“Sayang Sangat Peluang Ni Tak Dihargai..” – Hubungan Rossa Sera Dan Shuk Sahar Kembali Retak?

Hiburan

“Sayang Sangat Peluang Ni Tak Dihargai..” – Hubungan Rossa Sera Dan Shuk Sahar Kembali Retak?

Isteri kepada pelawak sensasi Shuk Sahar iaitu Rossalennah Natassyiah Asshaferah atau lebih dikenali sebagai Rossa Sera kembali mencuri perhatian ramai di media sosialnya.

Shuk Sahar
3 bulan lalu

"Ini Idea Isteri.." Kini Buka Gerai Kopi Tepi Jalan, Shuk Sahar Tak Patah Semangat

Advertisement

Melalui beberapa hantaran status di Instagram Storynya, wanita tersebut seakan-akan sedang berkongsi luahan hatinya tentang hubungan bersama suami.

Menurut Sera, hubungan yang dimaksudkan itu seakan-seakan telur dihujung tanduk.

IG Story Rossa Sera

IG Story Rossa Sera

Advertisement

Tambah Sera, anak-anaknya tetap menjadi penguat jiwanya biarpun berdepan dengan pelbagai cacian serta makian daripada orang ramai.

Aku maafkan kau sebab aku selalu pandang wajah-wajah kecil ni.

Sera juga kelihatan berkongsikan sebuah gambar tangkap layar mesejnya yang difahamkan telah dikirimkan oleh sang suami, Shuk.

IG Story Rossa Sera

Sekadar info, sebelum ini, kisah rumah tangga pasangan ini sering menjadi buah mulut orang ramai apabila Shuk didakwa menjalinkan hubungan gelap dengan wanita lain, bagaimanapun ibu kepada dua orang cahaya mata itu memaafkan perbuatan Shuk.

Semoga Sera diberikan kekuatan untuk harungi ujian ini.

Jangan lupa ‘Like’ dan ‘Follow’ Facebook, Twitter, Instagram, Telegram dan TikTok BeautifulNara untuk dapatkan pelbagai kandungan menarik.

Ikuti Facebook, Twitter, Instagram, Telegram dan TikTok BeautifulNara untuk dapatkan pelbagai kandungan menarik.

Komen

PERHATIAN: Pihak BeautifulNara tidak akan bertanggungjawab langsung ke atas komen-komen yang diberikan oleh pembaca kami. Sila pastikan anda berfikir panjang terlebih dahulu sebelum menulis komen anda disini. Pihak BeautifulNara juga tidak mampu untuk memantau kesemua komen yang ditulis disini. Segala komen adalah hak dan tanggungjawab anda sendiri.

5 Comments

  1. tecit

    October 11, 2021 at 3:37 pm

    haihh. tula hati perempuan. kdg2 rase dah keras betol tp kene pujuk kte bagilah peluang. siap sanggup memerangi netizen yg selama ni mendukung die. demi nk sapot laki yg xtau dek untung tu. last2 pisang berbuah dua kali jugak. mcm nilah sera, kalau kau xsanggup melepaskan die, kau pinangkan jelah madu utk die. klu xsanggup pisah lah. yg penting hubungan anak2 dgn ibu ayah kene pelihara walau mcm mane perang dingin perang dunia sekali pun. ok..

  2. Anonymous

    October 11, 2021 at 9:29 am

    sangat bella astillah dia ni…cukup la ada bella di malaysia ni. cari la idola hollywood tu ..jadi la angelina jolie. brad pitt yg hensem pun dia ceraikan…ni kan shuk. melambak muka mcm tu kat sogo.

  3. Anonymous

    October 9, 2021 at 7:40 pm

    Susah nk ckp, because who knows, one day, it might happen to us or someone yg dekat dgn kita. Xpaham jugak ada perempuan yg sggp buat perempuan lain mcm ni. Nk kata prince charming, I don’t have any comment, but tu lah… Whatever it is, semoga dipermudahkan urusan & letakkan semuanya kepada Allah. Allah dah janjikan yg baik utk org2 yg baik.

  4. Anonymous

    October 9, 2021 at 2:50 pm

    Hmmm ksian plak ngn ko ni sera,btl la tu kite pmpn ni akn cube memaafkan n mlupakan slagi boleh demi ank2,ak faham knp ko trima dia blk dlu wlaupn tau ape yg die da buat blakang ko..tp kali ni fkir la baik2,demi ms dpn ko dan ank2 berundur la klau dah tu jln yg jantan xguna tu plih,ko berhak utk bhagia,jantan xguna tu bkn yg trbaik utk trus brsm ngn ko..mmg dasar jantan xde otak siak die ni,knon pg tabligh la bgai tp hdup ko mmg tungging terbalik sbbkn betina tau x,bodo!!

  5. tabarus

    October 9, 2021 at 1:40 pm

    drama pukul 7.. tulah kau sera dah warning awal suami kau tu buaya kau tetap juga fikir pakai kelent1t kau nak terima dia ‘seadanya’. kau maki pulak netizen yang bagi heads up tu.. sekarang nasi dah jadi bubur

Tinggalkan Komen Anda Di Sini

Loading...