June 18th, 2019

Siapa sangka ucapan manis bersempena sambutan Hari Bapa baru-baru ini daripada aktres Nabila Huda buat bapa tercinta, penyanyi rock,  Amy Search bertukar pahit apabila ibu tirinya pula memuat naik kenyataan berbaur sindiran.

Pada awalnya, Nabila atau mesra dengan panggilan Abil memuat naik video kenangannya bersama Amy berserta ucapan penuh luahan rindu untuk meluangkan masa bersama bapanya selepas hampir tiga tahu mereka tidak bertemu.

Bagaimanapun Nourish memberitahu Amy tidak menyambut hari bapa meskipun berjiwa  ‘rock star’.

Abil sangat kecewa dan berang dengan tindakan ibu tirinya itu dan mendakwa wanita itu adalah punca hubungannya dan penyanyi rock itu renggang.

Perkongsian Abil mendapat sokongan netizen termasuklah juga rakan-rakan artis yang mendoakan agar dia kekal tabah dengan dugaan yang melanda. Mereka turut berharap agar satu hari nanti Abil dapat berbaik semula dengan bapanya.


69 responses to “Sebab Itu Aku Cakap Dia Punca, Aku Takkan Rampas Your Truly Rock Star – Nabila Huda Tempelak Ibu Tiri”

  1. certot je says:

    Apa laa nabila ni, buang je laa busuk hati tu tak perlu nak gaduh gaduh dgn mak tiri kalau ye pun. Beralah je laa. Kalau papa you sakit nak ke u jaga makan minum sakit demam papa u nanti. At least bersyukur laa mak tiri kamu boleh menjaga papa kamu dengan sempurna. Jgn jadi anak derhaka, jgn lupa kamu pernah keguguran dulu, ALLAH bagi peringatan.

  2. nini says:

    kesian pada Abil jadi mangsa sebenarnya.Inilah cth anak yang kurang perhatian dan kasih sayang kerana ego mak bapak.Salah anak ke jadi mcmni..

  3. Jiran Mak Tiri Kaw says:

    Terima je la hakikat bahawa papa ko pun dah x koser sama ko lagi. Dia pilih bini muda, ko panas dah knp? Bukan ko yg basuh spender dia. Duduk la senyap2. Kedai ko pun bukan ramai customer. Baik ko jaga kaunter!

  4. Nabila B*rit says:

    Ko pergi gadoh kt luar je lah oii.. semak lah!

  5. dalita says:

    ibu dapat sikit je reta banding dengan anak..even ibu sendiri pun kalau masih sah jadi isteri dia dapat kurang dari anak, lainla kalau bukan Islam mungkinla berbeza pembahagian hartanya..ikut faraid anak lelaki lebih, perempuan kurang, ibu jadi tukang pangku jer..kalau apak nak bagi pun tak kisah hahahah..

Loading...