Beautifulnara – Gosip Artis Malaysia Terkini

Hiburan

Scha Dan Awal Hiasi Muka Depan Majalah EH! Februari 2012

Selepas Lisa Surihani dan Yusry KRU, Scha dan Awal adalah salah seorang pasangan kekasih selebriti yang sedang menanti ketibaan hari bahagia mereka berdua. Sejak tahun lepas lagi mereka dikatakan bakal mendirikan rumah tangga, namun atas sebab-sebab tertentu, perkahwinan terpaksa ditangguhkan. Kalau tak silap Abang Nara, paling latest tarikh perkahwinan yang dirancang adalah tidak lewat dari Jun 2012 ini.

awal dan scha

Apa-apa pun kedua-dua pasangan kekasih ini memang nampak sangat secocok dan seiras di dalam muka depan majalah EH! Februari 2012. Orang kata kalau muka seiras nie jodohnya panjang. Dan untuk pengetahuan, ibu Scha sekarang sedang sakit menyebabkan Scha tak dapat menumpukan sepenuh perhatian kepada persediaan perkahwinannya. Sama-samalah kita doakan agar ibu Scha cepat sembuh. Amin.

Advertisement

PERHATIAN: Pihak BeautifulNara tidak akan bertanggungjawap langsung ke atas komen-komen yang diberikan oleh pembaca kami. Sila pastikan anda berfikir panjang terlebih dahulu sebelum menulis komen anda disini. Pihak BeautifulNara juga tidak mampu untuk memantau kesemua komen yang ditulis disini. Segala komen adalah hak dan tanggungjawap anda sendiri.

42 Comments

  1. mizzapaapajelah

    March 28, 2012 at 4:56 pm

    aku ni mata seni…dr pndgn mata aku cover ni agk menarik and nmpk klasik cm dari segi pemakaian myb klu scha pki sluar pnjg mgkn sesuai ckit kot utk tatapan mata org2 kat sini…and kpd yg tergoda dgn dada awal tu myb klu dia pakai white or black shirt kat dlm still nmpk macho…(macho ke?? bolelah) so far komen aku berdasarkan tajuk kat ats cover dia menarik and klu xyah edit sgt nmpk natural better and baik kasi edit cover peha scha pun ok…

  2. mysara

    January 19, 2012 at 1:44 am

    edit terlebey laa..nak bagi cantik, tapi jadi sebaliknya

  3. koiwatikoi

    January 18, 2012 at 9:53 pm

    awal mcm muke hero tamil
    scha muke heroin siam hatnyai.
    uluit tapai kakai…uii..uii…

  4. lala

    January 18, 2012 at 5:54 pm

    hmm tak perlu kot pants singkat sampai macam tu.semua dah diratah mata lelaki,apa lah yang tinggal.

Loading...

2020 © Nara Media Sdn Bhd. All Rights Reserved.

Sebahagian daripada kumpulan iMedia Asia.

To Top