January 17th, 2012

Selepas Lisa Surihani dan Yusry KRU, Scha dan Awal adalah salah seorang pasangan kekasih selebriti yang sedang menanti ketibaan hari bahagia mereka berdua. Sejak tahun lepas lagi mereka dikatakan bakal mendirikan rumah tangga, namun atas sebab-sebab tertentu, perkahwinan terpaksa ditangguhkan. Kalau tak silap Abang Nara, paling latest tarikh perkahwinan yang dirancang adalah tidak lewat dari Jun 2012 ini.

awal dan scha

Apa-apa pun kedua-dua pasangan kekasih ini memang nampak sangat secocok dan seiras di dalam muka depan majalah EH! Februari 2012. Orang kata kalau muka seiras nie jodohnya panjang. Dan untuk pengetahuan, ibu Scha sekarang sedang sakit menyebabkan Scha tak dapat menumpukan sepenuh perhatian kepada persediaan perkahwinannya. Sama-samalah kita doakan agar ibu Scha cepat sembuh. Amin.


42 responses to “Scha Dan Awal Hiasi Muka Depan Majalah EH! Februari 2012”

  1. mizzapaapajelah says:

    aku ni mata seni…dr pndgn mata aku cover ni agk menarik and nmpk klasik cm dari segi pemakaian myb klu scha pki sluar pnjg mgkn sesuai ckit kot utk tatapan mata org2 kat sini…and kpd yg tergoda dgn dada awal tu myb klu dia pakai white or black shirt kat dlm still nmpk macho…(macho ke?? bolelah) so far komen aku berdasarkan tajuk kat ats cover dia menarik and klu xyah edit sgt nmpk natural better and baik kasi edit cover peha scha pun ok…

  2. mysara says:

    edit terlebey laa..nak bagi cantik, tapi jadi sebaliknya

  3. koiwatikoi says:

    awal mcm muke hero tamil
    scha muke heroin siam hatnyai.
    uluit tapai kakai…uii..uii…

  4. lala says:

    hmm tak perlu kot pants singkat sampai macam tu.semua dah diratah mata lelaki,apa lah yang tinggal.

Loading...