January 19th, 2010

scha awal linda

Adoi. Makin naik menyampah pulak dengan kisah cinta 4 segi diorang nie. Mula-mula dulu bolehlah terima lagi, tapi dah lama-lama macam nie, naik muak dah. Dah clash tue sudahlah, jangan nak ungkit sapa yang salah. Bak kata Dato’ Siti Nurhaliza, biarlah rahsia. Jangan nak point finger kepada orang lain.

Sekarang nie Linda Onn, Scha dan Awal Ashaari dah jadi bestest friend dah. Buat aktiviti dan melepak pun sama-sama. Baguslah macam tue. Tapi bak kata Fahrin, berkawan biarlah ikhlas. Jangan ada udang di sebalik batu. Dan kami percaya Linda, Scha dan Awal sememangnya dah matang dalam berkawan. Buat Fahrin pun, janganlah terlalu buruk sangka kepada orang lain.

Kepada mereka berempat nie, kami sentiasa doakan yang terbaik. Kamu semua ada masa depan yang cerah. Nasihat kami janganlah menggunakan kisah cinta tak jadi ini untuk mendamba populariti. Peminat sekarang sudah pandai. Kami tak suka cerita murahan macam nie. Serlahkanlah bakat anda dan pasti kami akan terus menyokong.

Sebagai penutup, nikmatilah gambar-gambar Linda Onn, Scha Al Yahya dan Awal Ashaari melepak bermain ATV baru-baru ini dengan membaca artikel ini sepenuhnya.

scha awal linda

scha awal linda

scha awal linda

scha awal linda

scha awal linda

scha awal linda

scha awal linda


Comments are closed.

Loading...