaysia Terkini

Hiburan

Sebelum Pregnant Pun El Tak Mabuk, Alkohol Tak Baik Untuk Baby – Elfira Loy

Baru-baru ini, pelakon Elfira Loy ada membuka ruang untuk peminat bertanyakan soalan kepadanya menerusi akaun Instagram.

Bagaimanapun, Elfira menimbulkan sedikit kekecohan apabila memberikan jawapan yang agak mengelirukan berkaitan soalan tentang kehamilannya.

Advertisement

Perkara itu menjadi bualan hangat di media sosial dan rata-rata netizen tidak suka dengan cara Elfira menjawab soalan tersebut. Seakan ingin ‘sarcastic’ tetapi Elfira kelihatan agak berlagak pula. Iyalah, tiba-tiba sahaja jawab tentang mabuk kerana arak dan bukannya kerana ‘morning sickness’.

Namun, ada juga netizen yang mempertahankan Elfira dan menganggap mungkin pelakon itu sekadar ingin bergurau sahaja.

Aduhai, macam-macam isu pula timbul. Relaks, mungkin Elfira pun tiada niat nak timbulkan kekeliruan dan tidak sengaja untuk bersikap menjengkelkan seperti yang didakwa netizen.

Sumber Berita : Twitter

PERHATIAN: Pihak BeautifulNara tidak akan bertanggungjawap langsung ke atas komen-komen yang diberikan oleh pembaca kami. Sila pastikan anda berfikir panjang terlebih dahulu sebelum menulis komen anda disini. Pihak BeautifulNara juga tidak mampu untuk memantau kesemua komen yang ditulis disini. Segala komen adalah hak dan tanggungjawap anda sendiri.

57 Comments

  1. Kertas Hijau

    July 25, 2019 at 1:52 pm

    Aku pun semak tengok muka dia. Berubah lah Elfira jadi perempuan baik. Mengandung- ngandung ini jadi mak-mak sikit perangai tu.

  2. Jini

    July 25, 2019 at 10:05 am

    Kalau dah tau Tak pandai nk jwb soalan..lain Kali jgn dok open soalan…ni dgn jawapan dh tau tahap IQ kau level mn…hmmmm

  3. Anonymous

    July 25, 2019 at 9:29 am

    Bodoh piang punya pompuan. Nak melawak x reti. Dh nmpak bodoh tapi yg bodoh ni la yg orang dok follow, dok jemput ke meletop, melodi..haishhh semak tgk muka dia

  4. Sakai

    July 25, 2019 at 7:52 am

    Lisa pun sama…time anak 1st pun byk songeh itu ini x boleh….. bila da x femes barulah nak up sket2 anak tu… stay humblekan senang takdanya org meluat nak tgk….

Loading...

2020 © Nara Media Sdn Bhd. All Rights Reserved.

Sebahagian daripada kumpulan iMedia Asia.

To Top