Beautifulnara – Gosip Artis Malaysia Terkini

Hiburan

Sebab Itu Aku Cakap Dia Punca, Aku Takkan Rampas Your Truly Rock Star – Nabila Huda Tempelak Ibu Tiri

Siapa sangka ucapan manis bersempena sambutan Hari Bapa baru-baru ini daripada aktres Nabila Huda buat bapa tercinta, penyanyi rock,  Amy Search bertukar pahit apabila ibu tirinya pula memuat naik kenyataan berbaur sindiran.

Advertisement

Pada awalnya, Nabila atau mesra dengan panggilan Abil memuat naik video kenangannya bersama Amy berserta ucapan penuh luahan rindu untuk meluangkan masa bersama bapanya selepas hampir tiga tahu mereka tidak bertemu.

Bagaimanapun Nourish memberitahu Amy tidak menyambut hari bapa meskipun berjiwa  ‘rock star’.

Abil sangat kecewa dan berang dengan tindakan ibu tirinya itu dan mendakwa wanita itu adalah punca hubungannya dan penyanyi rock itu renggang.

Perkongsian Abil mendapat sokongan netizen termasuklah juga rakan-rakan artis yang mendoakan agar dia kekal tabah dengan dugaan yang melanda. Mereka turut berharap agar satu hari nanti Abil dapat berbaik semula dengan bapanya.

PERHATIAN: Pihak BeautifulNara tidak akan bertanggungjawap langsung ke atas komen-komen yang diberikan oleh pembaca kami. Sila pastikan anda berfikir panjang terlebih dahulu sebelum menulis komen anda disini. Pihak BeautifulNara juga tidak mampu untuk memantau kesemua komen yang ditulis disini. Segala komen adalah hak dan tanggungjawap anda sendiri.

69 Comments

  1. Anonymous

    June 18, 2019 at 10:46 pm

    Gosip sampahhhh!!

  2. Anonymous

    June 18, 2019 at 9:26 pm

    si bini kata tak celebrate hari ibu bapa bagai..tp situ terang2 kau wish selamat hari bapa..yg anak mention je nama pak dia..bini siap tag lagi tu laki dia..nak tunjuk kat laki kau yg kau ada wish tp anak takde?..gittiewwwwww??..

  3. wallaeiiii

    June 18, 2019 at 6:42 pm

    mak nabila ni hidup lagi ker tak yer???
    pelik nabila ni mcm org hilang arah… nak kate membesar dgn bapak tiba2 hilang kasih sayg tak juger… sbb dulu dari kecik mak yg jaga… zaman muda bapak pun konsert sana sini… lagipun bapak byk masa dgn bini muda cerai kawin lain lagi… sblm kawin yg skrg… kira bukan membesar serumah dgn bapak pun nk acting ralat kehilangan bapak…

    • no name

      June 19, 2019 at 11:31 am

      yalah, aku pun bepikir macam tu, selama ni dia tinggal dengan siapa sebelum si bapaknya kawin dengan yang last ni? katanya di halau dari rumah ketika remaja? bukankah si ayah ada kawin dua bini lagi selepas ibunya, sebelum berkahwin dengan kasander ni?

Loading...

2020 © Nara Media Sdn Bhd. All Rights Reserved.

Sebahagian daripada kumpulan iMedia Asia.

To Top