“Sayang, Apa Khabar?” – Dayang Nurfaizah Kini Punya Kekasih Hati?

Hiburan

“Sayang, Apa Khabar?” – Dayang Nurfaizah Kini Punya Kekasih Hati?

Tidak pernah berkongsikan hal peribadi secara terbuka sepanjang karya menjadi seorang penyanyi, Dayang Nurfaizah baru-baru ini telah memuat-naik tangkap layar mesej Whatsapp di akaun Instagram. 

Dayang Nurfaizah
11 bulan lalu

"Cemburu, Teringin Nak Kahwin!" Dayang Nurfaizah Simpan Hasrat Untuk Dirikan Rumah Tangga

Advertisement

Hantaran tersebut telah memaparkan kiriman mesej kepada penyanyi tersebut daripada individu yang dirahsiakan identitinya dengan menutup profil menggunakan emoji hati.

Sayang. Apa khabar?

 

View this post on Instagram

 

A post shared by Dayang Nurfaizah (@dayangsayangkamu)

Perkongsian secara mengejut itu telah membuat peminat Dayang berasa teruja dan tertanya-tanya siapakah gerangan individu yang mengirimkan mesej tersebut.

Advertisement
Dayang NurfaizahSumber : Instagram Dayang Nurfaizah  

 

Mengulas perkara tersebut, Dayang hanya berkata dia akan berkongsikan perkara gembira itu jika sudah tiba masanya.

Jangan lupa ‘Like’ dan ‘Follow’ Facebook, Twitter, Instagram, Telegram dan TikTok BeautifulNara untuk dapatkan pelbagai kandungan menarik.

Ikuti Facebook, Twitter, Instagram, Telegram dan TikTok BeautifulNara untuk dapatkan pelbagai kandungan menarik.

Komen

PERHATIAN: Pihak BeautifulNara tidak akan bertanggungjawab langsung ke atas komen-komen yang diberikan oleh pembaca kami. Sila pastikan anda berfikir panjang terlebih dahulu sebelum menulis komen anda disini. Pihak BeautifulNara juga tidak mampu untuk memantau kesemua komen yang ditulis disini. Segala komen adalah hak dan tanggungjawab anda sendiri.

2 Comments

  1. tecit

    July 16, 2021 at 9:52 am

    haha tula atas2 xde history chat ape2 terus sayang je haha.

  2. HOn3yyyyy

    July 15, 2021 at 12:54 pm

    Macam awkward je dapat chat mcm tu hahaha utk lagu baru ni HAHAHAHA

Tinggalkan Komen Anda Di Sini

Loading...