Sebab Lelaki Memilih Perempuan Lain Dari Anda

Trending

Sebab Lelaki Memilih Perempuan Lain Dari Anda

Lelaki dinasihatkan tidak menonton video ini. Terimas

Advertisement

Ikuti Facebook, Twitter, Instagram, Telegram dan TikTok BeautifulNara untuk dapatkan pelbagai kandungan menarik.

Komen

PERHATIAN: Pihak BeautifulNara tidak akan bertanggungjawab langsung ke atas komen-komen yang diberikan oleh pembaca kami. Sila pastikan anda berfikir panjang terlebih dahulu sebelum menulis komen anda disini. Pihak BeautifulNara juga tidak mampu untuk memantau kesemua komen yang ditulis disini. Segala komen adalah hak dan tanggungjawab anda sendiri.

10 Comments

  1. wanita in

    March 28, 2013 at 4:20 pm

    yeke?rugi ke tak jadi wanita materialistik?i kenal husband 7 years back waktu kiteorang study.husband dari keluarge yang lower income pastu banyak adik2 yang masih sekolah.bile di offer sambung belajar lagi suami tolak sebab keluarga tak mampu.then saye berasal dari keluarga sedehana tapi adik beradik dimanjakan.tapi kiteorang tetapi berkawan selama 5tahun.jalan naik bas or pinjam kereta orang.makan pun tepi jalan je.sekarang dah kawin pun,family saye tak kisah latar belakang keluarge die,asalkan die ade keje tetap.so kiteorang hidup dalam besederhana..ok je..materialistik dan memilih bakal calon yang dapat sediakan keperluan asas kite tu sangat2 berbeza ok!

    • Armin V

      March 29, 2013 at 12:30 pm

      Tp lelaki tu buat utk kebaikn n kesenangan perempuan tu, dia buat 4time utk beli kereta.. Kesian perempuan tu permainan kan dia, perempuan skrg mmg terukkkkkkkkkkkkkkkkkkkkkkkkkkkkkkkkkkkkkkkkkk… Mata duitannnnnn..!!!!!

    • mimierza

      April 25, 2013 at 3:39 pm

      btol tu….hidup bersederhana adalah lebih baik…..

  2. putri

    March 25, 2013 at 7:15 pm

    sedih la.. bila tgk mula2 memg tak faham… tapi bila tengok sampai habis.. memg kesian kat lelaki tu…

Loading...