Written by AbangNara | January 17th, 2012

Selepas Lisa Surihani dan Yusry KRU, Scha dan Awal adalah salah seorang pasangan kekasih selebriti yang sedang menanti ketibaan hari bahagia mereka berdua. Sejak tahun lepas lagi mereka dikatakan bakal mendirikan rumah tangga, namun atas sebab-sebab tertentu, perkahwinan terpaksa ditangguhkan. Kalau tak silap Abang Nara, paling latest tarikh perkahwinan yang dirancang adalah tidak lewat dari Jun 2012 ini.

awal dan scha

Apa-apa pun kedua-dua pasangan kekasih ini memang nampak sangat secocok dan seiras di dalam muka depan majalah EH! Februari 2012. Orang kata kalau muka seiras nie jodohnya panjang. Dan untuk pengetahuan, ibu Scha sekarang sedang sakit menyebabkan Scha tak dapat menumpukan sepenuh perhatian kepada persediaan perkahwinannya. Sama-samalah kita doakan agar ibu Scha cepat sembuh. Amin.

PERHATIAN: Pihak BeautifulNara tidak akan bertanggungjawap langsung ke atas komen-komen yang diberikan oleh pembaca kami. Sila pastikan anda berfikir panjang terlebih dahulu sebelum menulis komen anda disini. Pihak BeautifulNara juga tidak mampu untuk memantau kesemua komen yang ditulis disini. Segala komen adalah hak dan tanggungjawap anda sendiri.

42 responses to Scha Dan Awal Hiasi Muka Depan Majalah EH! Februari 2012

  1. Neelofa Suka Makan Mekdi Depan PC says:

    shantek nyeeee scha…

    0

    0
  2. first says:

    first

    0

    0
  3. […] Selepas Lisa Surihani dan Yusry KRU, Scha dan Awal adalah salah seorang pasangan kekasih selebriti yang sedang menanti ketibaan hari bahagia mereka berdua. Sejak tahun lepas lagi mereka dikatakan bakal mendirikan rumah tangga, namun atas sebab-sebab tertentu, perkahwinan terpaksa ditangguhkan. … Continue reading → […]

    0

    0
  4. jiran Nara.. says:

    Emmmm,, boleh lah,harap2 cpatlah naik pelamin…

    0

    0
  5. jiran Nara.. says:

    oiii nara knapelah susuh kekadang sy nk cmment….

    0

    0
  6. Bunga Kertas says:

    yes!!!!dpt gak komen..

    0

    0
  7. saya says:

    mcm kelakar je scha..xkene mekap dia

    0

    0
  8. Youngmummy says:

    Semoga hubungan mereka berkekalan. Amin.

    0

    0
  9. choiii says:

    Photoshop kemainnnn je lebih

    0

    0
  10. Reena says:

    Buruk dowh aku tgk cover ni…cam sth wrong jer..

    0

    0
  11. Zeera Yatt says:

    hahahaa sorry ye peminat2 scha n awal
    kelakor giler tgk gmbr scha yg ni..aduh x lawa nye.. awal lak berbalung ayam..hihiii sorry la malas tgk retis malaysia skrg..ntah pape pesennye

    0

    0
  12. watcher says:

    Sorang gay. Sorang lesbian. Sepadan la sgt.

    0

    0
  13. cella says:

    biarpon ade dikalangan ramai mengatakan awal tu gay, atau scha tu lesbian, atau, mereka kate ”alah dorang tu kawen sbb scha nk tolong awal,nk cover yg awal gay” xkesah lah mcm mne ceritanya pon..kalau mereka berjaya berkahwin nanti, itu adalah jodoh yg telah ditetapkan tuhan..semoga mereka mendapat hidayah dan rahmat atas perkahwinan yang suci ini..amin..

    0

    0
    • watcher says:

      Sorry to say. Dulu perkahwinan erra dgn yusry pun tak berjaya. Sebab yusry mmg gay. Artis nih banyak sgt hipokritnya. Kalau dorg ‘berjaya’ kahwin pun. Niat pesong dorg tuh boleh ke diubah? They may hide it from us. But to me, they’re all fake n plastic. If kita yg mendoakan dorg mndpt hidayah tapi dorang sendri yg tak mintak hidayah? So baik kita doa kita yg dpt hidayah.

      0

      0
      • ntah la says:

        tak salahkn kite berdoa utk mereka semoga mereka dlm landasan yg betol.. mmg la ptut berdoa utk diri sendri..tp mereka saudara sesama islam..ape salahnya berdoa utk mereka..mmg tu hdup mereka, mereka yg tentukn sendri..kite yg dari jauh, melihat,mendengar hanya mampu istighfar je, mgharapkan sesuatu yg baik utk mereka..tp xtau lah klau org lain tgk ckp ” woo, cool lah dorg,boleh cover mengcover sesame sndri”.. *mnunggu dan mengharapkan hidayah juga dari Allah, ya Allah tolonglah sayangi diriku..* =’)

        0

        0
      • watcher says:

        takde siapa pun ckp doa utk saudara seislam tuh salah. kau nak doa utk dorg kau doa lah tiap-tiap lepas smayang. jgn stakat ckp pung pang pung pang dlm komen kata nak doa kat org lain. diri sndiri pun belum tentu betul lagi. aku suka baca gosip kat sini so aku taknak la berpura-pura bagi komen yg suci doa tuh doa ini. benda mcm tuh antara kau dan Allah. tak perlu kau nak cerita kau doakan dorg sekian semua. dah tentu kau pun tahu blog mcm nih banyak cerita hal artis yakni org lain. kalau kita sebok nak amik tahu pasal org lain pun kau rasa benda tuh pun bagus ke? kau org jamu mata korang dengan gambar2 yg dedah aurat, pastu automatik korg msti akan ckp dlm hati ishh apa la seksi2 nih tak sedar diri ke apa. stgh org msti akan komen direct je ckp tak sedar diri pakai seksi2, pastuh korg yg konon mendoakan dorg dpt hidayah tuh pun nak komen jugak, automatik korg dah amik tahu pasal hal dorg. pada aku korang tak henti2 doa utk kebaikan org lain tuh teruskan brdoa tapi tak perlulah nak sebok amik tahu pasal retis nih, buat tambah dosa korg je. kalau nak jadi islam yg baik, alang2 terus jadi baik. tak payah jamu mata baca blog2 pasal hal org lain nih. kdg aku rasa korg nih hipokrit jugak. ntahla. dunia tanpa sempadan nih mmg banyak dugaan nya. kalau kau tahu diri kau oun tak cukup iman, cuba jgn jadi hipokrit.

        0

        0
  14. semoga cpt2 mendirikan umh tgga…

    0

    0
  15. Lovelyvic says:

    Tak suka kedua2nya…..

    0

    0
  16. mia says:

    terus xjd nk beli eh!

    0

    0
  17. lapikk.. says:

    Pasangan Gay dan pondan buekkk..

    0

    0
  18. Cik Nin says:

    kesian awal. orang lain dah nampak peha bakal isteri dia..

    0

    0
  19. YouAllAreSoFake says:

    hope your mother get well soon

    0

    0
  20. misspropa says:

    emak tengah sakit bergambar lagi dengan seluar pendek….alahai..kasihannya si ibu dan juga si ayah

    0

    0
  21. mek bunge says:

    apesal nmpk uduh sgt scha n awal 2????….x chantekkkkkkkkkkkk~~~~~huhuhuhu….

    0

    0
  22. gegirlz says:

    Abg Nara kata: Orang kata kalau muka seiras nie jodohnya panjang…
    erm…yo la tu!! kalo x cukup iman di dada..seiras pun bleh bercerai..tapi xpe..insyaallah…Semoga perkahwinan mereke berkekalan hingga hujung nyawa..semoga ikatan ini juga akan mendekatkan mereka kepada Yang Maha Berkuasa…sorry terceramah plak!!:)

    0

    0
  23. mama mia says:

    baju ok da suar singkat,,,

    0

    0
  24. teddy says:

    AWAL—–>>>amatlahhhh poyooo…yerrkkkksss….

    0

    0
  25. kasut putih says:

    terbalik ni, yang lelaki seluar panjang, perempuan seluar pendek.

    0

    0
  26. lala says:

    hmm tak perlu kot pants singkat sampai macam tu.semua dah diratah mata lelaki,apa lah yang tinggal.

    0

    0
  27. koiwatikoi says:

    awal mcm muke hero tamil
    scha muke heroin siam hatnyai.
    uluit tapai kakai…uii..uii…

    0

    0
  28. mysara says:

    edit terlebey laa..nak bagi cantik, tapi jadi sebaliknya

    0

    0
  29. mizzapaapajelah says:

    aku ni mata seni…dr pndgn mata aku cover ni agk menarik and nmpk klasik cm dari segi pemakaian myb klu scha pki sluar pnjg mgkn sesuai ckit kot utk tatapan mata org2 kat sini…and kpd yg tergoda dgn dada awal tu myb klu dia pakai white or black shirt kat dlm still nmpk macho…(macho ke?? bolelah) so far komen aku berdasarkan tajuk kat ats cover dia menarik and klu xyah edit sgt nmpk natural better and baik kasi edit cover peha scha pun ok…

    0

    0