Written by AbangNara | June 22nd, 2009

scha fahrin

Lelaki-lelaki di luar sana silalah patah hati kerana Scha Al-Yahya dah mengakui yang dia amat cintakan si Fahrin. Terkejut sekejap kami mendengar pengakuan berani mati Scha nie. Tambah terkejut bila tengok gambar fesyen ala-ala berkemban Scha dalam BiPop. Tak sedap mata memandang.

Buat Fahrin, tahniah kerana dapat mencurik hati si  Scha. Walaupun kami tak suka anda sangat sebab kami rasa anda agak poyo, tapi nak wat camner Scha suka kat anda. Silalah jaga Scha dengan sebaik mungkin. Jangan wat macam time bercinta ngan Linda Onn pulak.

Kepada Scha, kenapalah engkau sanggup gi pakai baju macam nie. Ish-ish. Taulah bahu tue putih, lebar dan lawa. Tapi janganlah tayang gini. Kalau BiPop yang sediakan pakaian untuk Scha, memang nak kena terajang orang BiPop nie. Ada ke bagi baju seksi camnie kat Scha.

Ops terlupa nak bagitau yang si Linda Onn tue sungguh kurang ajar. Ada ke dia cakap dia tak kenal siapa tue Scha Al-Yahya. Gelabah betul Linda Onn nie. Tak puas hatila tue Fahrin dah taknak kat dia. Tue la dulu orang tanya bercinta ke tak asyik cakap teman tapi mesra je. Kan dah melepas. Padan muka ko.

Lagi gambar Scha dalam BiPop dan beberapa keping gambar yang dicurik dari Facebook Scha dengan membaca artikel ini sepenuhnya.

scha fahrin

scha al yahya

scha al yahya

scha al yahya

scha al yahya

scha al yahya

scha al yahya

114 responses to (PANAS)Scha Amat Cintakan Fahrin

  1. ms noor says:

    cunnyer scha…

    0

    0
    • ms noor says:

      ishh..ishh.. aku org first ker? hehehe ;)

      0

      0
    • .Rosemary. says:

      lgi cumel dri Hunny Madu kan..??

      0

      0
    • buat pengetahuan korg, bisnes nie baru launch 15/1/2010. Hr nie baru bape hr bulan??? makin hari makin ramai yg join… aq lau boleh nak korg dengar awal, so korg boleh la dapat org ramai yg banyak nanti… sbb leader2 atas rancak cari org ramai kat luar sana.. bawah kite cuma boleh ltak 2 org jer… x bleh lbih. so mana nak letak org ramai2 tu??? mst la spillover. maksudnyer masuk kan je bawah sape2 jer… lau boleh korg dngr awal la… lau lambat ramai lg yg akan mengatasi korg lak kan…. juz dengar jer x rugi ape pon…. korg masih sempat lau nak mula skrg!
      Lau berminat sms or ym kat aq k:
      h/p no:019-4496242
      ym:[email protected]

      0

      0
  2. kuntilanak says:

    linda onn sj buat2 xkenal sbb die cemburu kat scha…scha kan lagi lawaaa dari die..

    0

    0
  3. DelimaSaraa says:

    cam aku leh bayangkan jer body dia..knapa lah artis mlaysia suka sgt tunjuk body…lawa memang lawa tp pakaian kurang lawa…

    0

    0
    • mien.. says:

      btul 2..mmg grup arts ni dpt je duit byk tp kupittttttt(kdekut)..
      ishh….x mmpu sgt ke nk beli kain pnjg cket….aku rse kn,bju yg dieorg pkai mse g anugrah or pape 2 lgla 1000000x kli gnda mhl dr hrga kain kt kdai…

      0

      0
  4. jed hijau says:

    o k lah tuuuu…

    0

    0
  5. glory...glory man utd says:

    bgslaaa……
    harap2 kali nie biarla menjadi.
    jgn putus di tgh jalan sudah……….
    wish both of u all the best k……….
    kalau nak tunjuk mesra jgn over2 sgt k.
    mcm si johan raja lawak tue.menyampah tgk…….

    0

    0
  6. ferdi says:

    lawa ker scha nie? hidung die x lawa la..bibir die pun x seksi..gelak pun cam jantan…
    huahahhahah..

    0

    0
  7. ferdi says:

    lawa ker scha nie? hidung die x lawa la..bibir die pun x seksi..gelak pun cam jantan…
    huahahhahah..yg lawa mungkin figura muka,rambut n body die la kot…

    0

    0
  8. damia zahra says:

    moga2 sampai ke jinjang pelamin dowg neh…

    0

    0
    • jed hijau says:

      lama tak dengar cite..?????

      aku tak sempat nak bagi turunkan petua itu hari…nanti kalau sempat mana2 aku jumpa aku bagilah….

      0

      0
      • damia zahra says:

        tu ar jed..aku bz la lately neh…nak bukak bisnes mmg bz sket…keje banyak woo…
        sib baek ko ingt jed…jgn lupa tau…

        0

        0