Saya Wakil Farid Mohon Maaf Kepada Pihak Polis Dan Orang Awam – Fadzil Zahari

Hiburan

Saya Wakil Farid Mohon Maaf Kepada Pihak Polis Dan Orang Awam – Fadzil Zahari

Setibanya di mahkamah pagi tadi, keadaan Datuk Farid Kamil nampaknya lebih tenang berbanding ketika beliau ditahan Khamis lalu. Perkara itu juga diakui oleh adiknya, Fadzil Zahari yang berasa lega melihat abangnya itu yang sangat positif hari ini.  Tidak dinafikan, ia juga atas berkat doa serta sokongan daripada peminat dan rakan artis.

Advertisement

Sebelum ini saya nampak dia sangat tertekan, tetapi hari ini emosi dalam keadaan baik dan tenang. Mungkin kerana sokongan teman artis dan rakan media. Kami sekeluarga mementingkan kesihatan Farid dan berharap dia kembali pulih seperti biasa dan kita tengok macam mana nanti.

Pada masa yang sama, Fadzil sempat untuk memohon maaf kepada pihak polis serta orang awam yang menjadi mangsa serangan Farid sebelum ini.

Difahamkan, tempoh tahanan reman Farid akan tamat esok. Harapnya selepas beliau bersedia nanti, beliau boleh menjelaskan apa yang berlaku sebenarnya agar tidak timbul lagi sebarang spekulasi liar. Sama-sama kita nantikan kenyataan daripada tuan empunya badan sendiri nanti.

Sumber Berita : mStar Online

Ikuti Facebook, Twitter, Instagram, Telegram dan TikTok BeautifulNara untuk dapatkan pelbagai kandungan menarik.

Komen

PERHATIAN: Pihak BeautifulNara tidak akan bertanggungjawab langsung ke atas komen-komen yang diberikan oleh pembaca kami. Sila pastikan anda berfikir panjang terlebih dahulu sebelum menulis komen anda disini. Pihak BeautifulNara juga tidak mampu untuk memantau kesemua komen yang ditulis disini. Segala komen adalah hak dan tanggungjawab anda sendiri.

38 Comments

  1. Spyagent

    January 16, 2018 at 6:59 am

    Aku rasa dia kena sihir smpai jadi gila x waras.. ganja apanya buat org agresif mcm tu.. dia di bagi minimum dh di bubuh bnda bukan2 pon ad kemungkinan.. kan skrg ni ad dadah baru yg x blh dikesan kat urine..polis ad ckp dlm 3 hari dia masih mcm x waras lg.. tp urine cuma kesan ganja.. x ke ad yg pelik tu..??

    • Ex-Amnet Forumer

      January 16, 2018 at 8:13 am

      Go on, make up reasons for him.

  2. anonymous

    January 16, 2018 at 1:24 am

    hotak kau la maaf kalau aku la yg kena lempang tu memang aku saman,dah la tolong pastu kau lempang tendang pulak….kau power sgt ke mat lalok

  3. Anonymous

    January 16, 2018 at 12:58 am

    Kalau tgk gambar diorang sambut birthday party tu boleh nampak gaya diorg peluk isteri masing2 menandakan kasih sayang kat isteri. Fadzil zahari peluk kt bahu, maksudnya dia sayang dan menghargai yana. Farid pulak peluk kt pinggang, lebih ke arah sayang dan berbangga mempunyai isteri seperti diana. Cara peluk pon fit dengan karakter2 farid dan fadzil.Sekian ulasan aku. Hehehe

    • The garlic

      January 16, 2018 at 6:30 am

      Disebabkan ulasan ko aku terpaksa scroll atas balik tgk gmbr dorang ni..

    • niza

      January 16, 2018 at 9:34 am

      komen kau buat akak gelak pagi2 ni dik oii..

  4. Nara

    January 15, 2018 at 11:50 pm

    Puihhh..masok Serenti je la. Tersengih apa lagi???

  5. Anonymous

    January 15, 2018 at 11:32 pm

    sudah masanya hudud diwujudkan!!!

Loading...