“Saya Yang Selfish Masa Tu” – Bad Indigo Akhirnya Buka Mulut, Dedah Punca Cerai Dengan Ashira

Hiburan

“Saya Yang Selfish Masa Tu” – Bad Indigo Akhirnya Buka Mulut, Dedah Punca Cerai Dengan Ashira

Penyanyi kumpulan Indigo, Bad atau nama sebenarnya Badrul Izhan Yeop Abdullah akhirnya mendedahkan punca penceraiannya bersama Ashira.

Menerusi posting di Instagram miliknya, dia tampil menjelaskan isu tentang rumah tangganya kerana tidak mahu komen-komen negatif dilemparkan terhadap bekas Ashira.

Advertisement

Menurutnya, punca penceraian berlaku kerana dia bersikap tidak jujur kepada bekas isteri tentang penyakit yang dihidapinya.

Tambahnya lagi, dia merahsiakan perkara berkenaan kerana takut kehilangan Ashira dan memilih untuk berdiam diri.

Saya takut kalau dia tahu saya sakit macam-macam dia tak nak. Itu salah saya sepatutnya saya yakin dan percaya dengan dia.”

Tapi saya sendiri selfish masa itu, akhirnya tak menjadi apa pun, last-last kami tetap berpisah juga.”

Sekadar info, Ashira sebelum ini didakwa meninggalkan Bad kerana penyakit yang dihidapi serta dikecam kerana memuat naik entri di Instagram bersama seorang lelaki yang dipercayai teman lelaki baharunya.

Selain itu, kami kongsikan artikel berkaitan pada pautan di bawah:

2 bulan lalu

"Sampai Nak Panggil Saya B****" - Ashira Terima 'Mesej Layang' Lepas Bergambar Dengan 'Crush' Lama

Ikuti Facebook, Twitter, Instagram, Telegram dan TikTok BeautifulNara untuk dapatkan pelbagai kandungan menarik.

SUMBER : Instagram

Komen

PERHATIAN: Pihak BeautifulNara tidak akan bertanggungjawab langsung ke atas komen-komen yang diberikan oleh pembaca kami. Sila pastikan anda berfikir panjang terlebih dahulu sebelum menulis komen anda disini. Pihak BeautifulNara juga tidak mampu untuk memantau kesemua komen yang ditulis disini. Segala komen adalah hak dan tanggungjawab anda sendiri.

5 Comments

  1. Anonymous

    October 4, 2022 at 11:02 am

    ko pikir ashira pnya selfish je. Bad pnya selfish x pikir plak? kalau dia ikhlas nk bahagia kan ashira, dia explain awal2. kalau ashira bleh terima, then proceed. bkn sembunyi2 mcm ni. letih laa pompuan tu nk sara laki plak

  2. Anonymous

    October 4, 2022 at 8:15 am

    Sekian lama Ashira single mom kerja utk diri sendiri dan seorang anak so bila berkhawin pasti harapkan suami yg akan menjlnkan tanggungjawab. Tp ape yg terjadi terbalik pula Ashira kena kerja utk sumai dan anak2 suami. Kalau dari awal Bad citekan hal sebenar rasa nya Ashira pun x setuju utk bersama Bad. Ape pun jodoh bertemuan urusan Tuhan.

  3. rahsia kecantikkan

    October 4, 2022 at 7:38 am

    apa2 pun dalam kes mcm ni, ashira nampak jelas begitu selfish. tu je

    • kel

      October 4, 2022 at 12:14 pm

      eleh kau. kalau order shopee lazada pastu dpt lain dari description pun ko bising kan. bagi 1 star kan. mintak refund kan. kalau ko dalam tempat dia ko menadah je la eh. ko tak tau pun apa sakit yg bad sorok tu. tak tau pun how extensive. dah nak judge.

  4. anonymous

    October 3, 2022 at 9:02 pm

    kejam nya tak baik menganaiya

Tinggalkan Komen Anda Di Sini

Loading...