Written by Bella | December 5th, 2017

Sudah lebih seminggu sah bergelar isteri kepada Fattah Amin, pelakon jelita Nur Fazura mengakui sedang melalui fasa perkahwinan memberikan kebahagiaan buat dirinya. Fazura merasa seronok menjalani tugas sebagai seorang isteri dan syukur dikurniakan seorang lelaki yang baik sebagai peneman hidupnya.

Saya wanita paling bahagia ketika ini kerana mengahwini lelaki seperti Fattah Amin. Memang dialah lelaki saya nantikan selama ini. Saya tahu, dia lelaki yang baik, rapat dengan keluarga dan menyayangi kanak-kanak. Memang agak kekok pada mulanya, tetapi selepas mula membuat kerja rumah seperti memasak, membasuh, mengemas termasuk memotong kukunya, baru saya dapatkan sesuaikan keadaan itu sepenuhnya.

Fazura dan Fattah tidak boleh berpisah lama meskipun atas dasar kerja kerana masing-masing akan saling merindui selepas mereka sah berkahwin pada 27 November lalu.

Memang inilah yang akan dirasai oleh setiap pasangan pengantin baru, memang tidak boleh berpisah lama dan asyik nak berkepit ke mana sahaja kan? Akhirnya Fazura yang enggan berkahwin sebelum ini sudah dikurniakan lelaki yang terbaik buat dirinya. Semoga kekal sehingga hujung nyawa.

Sumber Berita : Berita Harian

94 responses to Sayalah Wanita Paling Bahagia Sekarang Mengahwini Lelaki Seperti Fattah – Fazura

  1. Joe says:

    bini sy pun potong kuku dan bulu sya, sy pun buat begitu pada bini juga..dah kawim. Halal kan

    11

    6
    • Miss Unibes says:

      Lepas ni Pattah Kayu Cendana pulak keluar statement, “kalau sebelum ni saya selalu keluar duit bayar mahal2 untuk mani & pedi tapi sekarang tak lagi kerana ada isteri yg akan potong kuku saya”. Lepas tu Jura lagi keluar statement, “suami makin hari makin manja”. Lepas tu tahpape lah. Jom semua picit hidung dan nyanyi lagu Wanita Terakhir…
      MENENANG NGAREY NGAREY MAHANGIA NGINA, NGU MAYANG WANAH INAH MU MESSAMA NGU, NI HIHI NGU NGAU UNGIR NENUM MANIH MU, NGAU MASIH MUNGAN MINI NGU NANGI, NAMMUT NAH NINNA NGU NUWAI NAYANG, NINNA NGINA UNNU NENAMANYAAA… Lol.

      6

      25
      • Anonymous says:

        Mula2 kahwin semuanya indah. Lepas 6 bulan kahwin, semuanya toxic.

        10

        28
        • ohyeah.. says:

          kesian kat u cuz segalanya toxic! tersalah pilih pasangan?

          kpd fattah & fazura, abaikan shj all the negative vibes frm negative people. both of you deserve the happiness and blessings frm Allah.

          122

          0
        • Anonymous says:

          Sebab tu ak single.

          3

          1
        • Anonymous says:

          Perhhh… Toxic ko….
          Sib baik statement ko ni utk ko jer.
          Sbb aku tgk ramai jer yg idup lepas 6 bulan kawen xde yg mati pun.
          Semoga panjang umur…

          61

          0
        • emma says:

          kalau masing2 galas peranan n tanggungjawab masing2 takda timbul “6 bulan kahwin bla bla bla”…mmg la dalam berkahwin ni de gaduh sikit2..kalau nak suami/isteri syg u..u kena la syg isteri/suami dulu…what you give u will get back..

          54

          0
        • saya says:

          insyaAllah,, fattzura akn berbahagian ke akhir hayat. awak pon saya doakan bahagia..tgk statement awak mcm org yg kurang kasih sayang.

          41

          0
        • jihah says:

          tp knp skrg rmi psgn yg kawin..blm 6 bln dh rase tersalah pilih psgn.. risau lak aku nk kawin..sbb rmi gile kwn aku yg bru kwin tak smpi setahun dh rse tak blh nk terima psgn die..adoiii.. isauuuuuu

          2

          6
        • Anonymous says:

          Betullah,xade sape yg perfect, selain fazura tu dh jatuh cinta tp kebetulan mmg fatth amin tu antra lelaki yg bagus fazura jadikan suami. Sikap dan karakter dia serasi dgn fazura, cara dia trhdp kluara dia, cara dia trhdap fazura, dh la pnyayang lg kt fazura, seorang yg positif, seorng yg cool, natural, jaga solat(mmg la x mcm ulama,dh nama pn celeb,tp bkn sng artis dpt solat tetap wktu, tp org ckp,nak seribu daya,x hendak seribu dalih,selagi boleh buat, buat, dh klau sungguh terlajak, qada)), Pembawaan diri dia dlm industri pun bagus, Seorng lelaki yg baik dn seorng anak yg baik,pasti boleh jadi seormg suami yg baik. Di tambah pula bkn kaki pmpuan kaki mabuk kaki dadah. Rajin usaha tmbh pndapatan dlm plbagai bidang. Pandai handle fazura. Dan tengok org sprti seorng yg hebat diranjang jgk.hahahahaha. Semoga kekal bahagia keduanya. Amin.

          20

          0
        • Anonymous says:

          “Memang inilah yang akan dirasai oleh setiap pasangan pengantin baru, memang tidak boleh berpisah lama dan asyik nak berkepit ke mana sahaja kan? Akhirnya Fazura yang enggan berkahwin sebelum ini sudah dikurniakan lelaki yang terbaik buat dirinya. Semoga kekal sehingga hujung nyawa.”

          SETUJU! SEMUA PUN BEGITU. BIARLAH DORG TGH BAHAGIA. INI MASA DORG. NAK CERITA AKAN DTG, ITU HAL AKN DTG. DOA YG BAIK2 JE. KORG2 YG BAHAGIA SKG PUN TK AKN TAHU APA JD AKN DTG TRHDP KEBAHAGIAN KORG YG SKG. NIKMATI JE KEBAHAGIAN DIBERI. PADA YG X BHGIA SKG TU,JGN LEPASKN PADA ORG LAIN DAN PANDAI2 RAMALKAN RUMAHTANGGA ORG, BKN SEMUA ORG SAMA. ANDA CARI JE KEBAHAGIAN SENDIRI, PASTI ADA. TERIMA KASSEYY.

          24

          0
      • tipahhhhhh says:

        Eh apsal aku leh terikut nyanyi sengau ni??Haha u made my day la Miss Unibes

        5

        1
      • Anonymous says:

        Hahahaha you win !

        0

        0
      • Noone says:

        LOL walaupun aku peminat Fazura, yang ini sumpah kelakar ahaha

        1

        0
      • Sakura says:

        suka fattzura sebab diaorang rajin basuh N jemur cadar setiap hari… peminat kalau nak bagi hadiah kahwin.. bagi lah hadiah cadar, so fattzura x perlu susah2 basuh cadar setiap hari

        1

        1
        • Anonymous says:

          pamcut setiap hari ke ????
          masa kenduri kawen adik kpd Fattah.. masa duduk atas kerusi Fattaj tengok Fazura lepas tu Fattah tengok bebird dia. orang dewasa tgk video tu mesti pikir benda yg sama mcm aku lihat. kalau budak2 yang tengok mungkin x perasan kot

          1

          3
        • aida233 says:

          “Wash their dirty linen in public”.

          Smart! I see what you did there haaha

          Untuk yang tak paham, ni pepatah Inggeris, maksudnya segala benda private nak cerita kat umum.

          1

          0
      • Anonymous says:

        Susah & sakit mata kan tengok org lain bahagia? Mmg jenis yg ada penyakit hati & minda sempit. Kesian kau. Dr pun xleh nk rawat org mcm kau.

        10

        0
      • Anonymous says:

        Fattzura ni dah jadi macam pelakon korea Song Jong Ki dgn bini dia.. semua benda reporter sibuk nak update.. sape yg layan korean drama kenal lah kan sape Song Jong Ki dgn bini dia..Fattzura ni sama jer dgn Song2 couple.

        4

        1
      • Kiah propa says:

        Kutuk2 tapi hafal jgk lagu pattah amin! Kahkahkahkah

        0

        3
    • Anonymous says:

      Biarlah dia nak bagitau mcm tu. Baru org tau dia cuba jd isteri solehah. Lg pun 1st time kot dia buat benda2 mcm tu, potong kuku suami. Takkan blowjob dia nak bagitau, itu dia dah biasa buat

      11

      12
      • Anonymous says:

        Kenapa nak bgtau org dia isteri solehah? Diam2 sudah la. Takut nnti jd wanita plg sedih sbb suami asyik ada skandal cinta lokasi.

        5

        3
    • Anonymous says:

      Bkn nak condemn tp simpan2 la kemanisan tu. Kan elok dr elak org mengata. peminat mmgla kentut pun wangi tp xsemua org boleh minat fazura & fattah ni. jgn jd mcm hafiz midon & joyrepah. kemain beriya sampai ke taiwan peluk sakan konon psgn paling bahagia, sebulan dua lps tu kantoi bergaduh. org tepuk tgn, bkn tumpang sedih. sbb tu kena simpan manis tu. jd apa2 xdela malu besar.

      22

      2
      • Fidot says:

        Aku rasa dia cuma jwb apa yg ditanya wartawan, kalo x i dont think so dia nk jaja cite potong kuku suami ke apa. Org negative mcm ko ni patut kene flush kt lubang jamban je. Kurang sikit populasi manusia busuk hati. Doakan yg baik2 sudah. If xleh nk komen yg baik2 lebih baik diam.

        44

        0
        • Anonymous says:

          Ko tu yg negatif dkt pndangan org. Aku bercakap berdasarkan apa yg artis lain dh kena. Dan aku takde pun kutuk si Fazura tu. Aku cuma ckp simpan manis rumah tangga sbb ramai yg tunggu nk hentam dia blk. Peminat bodoh & gersang mcm kau je yg nk menyebok artis tu ketip kuku laki dia ke x.

          4

          4
        • Anonymous says:

          over pula peminat2 fattzura ni. semua benda nak sokong. kalau ada orang tegur tu kena dengar juga. takkan takleh nak tegur langsung. bukan perfect pun dua orang ni. simpan la sikit sweet2 tu. ingatkan dah matang, tapi nampak macam makin nak menunjuk2 pula lepas kawin ni. macam u aje yang paling bahagia. dah2 ler. orang lain pun kawin juga. geli laa.. dah jadi mcm overrated dan overreacted. kalau kita tegur, dia kata kita dengki, busuk hati. lenkali kalau orang tegur jangan sentap, jangan block.

          4

          1
    • must read says:

      dalam banyak2 gambar fazura & fattah amin..nara tiap2 kali akan letak gambar yg 1st tu..konon2 sbb sblm nie ramai komen dlm gambar tu fazura nampak tua. nape tak letak gambar nikah je. tak baik abg nara…kot ye pon die hard fans neelofa…takyah nak nak letak gambar2 tak elok fazura. hakikatnya mmg fazura tu lawa. lawa sgt dr neelofa yg make up sekaki tebal tue. kemon abg nara…walapu pun muka abg nara buruk..bini pon tak lawa..hati biar cantik k.

      59

      1
      • dusk says:

        kih kih…org berduit kalau muka buruk mmg sampai ke hati…sebab dia rasa tang tu jer dia tak boleh beli.

        6

        0
      • ghadisk says:

        ah kau..even xsuke sape2 pon xyah la nk kate org burok org xlawa..bau busuk sgt sttmnt ko ni..

        5

        0
      • Anonymous says:

        lawa dari neelopa ?? kahkah seriusly, orang buta je ckp mcm tu. tgk hidung pon dah tau sape lawa lg.

        neelopa mancung sejak dlm perutt mak dia lg.

        hidung fazura fake! harap tmj taja dia mancungkan hidung dulu.
        duluu pesekk je hidung.sekarang baru mancungg kahkah.
        google je pic dulu.

        fazura cantk. tp jangan la ko bimbo sgt nk ckp lg lawa dr neelopa.kah!

        0

        31
        • Anonymous says:

          Puas aku compare hidung Fazura dulu & sekarang sama aje aku tengok.Cuma dulu dia tak reti shading hidung nampaklah penyek.Hidung aku yang penyek sekarang ni kalau shading pun mancung.Neelofa lagi lawa dari Fazura???Cheh tahi lalat dia tu aku rasa macam nak lempang aje

          15

          0
        • Anonymous says:

          lah..ke ko yg buta??? soh neelofa no make up challenge dgn fazura. naked face…tgk sape lawa? adoi jgn la nak nafikan yg hakikat tu sajat oii

          4

          0
        • miss honest says:

          neelofa taik lalat bersepah! gelak mcm pontianak. kesimpulannya,MEMANG FAZURA LAGI LAWA DARI NEELOFA.

          18

          1
        • Anonymous says:

          lofa mmg cantik tapi fazura punya cantik ni,bagi kebanyakan org memang cantik up sikit,dari dulu lagi. Bila kau nak compare fazura dgn kebanyakan artis,fazura tu kerapkali jatuh di kategori lebih sikit sebab dia memang kategori pmpuan cantik yg memang cantikkkk tuuuuu. lol

          18

          0
        • Anonymous says:

          serius aku pun tak faham kenapa orang duk cakap fazura lagi cantik. aku rasa fans fazura ni dah buta agaknya. haha. muka dia takde la lawa mana pun, manis je la. kalau nak compare dengan neelofa, memang jauh cantik neelofa. kalau tak caya tanya fattah. haha. please la, jangan disebabkan hati tu tak suka orang tu, asyik nampak buruk je semua benda. mungkin boleh cek hati masing-masing, agaknya dah hitam sangat hati tu.

          1

          17
        • Anonymous says:

          serius seriusss aku lagi tak faham org cakap neelopar lagi cantik. fans lopa dah buta agaknya. bila compare fazura jauh cantik, senyum ketawa pun sopan sedap di pandang. tgk lopa ketawa mengilai kt melodi pun dah rupa setan. org ckp ketawa besar ngilai itu tanda pathetic hidup sunyi. sbb tuh fattah buat pilihan tepat pilih fazura & disayangi keluarga mertua. asek nak compare2 nmpk buruk fazura jer. sila cek hati sendiri, agaknya dah hitam sangat hati tu.
          #peaceyo hahaa

          10

          1
        • nonis says:

          lawak betul korang ni..gaduh sape lg cantik..cantik tu kan subjektif.kita semua pun taste lain2..aku rasa cantik,tp ko rasa xcantik..mmg xleh compare la…mmg dua2 cantik dari segi fizikal.tp bila compare character, bg aku fazura win..hehe..lebih sopan santun dan sweet.

          7

          1
        • Anonymous says:

          Mmg hakikat Fazura lg lawa dr Neelofa..ramai pon berpendapat yg sama..tp Neelofa lg elok make up tipis..lg sweet

          4

          0
        • Anonymous says:

          fazura lag lawa..dpn2 cantik macam patung..cantik yang terlebih sikit cantik..idk but its maybe called as Xfactor..Fazura has that Xfactor

          3

          1
  2. Anonymous says:

    Baru berapa hari kawin boleh lah ckp mcm ni….. kesian betul KimK…. Rita blh lah tumpang kasih sebab Fattah masuh muda dan pengasih…. tengok Izreen pandai tumpang kasih pada lelaki muda.

    2

    22
  3. Noname says:

    All the best to both of u.. Nikmati kehidupan berkahwin.. Ingat, jangan biarkan cakap2 orang mempengaruhi kepercayaan kita terhadap pasangan.. Semoga panjang jodoh..

    30

    0
  4. Lia says:

    Dulu X jangka diorang bercinta sbb igtkan maybe lelaki macam Fattah bukan taste Fazura, hehe. Tup2 tunang dan kahwin dah. Nampak Fazura happy sgt2 around Fattah, mcm teenager dh. So cute

    54

    0
  5. Kanz says:

    Bercinta sekejap. Terus kawin ni, memang manisnya berganda2

    59

    0
  6. aku says:

    alhamdullilah…kena byk2 bersabar dalam perkahwinan ni……pedulik je langau2 kt luar tu

    22

    0
  7. laan says:

    hmmmmmmmmmmmmmm wait and see…………….ahahahahhahahahha

    5

    18
  8. sakit mata says:

    Dah la tu citer dia orang ni..dah naik bosan la pulak…

    13

    0
  9. Rania says:

    Seminggu mmg la Manis . .jgn lepas ni keluar statement “Kami tidak sehaluan Lagi, atau bila cerai pun diam je ok.keep as privacy

    4

    9
  10. Anonymous says:

    sian la kat dua org ni kn hentam pasal potong kuku,psl rindu g toilet tu…siapa tgk full interview ni tau la pebenda yg faz cakap.kadang reporter/blogger ni saja je highlight bnd remeh mcm ni nak naekkan viewer dgn traffic…seeee..yg kn hentam artissss jugak..takpela fattah fazura.sabo kan ajela.semoga kemanisan ni berpanjangan hingga ke syurga..amin ;)

    45

    0
    • Fidot says:

      Aku pun rasa mcm tu…lately byk wartawan sampah yg pusing2 ayat buatkan org kutuk sesama manusia. Bagus pun x kene jemput masa kenduri nikah. Buat semak.

      23

      1
      • Anonymous says:

        yer betul.. di tambah fans lopa yg biadap mane2 status fattzura diorg dtg kecam… si lopa ni lagak educated spm A jer tp degree failed jgk.. hauk xreti handle die hard fans asek busuk hati kt retis lain jer.. fazura & fans more professional thumbs up..

        3

        1
        • Anonymous says:

          sama je semua nak menangkan artis masing-masing. fazura lagi teruk kaki gaduh sampai fans dia pun tak suka si dot dot tu. dia yang mulakan dulu, orang takkan lupa tu.

          2

          6
  11. Fan Faz says:

    Wow bertuahnya Fazura…bahagia sangat.. yang taksub seperti Fazura kata sebelum ni pasti bersorak dan melonjak gembira bila baca…ialah taksub.

    4

    1
  12. nok gebuzzz says:

    biar la deorg…maybe masa ni fazura btol2 merasa di sayangi dan di hargai,sbb tu rase bahagia tu lain mcm….doakan jer la baik2,semoga jodoh mereka hingga ke akhir hayat…

    11

    0
  13. sepaun says:

    biasalah tu baru kawin :) semoga berbahagia selamanya & dikurniakan zuriat yg soleh solehah..

    10

    0
  14. Kick buttowski says:

    Tak payah citer la potong kuku ke picit telor tersepit laki ke. Pls behave like org yg ada kelas la. Jgn nk puji laki or bini melangit. Ingat there is a penyakit ‘ain’ or evil eye. Tak boleh nk puji mahluk atau ciptaan nya lebih dari pencipta paham takk. Betul ke dapat laki yg terbaik?? Confirm dia bwk kita masuk syurga ke??cuba dgr dan paham surah al humazah or waqiah. Takut tau nasib kita nnt mcmane. Sorry ini peringatan bg saya dan org yg masih ada iman dlm hati. Tq

    1

    15
    • fifi says:

      Org busuk hati in the house… Setiap apa yg ditulis dlm blog hiburan bukan semuanya betul keluar dari mulut artis. Org mcm ni la yg slalu percaya bulat2 bila tgk news kt tv3 yg propa tu. Ni salah satu cth manusia yg tak bahagia & dia cemburu dgn kebahagiaan org lain. Have a life…

      15

      0
    • a while says:

      itu statement kasih sayang suami isteri. bukan puji manusia lebih dari pencipta. sebelum kau citer pasal syurga neraka, kau bersihkan hati kau tu dulu.

      15

      0
      • Anonymous says:

        just see things positive put aside allthigs negative as long as everthing goes right that means they are in the right track.

        2

        0
    • Bob Barli says:

      Apsal kau sentap sangat? orang yg judgemental mcm kau confirm masuk syurga ke?

      1

      0
  15. Mek Ti says:

    Perlu ke nak cerita psl gi toilet pun rindu? lepas bersetubuh gi toilet pun nak rindu. Statement x professional lgsg -.-“

    4

    7
    • Anonymous says:

      ini statement wartawan lah bukan dr diorg… sejak menjak ni wartawan hauk story pasal diorg… baru tau ker.. ingat mulia sgt keje wartawan hiburan kalo tak tambah garam pusing2 statement retis.. lagi kalo wartawan tuh org kelantan.. dia up cerita baik2 sekaum diorg pastu yg buruk2 kasi hentam kt retis yg bagus2

      7

      1
  16. Anonymous says:

    mesti la fattah sayang.. fazura expert kot hahaha

    5

    3
  17. Anonymous says:

    reporter pun tanya soalan yg depa sendiri dh tau jwpnnya! tanya la mn2 couple br kawen..tak kira la retis or bukan, mmg la segalanya manis indah bahagia…even kentut pun bau wangi la haiii….!

    anyway, moga #tilljannah la to fattjura….! and reporter sekalian, sila #moveon. cari gossip lain la plak…boring dah bc psl fattjura je..

    2

    0
  18. Luncai says:

    cerita lain please..
    bosan aci cerita ni jer…

    2

    1
  19. Anonymous says:

    Statement mcm tuju kat lofa jer..

    3

    1
    • Anonymous says:

      dia memang dengki dgn lofa dari dulu lagi. dapat pula ex lofa, mmg show off habis la si jura ni.

      3

      5
      • Anonymous says:

        dulu fazura dah penah warning lopa stop ganggu hidup dia.. lopa tak puas hati nak jgk dengki soh fans & family sebarkan cerita faz dengki dia… org kelantan kan jenis nak naik mesti aibkan org lain..

        2

        3
  20. Anonymous says:

    Nara. Dah la tu topik pasal deme berdua nih. Leave them alone. Nara pls Rajin la sikit cari topik lain. Boring lah. Next.

    1

    0
  21. ingat yeeee says:

    orang kata… 5 tahun awal perkahwinan merupakan tahun kritikal..kerana tempoh ini merupakan tempoh mengenali perwatakan pasangan. kerana itu, kerap kita dengar, pasangan bercerai walau belum 7 thn berkahwin, kerana faktor tiada keserasian. Moga pasangan ini mampu menempuhi tempoh sukar…. berkekalan hingga ke akhir hayat…walaupun ketika itu, sudah hilang cantik…

    3

    0
  22. emmm... says:

    saya sebenarnya lebih suka fattah dgn lopa..tp nak wat cam ne, jodohnya kat fazura… apa pun, sbb saya bkn peminat fanatik depa, saya ttp doakan moga perkahwinan fazura dan fattah berkekalan ke jannah..

    4

    2
  23. Anonymous says:

    FIRST OF ALL CONGRATS FAZZ-FATTA ON UR WED DAY-SEMOGA KEKAL KAN KEBAHAGIAN HINGGA KE AKHIR HAYAT SEMOGA DPT ANAK YG COMEL SOLEH & SOLEHA.bE HAPPY BNYK NEGATIVE VIBES KAT SINI IGNORE THEM PUT POSITIVE VIBES EVERYWHERE U GUYS GO BE HAPPY HUMBLE AND TAKE GD CARE.LOTS OF LOVE LESS OF HATE.!!!!

    0

    0
  24. bangcik says:

    kalau media stop siar berita pasal deme ni senyap la mengkome semua.
    naik rimas pulak news feed, ig semua muka budak berdua ni je.

    2

    0
    • kakcik says:

      Ko kena phm dah name nye ” Fenomena Fattzura ” skang ni , ofkos la muka n cerita diorg je di mn2 !!! dulu2 fenomena Ogy , errra & awie , CT Nurhaliza , Mawi , Aaron aziz , entah sape2 lagi entah yg aku tak ingat , ko rimas jemu tenggok diorg kt new feed ,ig etc , bukak quran mengaji ..settle problem ko ! haha

      1

      3
  25. Anonymous says:

    1. Wartawan mmg sengaja cipta publisiti semata2 nak raih komen yg byk. Kesian pada artis2 termasuk Fazura dan Fattah. Wartawan cuma ambil isi2 cerita yg boleh timbulkan kekecohan di alam maya. Dah tak ingat dosa pahala, janji duit masyukk kan. Yg nak kena kecam, kena hina, kena kutuk artis2 ni la. Yg pressure dgn keadaan sekeliling, artis2 juga la. Sebab tu bila artis dah tertekan, jln pelik2 yg diaorg pilih. Wartawan? Tepuk tangan, sorak gembira sbb peduli apa, janji duit poket masyuk !!
    2. Peminat2.. Fan2 semua.. Tolong la fikir skit. Kenapa masih gaduh2 bout Fattah, Fazura dan Neelofa? Bukan kah doa tu senjata paling mujarab utk org mukmin? Kenapa nak tulis benda2 yg tak elok2 gaduh2 ttg mereka. Alangkah baiknya kita tulis semoga ukhwah antara mereka pulih. Tak de gaduh2. Boleh berkawan. Buang yg keruh ambik yg jernih. InSyaAllah kalau peminat2 berdoa ke arah kebaikan, InSyaAllah Fattah, Fazura dan Neelofa boleh jadi kawan. Even peminat2 semua pun boleh baik2.. Doa2 yg baik2 la. Life us too short. Sekurang2nya mlm ni klau ajal menjemput kita, at least ada doa kebaikan yg kita dah buat.

    7

    0
  26. haha says:

    aku rasa press yg twist statement dia ni. kalau perasan selama ni mana penah dia bgtahu hal relationship atau rumahtangga dia. mcm bukan fazura la kalau bab2 cerita hal peribadi ni. aku rasa dia ckp sikit je, wartawan panjang2 kan hal. sebab stress sgt nak korek cerita rumahtangga dua org ni susah gile. so guna je apa point yg dapat untuk buat karangan berita. haha.

    7

    1
    • joyahsport says:

      Setuju!sbb tu jugaklah jawapan kenapa majlis pertunangan dan pernikahan diadakan secara tertutup. penulisan wartawan hiburan sekarang terlalu banyak yang melanggar etika dan kdg2 tak beretika langsung. ini semua untuk kaut keuntungan poket sendiri untuk melariskan berita yang diada-adakan sampai mengenepikan hak privasi artis itu sendiri. artis pun manusia biasa. jangan ditanya kenapa mereka memilih untuk tidak berkata sbb takut wartawan putarbelitkan berita.

      JADILAH MANUSIA BERTAMADUN SIKIT WAHAI WARTAWAN

      11

      0
    • koko says:

      choii btul3, aku bace tajuk pon mcm x pcaye faz yg cakap berjelar ayat bunge2 cmtu sedangkan semlm bru faz ckp jgn nak obses sgt dgn fattzura.

      0

      0
  27. alhamdulillah says:

    jgnla jeles org idop bahgia aman damai. ak dh kawen dkt 10 taun pun msih bahgia mcm br kawen. knela ad sabar n tolerate kalo nk bhgia smpai ke jannah…

    2

    0
  28. Mek Ti says:

    Fattah poyo

    3

    1
  29. Anonymous says:

    Lisa dengan fazura dah tak baik ke?
    dulu kan diaorg BFF

    1

    1
    • Anonymous says:

      dia gaduh ke? dia kan kaki gaduh, dulu gaduh ngan sara ali. hahaha

      2

      5
    • Anonymous says:

      sedap nyer fitnah… elok jer jupe sblm nikah aritu.. dlm ig video lisa usik fatah.. fazura gelak kan jer.. ngok sgt ke smpi tak paham usikan & jokes.. hati2 sblm aibkan org nnti elok2 kt padang masyar cari makbapak jer yg kau dpt hazab kene cari fazura & lisa minta ampun..

      9

      0
  30. Why malays so stupid says:

    Peminat artis melayu mmg mentaliti 3rd class. Tak boleh nk tegur sikit, ckp bende yg btul pun x boleh terima. Ingat hidup ni takat dapat laki baik just becoz semayg pun nk bgtau satu dunia tu kira baik sgt. Confirm syurga ke? Baik pada definition Allah je dikira bukan pd mata org lebih lg peminat artis melayu yg malas nk pikir.

    1

    3
  31. Mis Sarjit says:

    Nak sekx mmg la tak boleh jauh kena kepit selalu. Takkan nak gi jolok kat tayar kete kot?

    1

    1
  32. Biva vani says:

    Yang menyanjung tak kena tempat tu yang Fazura maksudkan taksub tu..no life

    0

    0
  33. mamaraisya says:

    aku suka… moga korang berbahagia selamanya… ikhlaskan hati sentiasa..

    0

    0

Leave a Comment

Optional