August 16th, 2019

Sebelum ini ramai juga yang teruja dan mengucapkan tahniah apabila Remy Ishak memberitahu dia akan menamatkan zaman bujangnya pada Februari 2020. Bagaimanapun, Remy menjelaskan ia sekadar gurauan sahaja.

remy ishak

Sudah berusia 37 tahun, Remy akui hatinya terdetik untuk berkahwin tetapi buat masa ini dia perlu memberikan sepenuh perhatian terhadap karier lakonannya terlebih dahulu.

Remy meminta peminat mendoakan yang baik-baik sahaja buat dirinya dan sekiranya sudah bertemu jodoh pasti dia akan mengumumkan berita gembira dengan umum.

remy ishak kahwin

Saya bergurau sahaja dengan pihak media apabila mengumumkan tarikh majlis kahwin. Tak sangka pula ia jadi sensasi. Saya yang tak jadi kahwin, orang lain pula yang menggelabah.

Saya masih solo dan belum bertemu pengganti. Kalau ada jodoh, saya akan beritahu. Saya juga mohon semua peminat mendoakan yang baik-baik sahaja.

remy ishak

Bohonglah kalau saya cakap tak pernah fikir soal kahwin tetapi buat masa ini perlu beri sepenuh perhatian terhadap karier lakonan.

Terdahulu, Remy pernah mengikat tali pertunangan dengan seorang ahli perniagaan, Ezza Yusof pada Mei 2017 namun hubungan mereka berakhir pada Februari lalu.

Sumber Berita : Harian Metro


3 responses to “Saya Yang Tak Jadi Kahwin, Orang Lain Pula Yang Menggelabah – Remy Ishak”

 1. anon says:

  yg gelabah ko lah …asyik cerita jeee
  semak wei
  tak ada orang pun nak gelabah ko tak jadi kahwin dgn x TUNANG ko tu
  ko je yg peraasannn !

 2. Anonymous says:

  Knp semak iklan ha??? Tolong la Nara!

 3. Anonymous says:

  langau2 internet mmg busybody…padahal suami mereka… lahaiii sendu-senduan.

Loading...