December 22nd, 2009

scha al yahya

First of all nak mintak maaf kalau ramai yang boring kami asik keluarkan cerita Scha Al Yahya nie. Tapi kali nie terpaksa gak kami keluarkan untuk membersihkan nama kami dan juga nama Scha dan Awal.

Kami jugak nak mintak maaf kepada si comel Scha kalau artikel kami sebelum ni (Gosip, Scha dan Awal Bercinta?)menyebabkan Scha tensen tak hingat. Disebabkan kami pernah berjumpa Scha secara live in person, terasa bertanggungjawap untuk mengeluarkan luahan hati Scha tentang kisah dia dengan Fahrin dan Awal.

Kami bagi kesimpulan mudah iaitu Scha clash dengan Fahrin bukan sebab orang ketiga (Awal). Kes diorang nie bukan kes cinta 3 segi. Itu yang dimaklumkan oleh Scha di Fan Page Facebook Scha Al Yahya. Kalau korang nak update direct dari Scha, leh add dia kat situ.

Tapi rasanya luahan hati Scha bukanlah ditujukan kepada BeautifulNara. Sebab kami tak selongkar Twitter Scha dan Awal seperti blog gosip artis yang lain. Apa-apa pun, kami tetap memohon kemaafan kepada Scha sekiranya apa yang kami pernah tulis tentang dia menyentuh hati Scha.

Jom baca luahan hati Scha Al Yahya dengan membaca artikel ini sepenuhnya. Buat Scha, semoga terus tabah menjalani hidup sebagai seorang artis. Hadapi dugaan dengan tabah dan cekal. You can do it girl!!!

[note]Salam.

Seperti biasa, its been an okay week for me. but today, im very upset. yes as a public figure and a well known person, theres price i hafta pay. but kadang2 kan lebih baik kalau semua faham yang saya ni pun manusia…

kita ada fundamentall beliefs. masing2 ada philosophy masing2. masing2 ada pendapat dan cara tersendiri. so far, Alhamdulillah, saya cuba entertain semua fans yg nak amik gambar dan sebagainya. but bila saya buat mcm tu, ada suara2 sumbang, oh dia dulu mcm tu lah, sekarang mcm tanak layan lah. pernah tak terfikir yg kami ni semua manusia, ada rasa penat, rasa marah etc. pernah tak?

Gambar skodeng merata2. kat mana etika. be civilised. tak sangka sampai mcm tu sekali orang sanggup buat. semata mata nak dapatkan HIT tinggi, visitor ramai ,iklan banyak dlm blog masing2???

terlalu banyak spekulasi,banyak benda yg di teka, banyak benda yg simple di besarkan tanpa usul periksa. soalan2 yg tak perlu, melaga lagakan orang. apa tu? utk ratings? i mite be doing a risky move by voicing out what i feel but at least, im being honest.

cinta 3 segi. apa tu? God knows and i haf proof that the reason why we broke up is bcoz somthing else. bukan sebab pihak ketiga. please, get it cleared and no more after this. tak payah pandai2 nak bercakap and spread “VIRUS” ni.

twitter. i tweet, kalau i approve request, ada pulak yg tak bertanggungjawab buat benda bukan2. taruk dlm blog,scoop sana scoop sini. lumrah. itulah yg internet buat. bila kita nak lebih dekat dengan peminat, ada pulak yg mencacatkan niat2 tu.

saya, akan bercakap bila perlu, berkongsi bila sampai masa.

sekurang2 kurangnya saya bukan bertopeng

TC
salam[/note]


Comments are closed.

Loading...