Written by Bella | July 24th, 2019

Baru-baru ini, pelakon Elfira Loy ada membuka ruang untuk peminat bertanyakan soalan kepadanya menerusi akaun Instagram.

Bagaimanapun, Elfira menimbulkan sedikit kekecohan apabila memberikan jawapan yang agak mengelirukan berkaitan soalan tentang kehamilannya.

Perkara itu menjadi bualan hangat di media sosial dan rata-rata netizen tidak suka dengan cara Elfira menjawab soalan tersebut. Seakan ingin ‘sarcastic’ tetapi Elfira kelihatan agak berlagak pula. Iyalah, tiba-tiba sahaja jawab tentang mabuk kerana arak dan bukannya kerana ‘morning sickness’.

Namun, ada juga netizen yang mempertahankan Elfira dan menganggap mungkin pelakon itu sekadar ingin bergurau sahaja.

Aduhai, macam-macam isu pula timbul. Relaks, mungkin Elfira pun tiada niat nak timbulkan kekeliruan dan tidak sengaja untuk bersikap menjengkelkan seperti yang didakwa netizen.

Sumber Berita : Twitter

57 responses to Sebelum Pregnant Pun El Tak Mabuk, Alkohol Tak Baik Untuk Baby – Elfira Loy

  1. Sakai says:

    Lisa pun sama…time anak 1st pun byk songeh itu ini x boleh….. bila da x femes barulah nak up sket2 anak tu… stay humblekan senang takdanya org meluat nak tgk….

  2. Anonymous says:

    Bodoh piang punya pompuan. Nak melawak x reti. Dh nmpak bodoh tapi yg bodoh ni la yg orang dok follow, dok jemput ke meletop, melodi..haishhh semak tgk muka dia

  3. Jini says:

    Kalau dah tau Tak pandai nk jwb soalan..lain Kali jgn dok open soalan…ni dgn jawapan dh tau tahap IQ kau level mn…hmmmm

  4. Kertas Hijau says:

    Aku pun semak tengok muka dia. Berubah lah Elfira jadi perempuan baik. Mengandung- ngandung ini jadi mak-mak sikit perangai tu.

Tinggalkan Komen Anda Di Sini